антицелулитни процедури VelaShape III

Подарете си секси фигура
и копринено гладка кожа

|

Антицелулитни процедури с масаж- най-известният и древен метод за третиране на целулит

Въпреки че хранителните разстройства, генетиката и много други фактори могат да причинят целулит, основната причина за развитието на целулита е лошата циркулация. Той е причинен от проблеми с кръвната и лимфната циркулация и увеличените токсини в мастните тъкани. Антицелулитните процедури с  масаж е метод, който се прилага за намаляване и премахване на целулита и привеждане на кожата в здравословно състояние. Това лечение подобрява кръвообращението и лимфата и спомага за запълване на тъканите с кислород.

Как се прилага антицелулитни процедури с масаж?

Тъй като целулитът е свързан с подкожната тъкан, най-ефективното решение за увеличаване и ускоряване на циркулацията в тази област е масажът. По този начин може да се предотврати растежа на образувания целулит, както и да се поддържа процесът на повторната му поява.

Масажът се извършва със специални масла от обучен и опитен терапевт. Тъй като целта на този масаж е целулита, а не мускулната област, масажните техники фокусират горната тъкан. Циркулацията в засегнатите от целулит райони трябва да се подобри, за да се увеличи техният контакт с кислорода. Чрез антицелулитен масаж, циркулацията на кръвта ще се ускори и нивото на кислород, транспортиран до клетките, ще се увеличи. Повишената топлина в горния слой на кожата посредством масажа ще подпомогне този процес.

Защо трябва да предпочетете антицелулитния масаж?

Целулитът е много често срещан, особено в областта на седалището и бедрата. Причината за това е, че кръвообращението е най-бавно в тези части и мастната тъкан е много по-интензивна в този район. Този масаж има за цел да ускори циркулацията на кръвообращението, особено от краката до гърдите.

Предимства на антицелулитните процедури с масаж:

  • Помага за намаляване на циркулаторните проблеми, като се фокусира конкретно върху целулита.
  • С увеличаване на скоростта на циркулация, кожата ще има по-здравословен, по- стегнат и по-ярък вид.
  • Това е най-ефективното поддържащо лечение на процедурите с VELASHAPE III при хора, които се борят с проблема с целулита
  • Антицелулитния масаж повишава ефективността на VELASHAPE III.
  • Това е ефективно лечение за предотвратяване на образуването на целулита, когато се прилага редовно.

Derma център представя за първи път в Бургас последното поколение уред VELASHAPE III за тяло

Иновативният апарат е от най-висок клас и е признати в цял свят заради невероятно бързите и дългосрочни резултати, които постигат в борбата с отпуснатата кожа, натрупаните мазнини.

Оборудването в Derma Center е висок клас. Това са технологии, които направиха революция в областта дерматологията и медицинската козметика. Апаратите са хит в Европа и САЩ и са с доказан произход. Доказано качество с FDA сертификат. Изключително държим да обявим това, защото много хора вече са били заблуждавани с имитации на тези уреди, които не дават същите резултати.

Ние от Derma Center отправяме предизвикателство към своите нови киленти – Извайте лятно тяло за по-малко от 30 дни!

Дали е възможно? С достатъчно упоритост от ваша страна и поредица от правилни избори е напълно възможно да стегнете тялото си за по-малко от 30 дни и с гордост да се разхождате по бански на плажа.
Всички знаем, че спортът и диетата помагат, но само това не е достатъчно.

За да постигнете стегнато тяло за по-малко от 30 дни, към режима си трябва да включите и процедури за редуциране на целулита и стягане на кожата. Тук е моментът на правилния избор. На кого да се доверя? Къде да отида и на каква процедура да се подложа? Препоръчваме ви да дойдете при нас в Derma Medical Aesthetics Skin&Laser Center и процедурата VelaShape III.

Какво представляват антицелулитните процедури VelaShape III?

Това е процедура за стягане на кожата на тялото и видимо намаляване на целулита. За тези от вас, които искат да знаят с подробности ще кажем, че процедурата с VelaShape III представлява постоянно контролирано загряване на третираната зона чрез радиочестотна енергия и инфраред. Така се въздейства директно върху мастните депа.

