Лазерната епилация

зони на тялото които
подлежат на третиране с лазерна епилация

|

Един от основните въпроси, които вълнуват клиентите, решени да се подложат на процедури по лазерна епилация в Бургас е именно кои зони на тялото и кои видове косми могат да бъдат третирани успешно, безболезнено и безопасно. Днес, екипът на център за лазерна епилация “Дерма” – Бургас отговаря на този въпрос възможно най-изчерпателно и подробно – за да Ви помогнем да разберете по-добре какво точно можете да очаквате.

Кои зони на тялото могат да се третират с помощта на лазерна епилация на цяло тяло?

Най-краткият отговор на този въпрос звучи така: лазерната епилация с Elysion Pro и PrimeLase има уникални предимства, и е подходяща за всички зони на тялото, както при дамите, така и при господата. В това число влизат процедурите по:

 • Лазерна епилация на цели ръце – пръсти, предмишници, рамене и комбинации от тях;
 • Лазерна епилация на подмишници;
 • Лазерна епилация на гърди, гръб и корем;
 • Лазерна епилация на цели крака – пръсти, бедра, подбедрици и комбинации от тях;
 • Лазерна епилация на интимна зона при жените и мъжете;
 • Лазерна епилация на лице, шия, деколте и др.

Изработвайки индивидуалния си план за процедури по лазерна епилация, Вие можете да изберете да третирате една или повече зони в рамките на една сесия. Планирането ще бъде осъществено след професионална консултация с нашите медицински специалисти, така че да бъде максимално ефективно и безопасно за Вашето здраве.

Какви видове окосмяване могат да се премахват с помощта на уред за лазерна епилация Elysion Pro?

За разлика от старото поколение уреди за лазерна епилация, Elysion Pro & PrimrLase са еднакво ефективни върху всякакви видове кожа и всякакви видове окосмяване. Сред уникалните възможности на уредите можем да отбележим следните:

 • Премахване на косми със всякакъв цвят – от най-тъмните до най-светлите косми, както и всички междинни нюанси;
 • Премахване на косми с различна дебелина – от грубо окосмяване до изключително тънки, нежни и фини косъмчета;
 • Премахване на косми с различна гъстота – от гъсто окосмени зони до зони с рядко и едва забележимо окосмяване;
 • Премахване на косми тип “мъх” от горната устна, ръцете, корема и всички други части на тялото;
 • Премахване на подкожно окосмяване с нулева вероятност за образуване на “врастнали” косми след процедурата.

Във всички гореизброени случаи, лазерната епилация с Elysion Pro е високоефективна и абсолютно безопасна. Нещо повече – тя е изцяло безболезнена и съобразена с индивидуалните Ви нужди.

Възползвайте се от безплатна консултация в център за лазерна епилация “Дерма” – Бургас!

Все още имате въпроси, колебания или неясноти относно процедурата по лазерна епилация? Екипът на естетичен и лазерен център “Дерма” – Бургас предлага безплатна първа консултация, по време на която ще получите цялата необходима информация за процедурата – от планирането, до графика, нужния брой процедури и допълнителните изисквания. По време на безплатната първа консултация нашите специалисти ще Ви разкажат какво можете да очаквате като продължителност и резултати, каква подготовка се изисква от Вас и как можете да стимулирате постигането на по-добри резултати заедно с нашия екип.

И всичко това – напълно безплатно! Защото ние знаем отлично, че правилните решения – това са информираните решения! Доверете се на опита, експертизата и високите технологии в център за лазерна епилация “Дерма” – Бургас!

За контакти ни пишете или позвънете +359 882 068 371

Следете за Новини и нашата Фейсбук страница!

Интересни
статии

Гладка кожа с антицелулитни процедури VelaShape III

Въпреки че хранителните разстройства, генетиката и много други фактори могат да причинят целулит, основната причина за развитието на целулита е лошата циркулация. Той е причинен от проблеми с кръвната и лимфната циркулация и увеличените токсини в мастните тъкани. Антицелулитният масаж е метод, който се прилага за намаляване и премахване на целулита и привеждане на кожата в здравословно състояние. Това лечение подобрява кръвообращението и лимфата и спомага за запълване на тъканите с кислород.

Модерни неинвазивни процедури за тяло

с които да възвърнете самочувствието си |Напредъкът на науката, иновативните модерни технологии и динамичното развитие на естетичната индустрия създават възможности, които само допреди няколко десетилетия звучаха по-скоро като смела научна фантастика. С днешна...

Кои храни помагат за хубава кожа?

малки тайни |Най-важните храни за хубава кожа Храната която приемаме има голямо влияние върху цялостното ни здраве, включително и върху кожата ни. Храните, които консумираме, могат да помогнат за поддържането на здрава, сияйна и хубава кожа. Ето някои от хранителните...

Подготовка за процедури за лице

Независимо дали се подготвяме за нанасянена грим, слънцезащитен крем или по-модерни процедури за лице, е от първостепенно значение да преминем през всички предварителни стъпки, които да ни дадат наистина зашеметяващи резултати.

Центрове за лазерна епилация в Бургас

здраве, самочувствие, промяна |Центрове за лазерна епилация Бургас Броят на активните центрове за лазерна епилация – Бургас расте стремглаво, и причините за това са няколко. Преди всичко, услугата набира все по-голяма популярност, поради отличните дългосрочни...

Акне? Как козметиката да е Ваш съюзник в борбата с акнето

Сблъсък с акне- как козметиката може да бъде Вашият съюзник в тази борба   Акнето може да бъде източник на стрес и неудобство, но с правилната грижа и козметика, вие имате средства да възвърнете ясната и здрава кожа. По-долу ще разгледаме каква роля играе...

Революционно лечение на пигментации по лицето с BioRepeel

Революционно лечение на пигментации по лицето с BioRepeel     Лицето ни е визитна картичка и отражение на здравето ни. Въпреки това, мнозина се борят с несъвършенства като петна, които могат да изострят външния вид и да засегнат самочувствието. В търсене на...

Вторник-събота: 10:00- 19:00
Почивен ден: неделя и понеделник