Почистване на лице в Бургас

лесно, приятно и ефективно

|

     Ако търсите специализирани услуги за почистване на лице, или имате мазна кожа- естетичен център “Дерма” – Бургас е точната локация за целта.

 

Неслучайно Бургас е най-добрият град за живеене. Но и тук натовареният трафик и промишлеността оказват своето негативно влияние върху човека и в частност върху кожата. Полагането на адекватни грижи за съхраняване на добрия ѝ вид е израз на уважение към самия себе си. С годините се нарушава себумната секреция и се променя релефа на кожната повърхност. Процедурите за почистване на лице имат за цел да отстранят тези несъвършенства и да освежат кожата.

Почистване на лице в Бургас и грижа за мазна кожа – мисията възможна

Всяка кожа е различна и има своите характерни особености. При едни хора почистване веднъж на два-три месеца е достатъчно, но други се налага да се подлагат на специализирани процедури на всеки 30 дни.  При мазна кожа е нъжно да се полагат различни грижи. Няколко са основните стъпки за почистване на лице:

 • отстраняват се повърхностните замърсявания;
 • омекотява се кожата с пара;
 • почистват се комедоните;
 • прави се подходяща маска и се хидратира лицето с крем.

Има обаче и специализирани методи за почистване на лице. Бургас има добре развита мрежа от козметични салони, които използват модерни процедури и постигат отлични резултати, а Естетичен център „Дерма“ има репутацията на най-доброто място, на което да се чувствате и да изглеждате отлично.

Почистване на лице с HydraFacial за мазна кожа и суха кожа

Времето днес е дефицитна стока и мнозина се опасяват, че всички тези процедури ще ангажират голяма част от деня им. С мисъл за активните и заети хора, Естетичен център „Дерма” предлага удобно решение за своите клиенти. Тук ще можете да се насладите на бързо и напълно ефикасно почистване на лицето с уреда HydraFacial. Почистването е без болка и зачервяване.

 • Благодарение на него, всички етапи по почистване на кожата се съчетават в една процедура по третиране на лицето. Пилинг, ексфолиация, екстракция за мазна и суха кожа.
 • Работата на уреда се основава на използването на вакуум за дълбоко почистване. Всички замърсявания от кожата се отстраняват без болка. Мазна кожа, суха кожа, или нормална успяват да бъдат почиствени  в дълбочина.
 • Процесът се комбинира с нанасяне на серуми посредством Вортекс технология. Нейната същност се състои в създаването на мини „торнадо” от въздух и течност, което осигурява проникване в дълбочина и почистване на комедони дори на мазна кожа.
 • Ефектът от една такава процедура се забелязва веднага – кожата грейва, лицето излъчва здраве и чистота, а допирът до него напомня за кадифена ласка.

Процедурата има същото благотворно въздействие и върху други чувствителни зони, които често са открити. Шията и деколтето са болна тема за всяка дама, но някои жени се притесняват и от раменете, гърба и т.н. HydraFacial може да се прилага успешно за всички тези участъци от тялото, като в резултат ще се регулира и мастната секреция. Пъпки и несъвършенства по гърба се повлияват много добре.

 Работата по Вашите лице и тяло няма да предизвика никакъв дискомфорт, а още по-малко болка. Естествено, винаги може да посетите център „Дерма”, да се запознаете с процедурата и да получите безплатна консултация относно нуждите на вашата кожа. Запишете час, защото работният график е натоварен.

Доверете се на опита и професионализма!

Ако решите да възвърнете блясъка и самочувствието си с почистване на лице, в “Дерма” ще ви предложим най-съвременните и изпитани възможности. Нашите квалифицирани медицински специалисти могат да ви консултират относно състоянието на вашата кожа, нейните проблеми и подходящата програма за подобряване на състоянието ѝ. Мазна кожа, суха кожа, кожа с петна, или с първи признациа на стареене- ние предлагаме различна процедура за всяка една кожа.

