Велашейп 3

модерният начин за премахване на целулит и стягане на кожата

|

Премахване на целулит-как?

 

Някои кожни несъвършенства са генетично обусловени, а други – системно провокирани от начина на живот, средата и динамичните процеси в тялото. Макар и зависещи от различни предпоставки, целулитът и преждевременното състаряване на кожата предизвикват едни и същи ефекти – понижено самочувствие и дискомфорт.

За щастие, съвременната естетична дерматология има потенциала да помогне както в превенцията, така и в успешното третиране на тези често срещани проблеми. А името на този потенциал е Велашейп 3.

Какво е Велашейп 3?

Velashape III е технологична иновация, дошла на бял свят като въплащение на някои от най-съвременните научни открития в областта на естетичната дерматология.

Уредът работи с помощта на комбинация от патентовани неинвазивни технологии, като съчетава двуполюсна радио честота, инфрачервена светлина, мощен вакуум и дълбок механичен масаж.

Резултатите не закъсняват – подобряване на кръвообращението и клетъчния метаболизъм, лимфен дренаж, засилено производство на колаген и ефективно намаляване размера на мастните клетки. Иначе казано – кожата става по-гладка, възвръща младежкия си блясък, и Вие отново можете да се чувствате като най-добрата версия на себе си.

Премахване на целулит с Велашейп 3

Процедурите по премахване на целулит с Velashape III са абсолютно безопасни и безболезнени, като разчитат по-скоро на стимулация на собственте процеси на тялото, отколкото на радикална външна намеса.

Те могат да се прилагат както върху една, така и върху повече зони – бедра, ханш, седалище и т.н. В Естетичен център “Дерма”, индивидуалният график за процедурите, винаги и без изключение, е изготвен от професионални медицински лица в съответствие с индивидуалния Ви случай.

За да достигнем заедно до възможно най-смисленото решение, ние Ви предлагаме безплатна първа консултация, по време на която можете да получите персонални отговори на всички свои належащи въпроси.

Подмладяване и стягане на кожата с Велашейп 3

При нас можете да откриете работещо решение за третиране на отпусната и преждевременно старееща кожа, изпълнено с помощта на Velashape III в комбинация с професионална медицинска козметика.

Най-често третираните зони включват например шия, деколте и предмишници – традиционно проблемни участъци, в които правилното планиране може да постигне повече от чудесни резултати.

В допълнение към неинвазивното третиране на място, Вие можете да се възползвате и от допълнителна консултация с професионален нутриционист. Нейният смисъл е създаване на дългосрочен ефект след процедурите с помощта на балансирано функционално хранене и правилен прием на съответните течности, микронутриенти и макронутриенти.

Велашейп 3 в Естетичен и лазерен център “Дерма” – Бургас

Нашият екип се гордее с възможността да Ви предложи качествено нов вид услуга, базирана на:

  • Най-иновативните съвременни технологии, тествани и сертифицирани от всички необходими регулационни органи;
  • Безкомпромисна селекция на екип, който е опитен, подготвен и способен да създаде индивидуална стратегия за Вашата красота и самочувствие;
  • Отлично клиентско изживяване, базирано на прозрачност, взаимно уважение, гъвкавост и подкрепа през всяка една фаза на процеса.

Обърнете хода на часовника и се чувствайте добре в кожата си сега и занапред – като се свържете с нас и запишете час за безплатна първа консултация. Защото знаем, че всяка голяма промяна започва с желанието утре да се чувстваш по-добре, отколкото се чувстваш днес!

Интересни
статии

Тайната на японската красота Forlled

|  Forlled е японска марка козметика, спечелила популярност със своите висококачествени продукти, разработени с най-новите технологии и съставки. Ето някои от предимствата на продуктите на Forlled: Иновативни формули- Forlled е известна с това, че използва...

Тайните на звездите. Как се борят с окосмяването.

Всички сме свикнали да виждаме звездите безупречно гладки и красиви. Но как постигат този ефект? Дали природата е така щедра към тях или крият тайни оръжия в борбата с окосмяването?
За кого е подходяща? За хора с пигментни петна, белези от акне, фини линии и неравен тен, мазна кожа и широки пори, суха кожа, зряла кожа.

Кажи сбогом на портокаловата кожа с VelaShape III

   Кажи сбогом на портокаловата кожа с VelaShape III! Целулитът е упорит проблем, с който се борят много жени. Той може да се появи на различни части на тялото, като бедрата, дупето, корема и ръцете. Видове целулит: Едематозен целулит: Този тип целулит е...

Революционно лечение на пигментации по лицето с BioRepeel

Революционно лечение на пигментации по лицето с BioRepeel     Лицето ни е визитна картичка и отражение на здравето ни. Въпреки това, мнозина се борят с несъвършенства като петна, които могат да изострят външния вид и да засегнат самочувствието. В търсене на...

Омагьосаният кръг на временното обезкосмяване

Омагьосаният кръг на временното обезкосмяване Познатата до болка картинка от… Кремове за бръснене, кола маска, депилиращи кремове, които обещават гладка кожа без косми…  …без да уточняват колко дълго трае това.  Дали ще бъде… Два дни или седмица, след това...

Емоционалното хранене

Животът ни често предизвиква на емоционални вълнения, които могат да ни доведат до търсене на утеха в храната. Емоционалното хранене е явление, при което използваме яденето като начин да се справим със стрес, тъга или дори със скука. Както и много други, вероятно сте запознати с това чувство на постоянен глад, който ви кара да достигате към закуски и храни, необходими или не.

Вторник-събота: 10:00- 19:00
Почивен ден: неделя и понеделник