Високотехнологичен
лазерен център

здраве, самочувствие, промяна

|

Центрове за лазерна епилация Бургас

Броят на активните центрове за лазерна епилация – Бургас расте стремглаво, и причините за това са няколко. Преди всичко, услугата набира все по-голяма популярност, поради отличните дългосрочни резултати, които потенциално би могла да гарантира.

Нещо повече – съвременните уреди за лазерна епилация предлагат все по-широк спектър на действие. През всички сезони, върху всички типове кожа и при всякаква структура на косъма. И не на последно място – достъпността и удобството на процеса също се променят динамично, гарантирайки перфектните условия за все повече и все по-различни клиенти. Как обаче да отсеете надеждните студиа за лазерна епилация – Бургас?

Днес от Естетичен център “Дерма” ще систематизираме за Вас най-важните изисквания. Имайте ги предвид, когато разглеждате офертите от различни специализирани салони за лазерна епилация – Бургас.

Лазерните процедури са един качествено нов подход към естетичната козметика като цяло, и към дългосрочното обезкосмяване на тялото в частност. Подход, който ние прилагаме и усъвършенстваме, така че да помогнем на мъже и жени да се чувстват добре в кожата си навсякъде, по всяко време. Бързи, безболезнени, напълно безопасни и високоефективни, процедурите в лазерен център Бургас гарантират на клиента както гъвкавост и комфорт по време на процеса, така и зашеметяващ краен резултат, който надминава всичко познато в нишата до момента.

Лазерните процедури в Дерма лазерен център Бургас предлагат дълготрайно обезкосмяване на тялото: във всички зони, през всички сезони, и върху всякакъв тип кожа. Високата ефективност на лазерната епилация е гарантирана благодарение на три фундаментални условия: последно поколение професионално оборудване, сертифицирани медицински специалисти, и персонално внимание към нуждите на всеки клиент.

Какви услуги ще намерите в лазерен център Бургас?

“Дерма” Бургас е център за естетична козметика, който предлага както високотехнологични лазерни процедури, така и обширен каталог с процедури, свързани със здравето и красотата на Вашето тяло.

Част от компетенциите на специалистите в нашия козметичен и лазерен център Бургас включват:

 • Грижа за лице, шия и деколте: химически пилинг, лифтиране, избелване, подмладяване, неоперативни корекции на кос, мезотерапия и др.
 • Грижа за тялото: премахване на целулит, стягане на двойна брадичка, намаляване на обиколката на отделни зони на тялото и др.
 • Лазерна епилация на всички части от тялото: крака, ръце, интимна зона, корем и гръб, подмишници, лице и т.н.

Всеки един от клиентите на лазерен център Бургас може да се възползва от безплатна първа консултация, по време на която ще получи индивидуални препоръки за броя, продължителността и характера на процедурите, необходими за постигане на оптимален резултат.

Уникалните технологии в лазерен център Бургас

В “Дерма” – естетичен и лазерен център Бургас, екипът е оборудван с най-ново поколение технологии, които са официално сертифицирани и признати в световен мащаб. Това касае уредите за всяка една от нашите процедури, които са както следва:

 • HydraFacial – професионален уред за цялостна грижа за кожата на лицето, функциониращ на принципа на технологията Вортекс – начин за дълбоко почистване, хидратиране, подмладяване и регенериране на кожата.
 • VelaShape III – най-известният уред за третиране на целулит в световен мащаб, работещ с биполярна радио честота, инфрачервена светлина, мощен вакуум и дълбок механичен масаж за постигане на дълготрайни резултати.
 • PrimeLase и Elysion Pro – диоден лазер за лазерно обезкосмяване на тялото, ефективен върху всякакъв тип кожа, всякаква структура, цвят и дебелина на косъма, във всички зони на тялото и по всяко време на годината.

Лазерен център Дерма Бургас гарантира не просто отличните резултати, а и цялостното клиентско изживяване на своите посетители. Нашите високотехнологични решения комбинират мощното действие с нежност и комфорт: така че пътят Ви към мечтания външен вид да бъде максимално кратък, приятен и релаксиращ.

