3 процедури за сияйна кожа

 

|

Пролетта е време за обновление и  за преобразяване. Да започнем сезона със сияйна и здрава кожа. В Дерма център Бургас сме приготвили три процедури, които ще преобразят Вашата кожа.

1.Сияйна кожа с  Hydrafacial:

Процедурата е моментално освежаване за Вашето лице. С мощната комбинация от хидратация и ексфолиация, тази терапия изглажда, овлажнява и омекотява кожата ви, като я подготвя за новия сезон. С помощта на коктейл от съставки, които подхранват в дълбочина, оставяйки ви със свеж и  вид и сияйна кожа.

За кого е подходяща? За хора с пигментни петна, белези от акне, фини линии и неравен тен, мазна кожа и широки пори, суха кожа, зряла кожа.

Какво да очаквате? Процедурата е лека и безболезнена. Кожата е почистена в дълбочина и сияйна. Hydrafacial  се прилага ежемесечно.

2.Безиглена мезотерапия за сияйна кожа

 

Мезотерапията е като инжекция с енергия за вашата кожа. Чрез специален уред се вкарват коктейли от витамини, минерали и хиалуронова киселина, които хидратират, подхранват и стимулират производството на колаген.

В Дерма  център Бургас използваме сертифицирани мезотерапевтични коктейли, подбрани специално за нуждите на Вашата кожа.

За кого е подходящ? За хора с дехидратирана, уморена и без блясък кожа.

Какво да очаквате? Процедурата е лека и приятна. Кожата е видимо подмладена и сияйна. Курсът е 4 процедури през седмица.

3.Oxygeneo RF– сияйна кожа и сбогом на бръчките

Искате ли да върнете времето назад? Oxygeneo RF е процедура, RF-радиочестота за стимулиране на производството на колаген и еластин. Резултатът? По-стегната, еластична и гладка кожа, с по-малко бръчки.

В Дерма Бургас разполагаме с най-съвременните Rf технологии за подмладяване.

За кого е подходящ? За хора с бръчки, фини линии, пигментни петна, мазна кожа и широки пори.

Какво да очаквате? Процедурата е безболезнена, но може да има леко зачервяванеdo 2мин. след процедурата.Кожата е сияйна, чиста и видимо подмладена. Курсът е 4-6 процедури през седмица.

 

Важно е да се подчертае, че е необходимо да се консултираме със специалист, който да ни препоръча най-подходящите процедури за нашия тип кожа и нужди.

Следвайки тези съвети, ще можете да се радвате на красива, здрава и сияйна кожа през цялата пролет!

 

 

 

Интересни
статии

Връзката на стетичната дерматология и нутриционистика

здравето отвътре създава красотата отвън! |Екипът на естетичен център “Дерма” Бургас винаги е вярвал в смисъла на холистичния подход в своята работа: защото силното, здраво и обгрижено тяло неизменно блести с ослепителна красота! За да можем да предложим на...

Емоционалното хранене

Животът ни често предизвиква на емоционални вълнения, които могат да ни доведат до търсене на утеха в храната. Емоционалното хранене е явление, при което използваме яденето като начин да се справим със стрес, тъга или дори със скука. Както и много други, вероятно сте запознати с това чувство на постоянен глад, който ви кара да достигате към закуски и храни, необходими или не.

Има ли по-добро решение за нежеланото окосмяване от бръсненето и кола маската?

Има ли по-добро решение за нежеланото окосмяване от бръсненето и кола маската? Само дни по-късно след поредния цикъл на бръснене и кола маска с ужас откривате, че нежеланото окосмяване се е появило отново. Ако лекото “боцкане” и дискомфорт са чести спътници на...

Интензивно третиране на акне

отново щастливи в кожата си! |Как да се справим с акнето? Акнето е изключително неприятно и упорито кожно състояние, което може да обхване различни части на тялото – лицето, шията, деколтето, гърба и т.н. В зависимост от степента и фазата на развитие, то може да...

Кои храни помагат за хубава кожа?

малки тайни |Най-важните храни за хубава кожа Храната която приемаме има голямо влияние върху цялостното ни здраве, включително и върху кожата ни. Храните, които консумираме, могат да помогнат за поддържането на здрава, сияйна и хубава кожа. Ето някои от хранителните...

Премахване на целулит

Някои кожни несъвършенства са генетично обусловени, а други – системно провокирани от начина на живот, средата и динамичните процеси в тялото. Макар и зависещи от различни предпоставки, целулитът и преждевременното състаряване на кожата предизвикват едни и същи ефекти – понижено самочувствие и дискомфорт.

За щастие, съвременната естетична дерматология има потенциала да помогне както в превенцията, така и в успешното третиране на тези често срещани проблеми. А името на този потенциал е Велашейп 3.

Пролетен детокс за тялото и кожата

През зимните месеци тялото ни е подложено на по-малко движение, по-тежка храна и по-затворени помещения. В резултат на това се натрупват токсини, които могат да причинят умора, липса на енергия, проблеми с храносмилането, както и кожни проблеми.

Вторник-събота: 10:00- 19:00
Почивен ден: неделя и понеделник