антицелулитни процедури VelaShape III

Подарете си секси фигура
и копринено гладка кожа

|

Антицелулитни процедури с масаж- най-известният и древен метод за третиране на целулит

Въпреки че хранителните разстройства, генетиката и много други фактори могат да причинят целулит, основната причина за развитието на целулита е лошата циркулация. Той е причинен от проблеми с кръвната и лимфната циркулация и увеличените токсини в мастните тъкани. Антицелулитните процедури с  масаж е метод, който се прилага за намаляване и премахване на целулита и привеждане на кожата в здравословно състояние. Това лечение подобрява кръвообращението и лимфата и спомага за запълване на тъканите с кислород.

Как се прилага антицелулитни процедури с масаж?

Тъй като целулитът е свързан с подкожната тъкан, най-ефективното решение за увеличаване и ускоряване на циркулацията в тази област е масажът. По този начин може да се предотврати растежа на образувания целулит, както и да се поддържа процесът на повторната му поява.

Масажът се извършва със специални масла от обучен и опитен терапевт. Тъй като целта на този масаж е целулита, а не мускулната област, масажните техники фокусират горната тъкан. Циркулацията в засегнатите от целулит райони трябва да се подобри, за да се увеличи техният контакт с кислорода. Чрез антицелулитен масаж, циркулацията на кръвта ще се ускори и нивото на кислород, транспортиран до клетките, ще се увеличи. Повишената топлина в горния слой на кожата посредством масажа ще подпомогне този процес.

Защо трябва да предпочетете антицелулитния масаж?

Целулитът е много често срещан, особено в областта на седалището и бедрата. Причината за това е, че кръвообращението е най-бавно в тези части и мастната тъкан е много по-интензивна в този район. Този масаж има за цел да ускори циркулацията на кръвообращението, особено от краката до гърдите.

Предимства на антицелулитните процедури с масаж:

  • Помага за намаляване на циркулаторните проблеми, като се фокусира конкретно върху целулита.
  • С увеличаване на скоростта на циркулация, кожата ще има по-здравословен, по- стегнат и по-ярък вид.
  • Това е най-ефективното поддържащо лечение на процедурите с VELASHAPE III при хора, които се борят с проблема с целулита
  • Антицелулитния масаж повишава ефективността на VELASHAPE III.
  • Това е ефективно лечение за предотвратяване на образуването на целулита, когато се прилага редовно.

Derma център представя за първи път в Бургас последното поколение уред VELASHAPE III за тяло

Иновативният апарат е от най-висок клас и е признати в цял свят заради невероятно бързите и дългосрочни резултати, които постигат в борбата с отпуснатата кожа, натрупаните мазнини.

Оборудването в Derma Center е висок клас. Това са технологии, които направиха революция в областта дерматологията и медицинската козметика. Апаратите са хит в Европа и САЩ и са с доказан произход. Доказано качество с FDA сертификат. Изключително държим да обявим това, защото много хора вече са били заблуждавани с имитации на тези уреди, които не дават същите резултати.

Ние от Derma Center отправяме предизвикателство към своите нови киленти – Извайте лятно тяло за по-малко от 30 дни!

Дали е възможно? С достатъчно упоритост от ваша страна и поредица от правилни избори е напълно възможно да стегнете тялото си за по-малко от 30 дни и с гордост да се разхождате по бански на плажа.
Всички знаем, че спортът и диетата помагат, но само това не е достатъчно.

За да постигнете стегнато тяло за по-малко от 30 дни, към режима си трябва да включите и процедури за редуциране на целулита и стягане на кожата. Тук е моментът на правилния избор. На кого да се доверя? Къде да отида и на каква процедура да се подложа? Препоръчваме ви да дойдете при нас в Derma Medical Aesthetics Skin&Laser Center и процедурата VelaShape III.

Какво представляват антицелулитните процедури VelaShape III?

Това е процедура за стягане на кожата на тялото и видимо намаляване на целулита. За тези от вас, които искат да знаят с подробности ще кажем, че процедурата с VelaShape III представлява постоянно контролирано загряване на третираната зона чрез радиочестотна енергия и инфраред. Така се въздейства директно върху мастните депа.