Във всички случаи, методите за третиране на лицето трябва да бъдат добре обмислени и обсъдени с Вашия козметик. Това е особено наложително, ако имате много бенки, акне в тежка форма, кожна екзема, видими капиляри, алергии, както и заболявания на сърдечно-съдовата система, черния дроб и бъбреците, кисти и тумори. Заедно можете да разработите щадяща програма, напасната към Вашето състояние.

Фази на почистването на лице на мазна кожа  и суха кожа в Естетичен център Дерма – Бургас

Като квалифицирани и опитни професионалисти в областта на естетичната козметика, ние можем бързо и успешно да определим типа кожа, нейните проблеми и най-ефективните подходи за разрешаването им. Дали е мазна кожа с широко пори, или зряла кожа с широки пори, нашите терапевти ще предложат почистване, адаптирано към Вашите нужди.

По време на нашата безплатна първа консултация, ние ще установим вида и състоянието на кожата, ще обсъдим евентуалните хронични проблеми и кожни несъвършенства, и ще изградим с Вас цялостната стратегия за дългосрочно разрешаване на проблема.

В зависимост от състоянието на кожата, ние ще Ви препоръчаме вид, брой и комбинация от терапии за почистване и подхранване на кожата на лицето, които ще Ви възвърнат красотата, самочувствието и здравето, което вярваме, че заслужавате.

Различните фази на почистването на лице, през които ще преминем, включват:

 • Ексфолиация на мъртвите клетки, разположени в повърхностния слой на кожата. Нежното отстраняване на нефункционалните клетки е необходимо, за да се засили ефективността на последващите стъпки, както и за да се подобри общото състояние на кожата.
 • Химичен пилинг, извършен с помощта на специализирани препарати със силно позитивно влияние върху кожата. Пилингът спомага за отварянето на порите и гарантира по-голям успех при екстракцията на дълбоките замърсявания. Според типа и състоянието на кожата, пилингът може да има различна сила и различна степен на избелване.
 • Премахване на черни точки и комедони. Използвайки нежна и безболезнена, но високоефективна вакуумна екстракция, се отстраняват видимите и невидими дълбоки замърсявания от предварително отворените пори на кожата.
 • Регенерация на кожата. След като почистим порите, третираме лицето с различни по вид и състав серуми, които имат за цел да го успокоят след процедурите, да изгладят фините линии по повърхността на кожата и да създадат уникален лифтинг ефект, подходящ за изтощена кожа с признаци на стареене.
 • Хидратация и запечатване. Процедурата завършва с локално прилагане на различни антиоксиданти и хиалуронова киселина, които допълнително подхранват кожата и прецизират забележителния краен резултат.

И ако всичко това ви звучи прекалено сложно, времеемко и трудно за практическо изпълнение, имаме още една добра новина: всички фази на почистването се осъществяват с помощта на един единствен мощен уред от най-ново поколение, осигуряващ бърза, безопасна и супер качествена грижа за лицето.

Представяме Ви цялостна грижа за всеки вид кожа и кожни несъвършенства – технологията HydraFacial.

Възможности и предимства на почистването на лице с HydraFacial

Съвършеният краен резултат в Естетичен център Дерма – Бургас се крепи на три основни стълба: високият професионализъм на нашите експерти, безкомпромисното качество на нашите продукти, и технологиите от най-ново поколение, които подсилват ефекта “уау”.

 

 е специализиран, професионален уред за цялостна грижа за кожата на лицето. Той функционира с помощта на вакуум и специални серуми, прилагани върху кожата с помощта на технологията Вортекс. Тя създава силно завихряне на течност и въздух, което позволява на серумите достигат възможно най-дълбоко в кожата. В резултат получаваме изключително ефективно почистване и подхранване, което дава на кожата гладък, блестящ и здравословен вид през всеки сезон на годината.

