Почистване на лице в Бургас

лесно, приятно и ефективно

|

     Ако търсите специализирани услуги за почистване на лице, или имате мазна кожа- естетичен център “Дерма” – Бургас е точната локация за целта.

 

Неслучайно Бургас е най-добрият град за живеене. Но и тук натовареният трафик и промишлеността оказват своето негативно влияние върху човека и в частност върху кожата. Полагането на адекватни грижи за съхраняване на добрия ѝ вид е израз на уважение към самия себе си. С годините се нарушава себумната секреция и се променя релефа на кожната повърхност. Процедурите за почистване на лице имат за цел да отстранят тези несъвършенства и да освежат кожата.

Почистване на лице в Бургас и грижа за мазна кожа – мисията възможна

Всяка кожа е различна и има своите характерни особености. При едни хора почистване веднъж на два-три месеца е достатъчно, но други се налага да се подлагат на специализирани процедури на всеки 30 дни.  При мазна кожа е нъжно да се полагат различни грижи. Няколко са основните стъпки за почистване на лице:

 • отстраняват се повърхностните замърсявания;
 • омекотява се кожата с пара;
 • почистват се комедоните;
 • прави се подходяща маска и се хидратира лицето с крем.

Има обаче и специализирани методи за почистване на лице. Бургас има добре развита мрежа от козметични салони, които използват модерни процедури и постигат отлични резултати, а Естетичен център „Дерма“ има репутацията на най-доброто място, на което да се чувствате и да изглеждате отлично.

Почистване на лице с HydraFacial за мазна кожа и суха кожа

Времето днес е дефицитна стока и мнозина се опасяват, че всички тези процедури ще ангажират голяма част от деня им. С мисъл за активните и заети хора, Естетичен център „Дерма” предлага удобно решение за своите клиенти. Тук ще можете да се насладите на бързо и напълно ефикасно почистване на лицето с уреда HydraFacial. Почистването е без болка и зачервяване.

 • Благодарение на него, всички етапи по почистване на кожата се съчетават в една процедура по третиране на лицето. Пилинг, ексфолиация, екстракция за мазна и суха кожа.
 • Работата на уреда се основава на използването на вакуум за дълбоко почистване. Всички замърсявания от кожата се отстраняват без болка. Мазна кожа, суха кожа, или нормална успяват да бъдат почиствени  в дълбочина.
 • Процесът се комбинира с нанасяне на серуми посредством Вортекс технология. Нейната същност се състои в създаването на мини „торнадо” от въздух и течност, което осигурява проникване в дълбочина и почистване на комедони дори на мазна кожа.
 • Ефектът от една такава процедура се забелязва веднага – кожата грейва, лицето излъчва здраве и чистота, а допирът до него напомня за кадифена ласка.

Процедурата има същото благотворно въздействие и върху други чувствителни зони, които често са открити. Шията и деколтето са болна тема за всяка дама, но някои жени се притесняват и от раменете, гърба и т.н. HydraFacial може да се прилага успешно за всички тези участъци от тялото, като в резултат ще се регулира и мастната секреция. Пъпки и несъвършенства по гърба се повлияват много добре.

 Работата по Вашите лице и тяло няма да предизвика никакъв дискомфорт, а още по-малко болка. Естествено, винаги може да посетите център „Дерма”, да се запознаете с процедурата и да получите безплатна консултация относно нуждите на вашата кожа. Запишете час, защото работният график е натоварен.

Доверете се на опита и професионализма!

Ако решите да възвърнете блясъка и самочувствието си с почистване на лице, в “Дерма” ще ви предложим най-съвременните и изпитани възможности. Нашите квалифицирани медицински специалисти могат да ви консултират относно състоянието на вашата кожа, нейните проблеми и подходящата програма за подобряване на състоянието ѝ. Мазна кожа, суха кожа, кожа с петна, или с първи признациа на стареене- ние предлагаме различна процедура за всяка една кожа.

Във всички случаи, методите за третиране на лицето трябва да бъдат добре обмислени и обсъдени с Вашия козметик. Това е особено наложително, ако имате много бенки, акне в тежка форма, кожна екзема, видими капиляри, алергии, както и заболявания на сърдечно-съдовата система, черния дроб и бъбреците, кисти и тумори. Заедно можете да разработите щадяща програма, напасната към Вашето състояние.

Фази на почистването на лице на мазна кожа  и суха кожа в Естетичен център Дерма – Бургас

Като квалифицирани и опитни професионалисти в областта на естетичната козметика, ние можем бързо и успешно да определим типа кожа, нейните проблеми и най-ефективните подходи за разрешаването им. Дали е мазна кожа с широко пори, или зряла кожа с широки пори, нашите терапевти ще предложат почистване, адаптирано към Вашите нужди.

По време на нашата безплатна първа консултация, ние ще установим вида и състоянието на кожата, ще обсъдим евентуалните хронични проблеми и кожни несъвършенства, и ще изградим с Вас цялостната стратегия за дългосрочно разрешаване на проблема.

В зависимост от състоянието на кожата, ние ще Ви препоръчаме вид, брой и комбинация от терапии за почистване и подхранване на кожата на лицето, които ще Ви възвърнат красотата, самочувствието и здравето, което вярваме, че заслужавате.

