Велашейп 3

модерният начин за премахване на целулит и стягане на кожата

|

Някои кожни несъвършенства са генетично обусловени, а други – системно провокирани от начина на живот, средата и динамичните процеси в тялото. Макар и зависещи от различни предпоставки, целулитът и преждевременното състаряване на кожата предизвикват едни и същи ефекти – понижено самочувствие и дискомфорт.

За щастие, съвременната естетична дерматология има потенциала да помогне както в превенцията, така и в успешното третиране на тези често срещани проблеми. А името на този потенциал е Велашейп 3.

Какво е Велашейп 3?

Velashape III е технологична иновация, дошла на бял свят като въплащение на някои от най-съвременните научни открития в областта на естетичната дерматология.

Уредът работи с помощта на комбинация от патентовани неинвазивни технологии, като съчетава двуполюсна радио честота, инфрачервена светлина, мощен вакуум и дълбок механичен масаж.

Резултатите не закъсняват – подобряване на кръвообращението и клетъчния метаболизъм, лимфен дренаж, засилено производство на колаген и ефективно намаляване размера на мастните клетки. Иначе казано – кожата става по-гладка, възвръща младежкия си блясък, и Вие отново можете да се чувствате като най-добрата версия на себе си.

Третиране на целулит с Велашейп 3

Процедурите по премахване на целулит с Velashape III са абсолютно безопасни и безболезнени, като разчитат по-скоро на стимулация на собственте процеси на тялото, отколкото на радикална външна намеса.

Те могат да се прилагат както върху една, така и върху повече зони – бедра, ханш, седалище и т.н. В Естетичен център “Дерма”, индивидуалният график за процедурите, винаги и без изключение, е изготвен от професионални медицински лица в съответствие с индивидуалния Ви случай.

За да достигнем заедно до възможно най-смисленото решение, ние Ви предлагаме безплатна първа консултация, по време на която можете да получите персонални отговори на всички свои належащи въпроси.

Подмладяване и стягане на кожата с Велашейп 3

При нас можете да откриете работещо решение за третиране на отпусната и преждевременно старееща кожа, изпълнено с помощта на Velashape III в комбинация с професионална медицинска козметика.

Най-често третираните зони включват например шия, деколте и предмишници – традиционно проблемни участъци, в които правилното планиране може да постигне повече от чудесни резултати.

В допълнение към неинвазивното третиране на място, Вие можете да се възползвате и от допълнителна консултация с професионален нутриционист. Нейният смисъл е създаване на дългосрочен ефект след процедурите с помощта на балансирано функционално хранене и правилен прием на съответните течности, микронутриенти и макронутриенти.

Велашейп 3 в Естетичен и лазерен център “Дерма” – Бургас

Нашият екип се гордее с възможността да Ви предложи качествено нов вид услуга, базирана на:

  • Най-иновативните съвременни технологии, тествани и сертифицирани от всички необходими регулационни органи;
  • Безкомпромисна селекция на екип, който е опитен, подготвен и способен да създаде индивидуална стратегия за Вашата красота и самочувствие;
  • Отлично клиентско изживяване, базирано на прозрачност, взаимно уважение, гъвкавост и подкрепа през всяка една фаза на процеса.

Обърнете хода на часовника и се чувствайте добре в кожата си сега и занапред – като се свържете с нас и запишете час за безплатна първа консултация. Защото знаем, че всяка голяма промяна започва с желанието утре да се чувстваш по-добре, отколкото се чувстваш днес!

Интересни
статии

Връзката на стетичната дерматология и нутриционистика

здравето отвътре създава красотата отвън! |Екипът на естетичен център “Дерма” Бургас винаги е вярвал в смисъла на холистичния подход в своята работа: защото силното, здраво и обгрижено тяло неизменно блести с ослепителна красота! За да можем да предложим на...

Чиста и здрава кожа с HydraFacial

чиста и здрава кожа |Какво представлява HydraFacial? HydraFacial е безболезнено почистване на кожата, което се извършва в рамките на 30-40 минути. Процедурата с този апарат осигурява почистване в дълбочина на кожата и може да бъде адаптирана към специфичните нужди на...

Акне в Зряла Възраст: Как да Се Справим с Проблема

             Акне в зряла възраст Как да се справим с проблема  Акнето не е проблем, ограничен само за тийнейджърите. Зрелата възраст често може да бъде придружена от появата на акне, което изисква специализиран подход в грижата за кожата. Тази статия ще разгледа...

Лазерна епилация: зони на тялото

зони на тялото които подлежат на третиране с лазерна епилация |Един от основните въпроси, които вълнуват клиентите, решени да се подложат на процедури по лазерна епилация в Бургас е именно кои зони на тялото и кои видове косми могат да бъдат третирани успешно,...

Има ли по-добро решение за нежеланото окосмяване от бръсненето и кола маската?

Има ли по-добро решение за нежеланото окосмяване от бръсненето и кола маската? Само дни по-късно след поредния цикъл на бръснене и кола маска с ужас откривате, че нежеланото окосмяване се е появило отново. Ако лекото “боцкане” и дискомфорт са чести спътници на...

Премахване на целулит

интересни и полезни факти |Известно е, че целулитът се проявява като проблем при над 90% от дамите, както и при около 10% от господата – в по-голяма или в по-малка степен, на по-ранен или на по-късен етап от живота. Заболяване или козметичен дефект: мненията все още...

Вторник-събота: 10:00- 19:00
Почивен ден: неделя и понеделник