Специалистите на лазерен център Бургас

Не на последно място, нашият естетичен и лазерен център Бургас работи само и единствено със сертифицирани медицински лица, които имат нужните професионални компетенции в сферата на естетичната дерматология. Нашият екип е изцяло съставен от:

 • Обучени медици, дерматолози, медицински козметици, рехабилитатори и терапевти, способни да дефинират проблема и да подходят правилно към решаването му.
 • Амбициозни перфекционисти, които продължават да обновяват, осъвременяват и допълват знанията си, в съответствие с най-съвременните препоръки и научни открития.
 • Отворен и приятелски настроен екип, който подхожда към всеки клиент с нужното внимание, уважение и съобразителност, спрямо индивидуалната ситуация.

Повече подробности за образованието, компетенциите и опита на нашите специалисти можете да научите в специалната секция “Екип” към сайта на естетичен и лазерен център Бургас.

Мисията на естетичен и лазерен център Бургас

Нашата визия е изключително проста и последователна: ние се стремим да гарантираме ненадминати резултати, без да правим компромис с удобството, комфорта и перфектното изживяване на нашите клиенти. В естетичен и лазерен център Бургас, вие ще се насладите на:

 • Гъвкаво приемно време и персонализиран график на процедурите, съобразен с ритъма и задачите Ви;
 • Изчерпателна консултация, която ще определи най-правилния подход според състоянието и крайните Ви цели;
 • Подробни инструкции относно подготовката, извършването и поддържането на резултата от процедурите;
 • Пълна подкрепа по пътя Ви към подобряване на здравето, външния вид и общото състояние на тялото и кожата Ви;
 • Последно поколение услуга, разработена от професионалисти с помощта на най-добрите уреди в света.

Лазерна епилация Бургас: Технологии и оборудване

Първото и най-важно условие, което трябва да Ви интересува: това е модерното, сертифицирано и доказано оборудване. Най-новите технологии в лазерната епилация за безвредни за кожата и цялостното здраве. Те работят с контролирани температури и прецизни настройки според типа на кожата и окосмяването. Най-използвания уред от експертите в световен мащаб към днешна дата е PrimeLase и Elysion Pro. Именно с него третираме пациентите си в Естетичен център “Дерма” – Бургас.

Безболезнена лазерна епилация Бургас: Квалификация на екипа

Дори и най-модерното и високотехнологично оборудване може да се окаже безполезно в ръцете на любител и непрофесионалист. За да гарантирате комфорта си, безопасността си и добрия краен резултат от процедурите, второто правило е: винаги се уверявайте, че сте в ръцете на квалифицирани експерти. Това включва медицинско образование, специализации в сферата на дерматологията, обучения, сертификати и дълбоко познание на принципите, стоящи зад всяка една технология. Естетичен център “Дерма” е един от малкото центрове за лазерна епилация –
Бургас, който гарантира работа със 100% сертифицирани медицински лица – без изключения и без компромиси.

Какво да наблюдавате: Хигиена и противоепидемични мерки

При директната работа с множество клиенти на ден, хигиената е приоритет с най-високо значение – за екипа, за потребителите на услугата, и за обществото като цяло. Всеки център за естетична козметика, дерматология и лазерна епилация има задължението да осигури възможно най-добрите хигиенни условия в своето помещение. Това включва професионална дезинфекция на уредите за многократна употреба. Също така използване на персонални аксесоари за еднократна употреба и стриктно спазване на противоепидемичните мерки в условията на продължаващото
извънредно положение. Може да получите ориентация или подробно описание на прилаганите хигиенни стандарти в различните салони за лазерна епилация – Бургас. Достатъчно е да посетите обекта на място или да поискате конкретната информация от екипа.