Различните фази на почистването на лице, през които ще преминем, включват:

 • Ексфолиация на мъртвите клетки, разположени в повърхностния слой на кожата. Нежното отстраняване на нефункционалните клетки е необходимо, за да се засили ефективността на последващите стъпки, както и за да се подобри общото състояние на кожата.
 • Химичен пилинг, извършен с помощта на специализирани препарати със силно позитивно влияние върху кожата. Пилингът спомага за отварянето на порите и гарантира по-голям успех при екстракцията на дълбоките замърсявания. Според типа и състоянието на кожата, пилингът може да има различна сила и различна степен на избелване.
 • Премахване на черни точки и комедони. Използвайки нежна и безболезнена, но високоефективна вакуумна екстракция, се отстраняват видимите и невидими дълбоки замърсявания от предварително отворените пори на кожата.
 • Регенерация на кожата. След като почистим порите, третираме лицето с различни по вид и състав серуми, които имат за цел да го успокоят след процедурите, да изгладят фините линии по повърхността на кожата и да създадат уникален лифтинг ефект, подходящ за изтощена кожа с признаци на стареене.
 • Хидратация и запечатване. Процедурата завършва с локално прилагане на различни антиоксиданти и хиалуронова киселина, които допълнително подхранват кожата и прецизират забележителния краен резултат.

И ако всичко това ви звучи прекалено сложно, времеемко и трудно за практическо изпълнение, имаме още една добра новина: всички фази на почистването се осъществяват с помощта на един единствен мощен уред от най-ново поколение, осигуряващ бърза, безопасна и супер качествена грижа за лицето.

Представяме Ви цялостна грижа за всеки вид кожа и кожни несъвършенства – технологията HydraFacial.

Възможности и предимства на почистването на лице с HydraFacial

Съвършеният краен резултат в Естетичен център Дерма – Бургас се крепи на три основни стълба: високият професионализъм на нашите експерти, безкомпромисното качество на нашите продукти, и технологиите от най-ново поколение, които подсилват ефекта “уау”.

 

 е специализиран, професионален уред за цялостна грижа за кожата на лицето. Той функционира с помощта на вакуум и специални серуми, прилагани върху кожата с помощта на технологията Вортекс. Тя създава силно завихряне на течност и въздух, което позволява на серумите достигат възможно най-дълбоко в кожата. В резултат получаваме изключително ефективно почистване и подхранване, което дава на кожата гладък, блестящ и здравословен вид през всеки сезон на годината.

Част от кожните състояния и проблеми, които могат да бъдат ефективно третирани с помощта на технологията HydraFacial включват:

 • Мазна кожа и широки пори
 • Повърхностни и дълбоки замърсявания, акне, розацея, комедони и черни точки;
 • Фини линии, пигментни петна и тъмни кръгове под очите;
 • Неравномерен тен и слънчеви изгаряния;
 • Силно омазнена кожа с разширени пори и загуба на плътност;
 • Отпусната кожа с признаци на стареене в областта на лицето, шията и деколтето;
 • Лицеви отоци и проблеми със синусите;
 • Стрии и белези от акне;

HydraFacial- твоята най-голяма полза в заключение

Част от процедурите, извършвани с технологията HydraFacial могат да надскочат областта на лицето и да се прилагат върху деколте, врат, шия, гръб и други проблемни зони, които имат нужда от регулация на мастната секреция. Във всички случаи, процедурите са нежни, отпускащи и приятни – без болка и дискомфорт, без нараняване на кожата и без компромис с Вашето перфектно изживяване. Запознайте се с актуални цени за процедури за лице с Hydrafacial.

За да зададете своите въпроси и да получите професионален съвет за третиране на кожни проблеми върху лицето и тялото, запишете своята първа безплатна консултация в Естетичен център Дерма Бургас сега, като се свържете с нас на посочените в сайта координати.

Защото ние имаме опита, знанията, технологиите, мотивацията и всеотдайността да Ви гарантираме перфектно здраве, високо самочувствие и радост от живота!

И едно последно предупреждение. Процедурите по почистване на лице имат скрит страничен ефект – подхранват вашето самочувствие!

Интересни
статии

Центрове за лазерна епилация в Бургас

здраве, самочувствие, промяна |Центрове за лазерна епилация Бургас Броят на активните центрове за лазерна епилация – Бургас расте стремглаво, и причините за това са няколко. Преди всичко, услугата набира все по-голяма популярност, поради отличните дългосрочни...

8 мита относно лазерната епилация

8 заблуждения относно лазерната епилация Лазерната епилация набра популярност през последните години, като предлага дългосрочно решение за нежеланото окосмяване.  Но въпреки широкото й прилагане, погрешните схващания относно процедурата са толкова упорити,...

Омагьосаният кръг на временното обезкосмяване

Омагьосаният кръг на временното обезкосмяване Познатата до болка картинка от… Кремове за бръснене, кола маска, депилиращи кремове, които обещават гладка кожа без косми…  …без да уточняват колко дълго трае това.  Дали ще бъде… Два дни или седмица, след това...

Кои храни помагат за хубава кожа?

малки тайни |Най-важните храни за хубава кожа Храната която приемаме има голямо влияние върху цялостното ни здраве, включително и върху кожата ни. Храните, които консумираме, могат да помогнат за поддържането на здрава, сияйна и хубава кожа. Ето някои от хранителните...

Емоционалното хранене

Животът ни често предизвиква на емоционални вълнения, които могат да ни доведат до търсене на утеха в храната. Емоционалното хранене е явление, при което използваме яденето като начин да се справим със стрес, тъга или дори със скука. Както и много други, вероятно сте запознати с това чувство на постоянен глад, който ви кара да достигате към закуски и храни, необходими или не.

5 процедури за лице през пролетта

Жените над 30 години знаят, че грижата за лицето е от особена важност. С годините кожата губи своята еластичност и блясък, появяват се бръчки и пигментни петна. Затова е важно да й осигурим необходимите грижи, за да я поддържаме здрава, красива и сияйна.

Ето няколко процедури, които са подходящи за кожата на лицето през пролетта:

Вторник-събота: 10:00- 19:00
Почивен ден: неделя и понеделник