В комбинация с вакуум и масажни ролки за ефективно дрениране на областта, терапията става незаменим помощник на всяка дама в борбата й с целулита. С тези антицелулитни процедури се загрява в дълбочина и  предизвиква свиване на мастните клетки, а масажните ролки ги дренират ефективно (помагат за извеждане на мастните киселини от клетките, което от своя страна свива обема на самата мастна клетка).

Радиочестотата на VelaShape III стимулира производството на нов колаген и еластин в кожата (процесът се нарича „неоколагенеза“). Тази комбинация прави кожата по-гладка и нежна, а целулитът силно се редуцира. След 10 години опит в естетичната медицина, десетки клинични проучвания и повече от 5 милиона извършени процедури, VelaShapeIII е най-известната неинвазивна процедура в света.

Според клинични проучвания за резултатите на VelaShape III, обиколките намаляват със средно от 1 до 3 см след една процедура. Скорошно проучване сред 42 пациенти показва, че 100% от пациентите са имали намаляване на обиколката с най-малко 1,5 см.

Резултатът от процедурата е видимо намаляване на целулита в третираната зона след 1 до 4 процедури (в зависимост от степента на целулита), изглаждане и стягане на кожата, както и лифтиране на зоната. Видимо намаляване на обиколката на зоната. Кожата в третираната зона изглежда по-млада, здрава и гладка. Една сесия с VelaShape III трае около 30-40 мин, а за по-големи зони около час, което прави процедурата подходяща за извършване в обедната почивка.

Ако вече сте решили да имате стегнато тяло за лятото, можете да ни посетите на място в Derma Medical Aesthetic Skin&Laser Center, или да се свържете с нас на +359 882 068 371 и да си запазите час за безплатна консултация. Очакваме Ви!

Интересни
статии

Чиста и здрава кожа с HydraFacial

чиста и здрава кожа |Какво представлява HydraFacial? HydraFacial е безболезнено почистване на кожата, което се извършва в рамките на 30-40 минути. Процедурата с този апарат осигурява почистване в дълбочина на кожата и може да бъде адаптирана към специфичните нужди на...

Неоперативна блефаропластика-кога е подходяща

Блефаропластиката е процедура за повдигане на клепачите, която може да се извърши както оперативно, така и неинвазивно. Неоперативната блефаропластика е все по-предпочитан метод, тъй като е по-щадяща, безболезнена и не изисква период на възстановяване.
Кога е подходяща неоперативна блефаропластика?

5 процедури за лице през пролетта

Жените над 30 години знаят, че грижата за лицето е от особена важност. С годините кожата губи своята еластичност и блясък, появяват се бръчки и пигментни петна. Затова е важно да й осигурим необходимите грижи, за да я поддържаме здрава, красива и сияйна.

Ето няколко процедури, които са подходящи за кожата на лицето през пролетта:

Премахване на целулит и стягане на кожата

модерният начин за премахване на целулит и стягане на кожата |Премахване на целулит-как?   Някои кожни несъвършенства са генетично обусловени, а други – системно провокирани от начина на живот, средата и динамичните процеси в тялото. Макар и зависещи от...

Тайните на звездите. Как се борят с окосмяването.

Всички сме свикнали да виждаме звездите безупречно гладки и красиви. Но как постигат този ефект? Дали природата е така щедра към тях или крият тайни оръжия в борбата с окосмяването?
За кого е подходяща? За хора с пигментни петна, белези от акне, фини линии и неравен тен, мазна кожа и широки пори, суха кожа, зряла кожа.

Центрове за лазерна епилация в Бургас

здраве, самочувствие, промяна |Центрове за лазерна епилация Бургас Броят на активните центрове за лазерна епилация – Бургас расте стремглаво, и причините за това са няколко. Преди всичко, услугата набира все по-голяма популярност, поради отличните дългосрочни...

Вторник-събота: 10:00- 19:00
Почивен ден: неделя и понеделник