Центрове за лазерна епилация Бургас: Принципи и начин на работа

Клиентското изживяване е фундаментална част от процедурите в местните центрове за лазерна епилация – Бургас. Ето защо ние в “Дерма” Ви гарантираме спазването на всички най-добри практики в сферата, а именно:

 • Безплатна първа консултация, по време на която ще отговорим на всичките Ви въпроси и ще се запознаем с индивидуалните Ви нужди, очаквания и потребности.
 • Планиране на процедурите според персоналните Ви нужди, типа и състоянието на кожата Ви, историята на придружаващите Ви заболявания и др.
 • Изготвяне на индивидуален график за процедури, съобразен със заетостта и останалите Ви задължения.
 • Топло и приятелско отношение, базирано на взаимно уважение, зачитане на мнението и дългосрочна кооперация през целия период на процедурите.

Достъпна и лесна комуникация, осъществена по избран от Вас канал – на място, по телефона или директно на нашата страница във Facebook.
Защото ние вярваме, че при работата с хора, процесът е също толкова важен, колкото крайният резултат.

Центрове за лазерна епилация Бургас-съотношение между цена и качество

Сравнявайки условията и ценовите диапазони в различни центрове за лазерна епилация Бургас, много клиенти решават да изберат по-бюджетна алтернатива за своите процедури. Това обаче не винаги е печеливша стратегия. Силно занижените цени на услугите обикновено индикират за една или повече нередности, свързани с гореизброените критерии за качество. Ето защо, ние от Естетичен център “Дерма” предлагаме на своите клиенти възможно най-балансираното съотношение между това, което дават и това, което получават. Изборът между множеството центрове за лазерна епилация – Бургас следва да бъде еднакво силно фокусиран не само върху нуждите на бюджета Ви. Нужни са и безкомпромисната грижа за Вашето здраве, удобство и красота.

Интересни
статии

5 предимства на лазерната епилация

5 уникални предимства от процедурата |Предимства на лазерната епилация – вижте как може да Ви е от полза!   Вероятно сте чували за процедурата по лазерна епилация нееднократно, и често сте обмисляли дали тя е достатъчно подходяща за Вас? Днес в блога на...

8 мита относно лазерната епилация

8 заблуждения относно лазерната епилация Лазерната епилация набра популярност през последните години, като предлага дългосрочно решение за нежеланото окосмяване.  Но въпреки широкото й прилагане, погрешните схващания относно процедурата са толкова упорити,...

3 процедури за сияйна кожа

Процедурата е моментално освежаване за Вашето лице. С мощната комбинация от хидратация и ексфолиация, тази терапия изглажда, овлажнява и омекотява кожата ви, като я подготвя за новия сезон. С помощта на коктейл от съставки, които подхранват в дълбочина, оставяйки ви със свеж и вид и сияйна кожа.
За кого е подходяща? За хора с пигментни петна, белези от акне, фини линии и неравен тен, мазна кожа и широки пори, суха кожа, зряла кожа.

Акне в Зряла Възраст: Как да Се Справим с Проблема

             Акне в зряла възраст Как да се справим с проблема  Акнето не е проблем, ограничен само за тийнейджърите. Зрелата възраст често може да бъде придружена от появата на акне, което изисква специализиран подход в грижата за кожата. Тази статия ще разгледа...

Чиста и здрава кожа с HydraFacial

чиста и здрава кожа |Какво представлява HydraFacial? HydraFacial е безболезнено почистване на кожата, което се извършва в рамките на 30-40 минути. Процедурата с този апарат осигурява почистване в дълбочина на кожата и може да бъде адаптирана към специфичните нужди на...

Има ли по-добро решение за нежеланото окосмяване от бръсненето и кола маската?

Има ли по-добро решение за нежеланото окосмяване от бръсненето и кола маската? Само дни по-късно след поредния цикъл на бръснене и кола маска с ужас откривате, че нежеланото окосмяване се е появило отново. Ако лекото “боцкане” и дискомфорт са чести спътници на...

Емоционалното хранене

Животът ни често предизвиква на емоционални вълнения, които могат да ни доведат до търсене на утеха в храната. Емоционалното хранене е явление, при което използваме яденето като начин да се справим със стрес, тъга или дори със скука. Както и много други, вероятно сте запознати с това чувство на постоянен глад, който ви кара да достигате към закуски и храни, необходими или не.

Вторник-събота: 10:00- 19:00
Почивен ден: неделя и понеделник