Лазерната епилация

5 уникални предимства от процедурата

|

Предимства на лазерната епилация – вижте как може да Ви е от полза!

 

Вероятно сте чували за процедурата по лазерна епилация нееднократно, и често сте обмисляли дали тя е достатъчно подходяща за Вас? Днес в блога на Естетичен и лазерен център “Дерма” Бургас ще разгледаме пет от най-страхотните предимства на процедурата по лазерна епилация. За да бъде решението Ви в пъти по-лесно, информирано и еднозначно.

Едно от предимствата на лазерната епилация Бургас е, че ще спестите време

Важно е да имате предвид, че процедурите по лазерна епилация Бургас се изпълняват с техника от най-ново поколение. Тя гарантира не само забележителна ефективност, а и значително по-ускорено протичане на процеса.

Средната продължителност на процедурата е между пет минути и половин час на зона. Това което прави услугата лесна за планиране и реализиране, независимо колко е натоварен графика Ви.

Ние сме готови да Ви посрещнем през всички сезони от годината и по всяко време на работния ден. Можете да се подложите на процедура по лазерна епилация Бургас по всяко време. В обедната си почивка, след работа или в почивния си ден: от вторник до събота, от 10.00 до 19.00 часа.

Дълготрайното забавяне или елиминиране на растежа на косъма се постига по индивидуален план, според вида и зоната на окосмяването.

Предимства на лазерната епилация в Бургас – ще спестите пари

Скорошно проучване, публикувано в списание Hello! разкрива, че средностатистическата жена харчи сумарно около 8000 британски лири (над 17,000 български лева!) за епилация през живота си. Това включва разходи за кола маска, самобръсначки, депилиращи кремове, депилиращи ленти, пинсети и т.н. Макар и да изисква по-висока първоначална инвестиция, лазерната епилация всъщност ще ви спести хиляди левове в дългосрочен план. Достатъчно е сами да направите равносметката, за да се убедите, че бюджетните решения всъщност винаги излизат доста по-скъпи.

С лазерна епилация – Бургас ще се чувствате сигурно и комфортно

Освен, че е безболезнена и напълно безопасна, нашата процедура по лазерна епилация в Бургас се отличава с редица практически предимства за клиентите. Сред най-важните от тях можем да отбележим:

 • За да се извърши процедурата, не се чака косъмът да порасте – така кожата Ви може да бъде перфектно гладка, а резултатът да бъде все така зашеметяващ.
 • Лазерната епилация елиминира врастналите косми на 100%, което я прави много по-приятна и нежна към кожата в сравнение с бръсненето и класическата кола маска.
 • Лазерната епилация от най-ново поколение не предизвиква изгаряния по кожата, промяна в пигментацията или какъвто и да било краткосрочен или дългосрочен негативен ефект върху здравето на пациента.

Процедурата се извършва в удобно време, по индивидуално изработен план и в съответствие с най-добрите съвременни практики в естетичната козметика.

Нашата лазерна епилация – Бургас е подходяща за всички

Лазерната епилация е подходяща за тийнейджъри и пълнолетни жени и мъже. Тя е приложима върху всички типове кожа, за косми с всякакъв цвят и дебелина, за всички зони на тялото и през всички сезони на годината.

Всеки един от нашите клиенти може да се възползва от безплатна първа консултация, по време на която ще бъде предложена индивидуална програма за лазерно обезкосмяване. Персонализирания подход гарантира пълна безопасност, максимална ефективност и отлични дългосрочни резултати от процедурата във 100% от случаите.

Нашият екип от професионалисти оказва пълна подкрепа и осигурява цялата нужна информация. Всичко за подготовката, изпълнението и поддържането на резултата от процедурите по лазерна епилация – Бургас. Защото ние се грижим едновременно за красотата и здравето – от първата ни среща, до постигането на безупречните резултати, за които мечтаете.

Лазерната епилация в Естетичен център “Дерма” Бургас е на световно ниво

За да предложим лазерно обезкосмяване според най-високите световни стандарти, ние полагаме грижи за всеки един аспект от нашата услуга, а именно:

 • Високи технологии от последно поколение, сертифицирани за качество и безопасност;
 • Първокласно оборудване с фокус към функционалност, удобство и безопасност;
 • Безупречни хигиенни практики както в регулярната ни работа с клиенти, така и по време на извънредно положение;
 • Перфектно организирано клиентско обслужване с гъвкав подход, лесна комуникация и топло отношение.

За постигане на тези забележителни резултати, нашият екип за лазерна епилация в Бургас е съставен само и единствено от опитни и сертифицирани професионалисти. Всички лазерни процедури в Естетичен център Дерма се извършват от медицински лица с нужното образование и експертиза – така Вие ще се радвате не просто на перфектен външен вид, а и на пълна безопасност по време на процедурата.

Нашите специалисти ще бъдат насреща през целия период на консултации, подготовка и провеждане на лазерната епилация. Те ще Ви дадат пълни напътствия за безопасност, ще Ви запознаят с всички добри практики, ще изготвят за Вас индивидуален план според типа на кожата и окосмяването, и ще се погрижат за безупречното Ви клиентско изживяване през всяка стъпка на процеса.