Част от кожните състояния и проблеми, които могат да бъдат ефективно третирани с помощта на технологията HydraFacial включват:

 • Мазна кожа и широки пори
 • Повърхностни и дълбоки замърсявания, акне, розацея, комедони и черни точки;
 • Фини линии, пигментни петна и тъмни кръгове под очите;
 • Неравномерен тен и слънчеви изгаряния;
 • Силно омазнена кожа с разширени пори и загуба на плътност;
 • Отпусната кожа с признаци на стареене в областта на лицето, шията и деколтето;
 • Лицеви отоци и проблеми със синусите;
 • Стрии и белези от акне;

HydraFacial- твоята най-голяма полза в заключение

Част от процедурите, извършвани с технологията HydraFacial могат да надскочат областта на лицето и да се прилагат върху деколте, врат, шия, гръб и други проблемни зони, които имат нужда от регулация на мастната секреция. Във всички случаи, процедурите са нежни, отпускащи и приятни – без болка и дискомфорт, без нараняване на кожата и без компромис с Вашето перфектно изживяване. Запознайте се с актуални цени за процедури за лице с Hydrafacial.

За да зададете своите въпроси и да получите професионален съвет за третиране на кожни проблеми върху лицето и тялото, запишете своята първа безплатна консултация в Естетичен център Дерма Бургас сега, като се свържете с нас на посочените в сайта координати.

Защото ние имаме опита, знанията, технологиите, мотивацията и всеотдайността да Ви гарантираме перфектно здраве, високо самочувствие и радост от живота!

И едно последно предупреждение. Процедурите по почистване на лице имат скрит страничен ефект – подхранват вашето самочувствие!

Интересни
статии

Модерни неинвазивни процедури за тяло

с които да възвърнете самочувствието си |Напредъкът на науката, иновативните модерни технологии и динамичното развитие на естетичната индустрия създават възможности, които само допреди няколко десетилетия звучаха по-скоро като смела научна фантастика. С днешна...

Как се променя кожата в менопаузата?

Менопаузата е естествен процес, който се случва при жените на възраст около 50 години. По време на менопаузата нивата на естроген и прогестерон, които са женските полови хормони, започват да намаляват. Това може да доведе до редица промени в тялото, включително и в кожата.
Ето някои от най-често срещаните промени в кожата, които се наблюдават по време на менопаузата:

5 процедури за лице през пролетта

Жените над 30 години знаят, че грижата за лицето е от особена важност. С годините кожата губи своята еластичност и блясък, появяват се бръчки и пигментни петна. Затова е важно да й осигурим необходимите грижи, за да я поддържаме здрава, красива и сияйна.

Ето няколко процедури, които са подходящи за кожата на лицето през пролетта:

Гладка кожа с антицелулитни процедури VelaShape III

Въпреки че хранителните разстройства, генетиката и много други фактори могат да причинят целулит, основната причина за развитието на целулита е лошата циркулация. Той е причинен от проблеми с кръвната и лимфната циркулация и увеличените токсини в мастните тъкани. Антицелулитният масаж е метод, който се прилага за намаляване и премахване на целулита и привеждане на кожата в здравословно състояние. Това лечение подобрява кръвообращението и лимфата и спомага за запълване на тъканите с кислород.

Неоперативна блефаропластика-кога е подходяща

Блефаропластиката е процедура за повдигане на клепачите, която може да се извърши както оперативно, така и неинвазивно. Неоперативната блефаропластика е все по-предпочитан метод, тъй като е по-щадяща, безболезнена и не изисква период на възстановяване.
Кога е подходяща неоперативна блефаропластика?

Центрове за лазерна епилация в Бургас

здраве, самочувствие, промяна |Центрове за лазерна епилация Бургас Броят на активните центрове за лазерна епилация – Бургас расте стремглаво, и причините за това са няколко. Преди всичко, услугата набира все по-голяма популярност, поради отличните дългосрочни...

Интензивно третиране на акне

отново щастливи в кожата си! |Как да се справим с акнето? Акнето е изключително неприятно и упорито кожно състояние, което може да обхване различни части на тялото – лицето, шията, деколтето, гърба и т.н. В зависимост от степента и фазата на развитие, то може да...

Вторник-събота: 10:00- 19:00
Почивен ден: неделя и понеделник