В комбинация с вакуум и масажни ролки за ефективно дрениране на областта, терапията става незаменим помощник на всяка дама в борбата й с целулита. С тези антицелулитни процедури се загрява в дълбочина и  предизвиква свиване на мастните клетки, а масажните ролки ги дренират ефективно (помагат за извеждане на мастните киселини от клетките, което от своя страна свива обема на самата мастна клетка).

Радиочестотата на VelaShape III стимулира производството на нов колаген и еластин в кожата (процесът се нарича „неоколагенеза“). Тази комбинация прави кожата по-гладка и нежна, а целулитът силно се редуцира. След 10 години опит в естетичната медицина, десетки клинични проучвания и повече от 5 милиона извършени процедури, VelaShapeIII е най-известната неинвазивна процедура в света.

Според клинични проучвания за резултатите на VelaShape III, обиколките намаляват със средно от 1 до 3 см след една процедура. Скорошно проучване сред 42 пациенти показва, че 100% от пациентите са имали намаляване на обиколката с най-малко 1,5 см.

Резултатът от процедурата е видимо намаляване на целулита в третираната зона след 1 до 4 процедури (в зависимост от степента на целулита), изглаждане и стягане на кожата, както и лифтиране на зоната. Видимо намаляване на обиколката на зоната. Кожата в третираната зона изглежда по-млада, здрава и гладка. Една сесия с VelaShape III трае около 30-40 мин, а за по-големи зони около час, което прави процедурата подходяща за извършване в обедната почивка.

Ако вече сте решили да имате стегнато тяло за лятото, можете да ни посетите на място в Derma Medical Aesthetic Skin&Laser Center, или да се свържете с нас на +359 882 068 371 и да си запазите час за безплатна консултация. Очакваме Ви!

Интересни
статии

Полезни храни срещу целулит

как да се храним ефективно |Целулитът, известен още като „портокалова кожа“, представлява натрупване на мастни клетки, които притискат и деформират съединителната тъкан в дермалния слой на кожата. Ефектът е неестетичен и за съжаление, засяга над 80% от жените. От...

Премахване на целулит

Някои кожни несъвършенства са генетично обусловени, а други – системно провокирани от начина на живот, средата и динамичните процеси в тялото. Макар и зависещи от различни предпоставки, целулитът и преждевременното състаряване на кожата предизвикват едни и същи ефекти – понижено самочувствие и дискомфорт.

За щастие, съвременната естетична дерматология има потенциала да помогне както в превенцията, така и в успешното третиране на тези често срещани проблеми. А името на този потенциал е Велашейп 3.

Емоционалното хранене

Животът ни често предизвиква на емоционални вълнения, които могат да ни доведат до търсене на утеха в храната. Емоционалното хранене е явление, при което използваме яденето като начин да се справим със стрес, тъга или дори със скука. Както и много други, вероятно сте запознати с това чувство на постоянен глад, който ви кара да достигате към закуски и храни, необходими или не.

Акне? Как козметиката да е Ваш съюзник в борбата с акнето

Сблъсък с акне- как козметиката може да бъде Вашият съюзник в тази борба   Акнето може да бъде източник на стрес и неудобство, но с правилната грижа и козметика, вие имате средства да възвърнете ясната и здрава кожа. По-долу ще разгледаме каква роля играе...

Връзката на стетичната дерматология и нутриционистика

здравето отвътре създава красотата отвън! |Екипът на естетичен център “Дерма” Бургас винаги е вярвал в смисъла на холистичния подход в своята работа: защото силното, здраво и обгрижено тяло неизменно блести с ослепителна красота! За да можем да предложим на...

Кажи сбогом на портокаловата кожа с VelaShape III

   Кажи сбогом на портокаловата кожа с VelaShape III! Целулитът е упорит проблем, с който се борят много жени. Той може да се появи на различни части на тялото, като бедрата, дупето, корема и ръцете. Видове целулит: Едематозен целулит: Този тип целулит е...

Вторник-събота: 10:00- 19:00
Почивен ден: неделя и понеделник