Не на последно място – лазерната епилация в Естетичен център Дерма Бургас се извършва с помощта на най-висок клас оборудване. Два диодни лазера от ново поколение- Elysion Pro и Primelase, които съвместяват  удобство и краен резултат по оптимален начин, като не прави компромис нито с Вашия комфорт, нито с успеха на процедурата.

Предимства на лазерната епилация с Elysion Pro § Primelase:

 • Широк спектър на функционалност. Elysion Pro действа еднакво ефективно върху тъмна и светла кожа, през всички сезони и върху всички видове косми. Това включва космите тип “мъх” и подкожните косми.
 • Специална охлаждаща система Crystal Freeze. Crystal Freeze поддържа постоянна температурата на накрайника от 6 градуса, като по този начин защитава кожата от претопляне и изгаряне. Така процедурата е гарантирано безболезнена и комфортна за клиента.
 • Забележителна мощност и гарантиран ефект. Ефективното действие на PrimeLase е обусловено от прецизността на параметрите му според типа кожа, както и от мощното му действие, което комбинира пълна безопасност с впечатляващ резултат.
 • Кратък подготвителен период. Elysion Pro може да се използва безопасно и ефективно само 7 дни след активно излагане на слънце или посещение на солариум.
 • Нулев възстановителен период. С нашата лазерна епилация Бургас, Вие ще бъдете свободни да продължите ежедневието си без никакви допълнителни препоръки, освен внимание към излагането на слънце в следващите дни.

По време на първата безплатна консултация с нашите медицински специалисти, Вие ще получите пълни инструкции и подробности относно подготовката, изпълнението и спецификите на процедурата. Екипът ни е подготвен да отговори на всички Ваши въпроси, притеснения, колебания и изисквания – професионално, адекватно и изчерпателно.

Противопоказания за извършване на процедура по лазерна епилация

Процедурата има високо ниво на безопасност и е доказано подходяща за мъже, жени и тийнейджъри без никакви нежелани странични ефекти.

Все пак, има някои състояния, в които е добре да избягвате или отложите процедурата, след като се консултирате с нашите медици и Вашия собствен лекуващ лекар. Те включват бременност и кърмене, хронични кожни проблеми като екзема или дерматит, остри инфекции, щитовидни и онкологични заболявания.

За да потърсите индивидуални насоки за приложимостта на процедурата в конкретната Ви ситуация, можете да получите безплатна консултация от екипа на Естетичен център Дерма като се свържете с нас на посочените в сайта контакти.

Екипът ни е насреща, за да отговори на всички Ваши въпроси и да Ви помогне да вземете най-доброто решение за своето здраве и самочувствие.

Свържете се с нас, за да се възползвате от първата си безплатна консултация. Останете на линия в блога ни, за да продължите да получавате важна, интересна и полезна информация за нашите услуги.

Интересни
статии

Премахване на целулит

Някои кожни несъвършенства са генетично обусловени, а други – системно провокирани от начина на живот, средата и динамичните процеси в тялото. Макар и зависещи от различни предпоставки, целулитът и преждевременното състаряване на кожата предизвикват едни и същи ефекти – понижено самочувствие и дискомфорт.

За щастие, съвременната естетична дерматология има потенциала да помогне както в превенцията, така и в успешното третиране на тези често срещани проблеми. А името на този потенциал е Велашейп 3.

Полезни храни срещу целулит

как да се храним ефективно |Целулитът, известен още като „портокалова кожа“, представлява натрупване на мастни клетки, които притискат и деформират съединителната тъкан в дермалния слой на кожата. Ефектът е неестетичен и за съжаление, засяга над 80% от жените. От...

Всички новости от световното изложение Cosmoprof Болоня 2024

Повечето новости в света на естетиката представени на Cosmoprof се стрямят да оптимизират времето за процедурите
и да направят максимално добри комбинации, които да осигурят максимално добри процедури на своите ползватели за максимално кратко време.

Ето 5 причини, поради които диодната лазерна епилация е най-добрият избор за вас

Бърза и безболезнена процедура: Процедурата е сравнително бърза, като например епилация на подмишниците отнема само 10-15 минути. Лазерът е снабден със система за охлаждане, която предпазва кожата и минимизира дискомфорта.Кога е подходяща неоперативна блефаропластика?

Центрове за лазерна епилация в Бургас

здраве, самочувствие, промяна |Центрове за лазерна епилация Бургас Броят на активните центрове за лазерна епилация – Бургас расте стремглаво, и причините за това са няколко. Преди всичко, услугата набира все по-голяма популярност, поради отличните дългосрочни...

8 мита относно лазерната епилация

8 заблуждения относно лазерната епилация Лазерната епилация набра популярност през последните години, като предлага дългосрочно решение за нежеланото окосмяване.  Но въпреки широкото й прилагане, погрешните схващания относно процедурата са толкова упорити,...

Има ли по-добро решение за нежеланото окосмяване от бръсненето и кола маската?

Има ли по-добро решение за нежеланото окосмяване от бръсненето и кола маската? Само дни по-късно след поредния цикъл на бръснене и кола маска с ужас откривате, че нежеланото окосмяване се е появило отново. Ако лекото “боцкане” и дискомфорт са чести спътници на...

Вторник-събота: 10:00- 19:00
Почивен ден: неделя и понеделник