Longevity-тайната на дълголетието

|

Ето 5 причини, поради които диодната лазерна епилация е най-добрият избор за вас:

1. Дълготрайни резултати: Диодният лазер унищожава косъма в основата му, предотвратявайки повторното му израстване. С 6-8 процедури можете да се радвате на гладка кожа за до 10 години!

2. Бърза и безболезнена процедура: Процедурата е сравнително бърза, като например епилация на подмишниците отнема само 10-15 минути. Лазерът е снабден със система за охлаждане, която предпазва кожата и минимизира дискомфорта.

3. Подходяща за всички типове кожа: Диодният лазер може да се използва за третиране на всички типове кожа, включително и чувствителна.

4. Безопасна и надеждна: Диодната лазерна епилация е клинично тествана и доказана като безопасен и надежден метод за обезкосмяване.

5. Спестява време и пари: С диодната лазерна епилация ще се отървете от нуждата от кола маска, самобръсначки и други методи за обезкосмяване, което ще ви спести време и пари в дългосрочен план.

Освен 5-те причини, ето още няколко предимства на диодната лазерна епилация:

 • Стимулира производството на колаген: Лазерната светлина стимулира производството на колаген, което прави кожата по-еластична и здрава.
 • Намалява врасналите косми: Диодната лазерна епилация може да помогне за намаляване на врасналите косми, които са често срещан проблем при други методи за обезкосмяване.
 • Подходяща за мъже и жени: Диодната лазерна епилация може да се използва за третиране на окосмяване по всяка част на тялото, както при мъже, така и при жени.

Ако търсите трайно решение за нежеланото окосмяване, диодната лазерна епилация е идеалният избор за вас!

За да научите повече и да получите безплатна консултация, свържете се с нас-

+359 882 068 371

Нека ви помогнем да се радвате на гладка и красива кожа без окосмяване!

 

     

     

     

     

     

     

     

    Интересни
    статии

    Подготовка за процедури за лице

    Независимо дали се подготвяме за нанасянена грим, слънцезащитен крем или по-модерни процедури за лице, е от първостепенно значение да преминем през всички предварителни стъпки, които да ни дадат наистина зашеметяващи резултати.

    Премахване на целулит

    Някои кожни несъвършенства са генетично обусловени, а други – системно провокирани от начина на живот, средата и динамичните процеси в тялото. Макар и зависещи от различни предпоставки, целулитът и преждевременното състаряване на кожата предизвикват едни и същи ефекти – понижено самочувствие и дискомфорт.

    За щастие, съвременната естетична дерматология има потенциала да помогне както в превенцията, така и в успешното третиране на тези често срещани проблеми. А името на този потенциал е Велашейп 3.

    Гладка кожа с антицелулитни процедури VelaShape III

    Въпреки че хранителните разстройства, генетиката и много други фактори могат да причинят целулит, основната причина за развитието на целулита е лошата циркулация. Той е причинен от проблеми с кръвната и лимфната циркулация и увеличените токсини в мастните тъкани. Антицелулитният масаж е метод, който се прилага за намаляване и премахване на целулита и привеждане на кожата в здравословно състояние. Това лечение подобрява кръвообращението и лимфата и спомага за запълване на тъканите с кислород.

    Пролетен детокс за тялото и кожата

    През зимните месеци тялото ни е подложено на по-малко движение, по-тежка храна и по-затворени помещения. В резултат на това се натрупват токсини, които могат да причинят умора, липса на енергия, проблеми с храносмилането, както и кожни проблеми.

    Как се променя кожата в менопаузата?

    Менопаузата е естествен процес, който се случва при жените на възраст около 50 години. По време на менопаузата нивата на естроген и прогестерон, които са женските полови хормони, започват да намаляват. Това може да доведе до редица промени в тялото, включително и в кожата.
    Ето някои от най-често срещаните промени в кожата, които се наблюдават по време на менопаузата:

    8 мита относно лазерната епилация

    8 заблуждения относно лазерната епилация Лазерната епилация набра популярност през последните години, като предлага дългосрочно решение за нежеланото окосмяване.  Но въпреки широкото й прилагане, погрешните схващания относно процедурата са толкова упорити,...

    Акне в Зряла Възраст: Как да Се Справим с Проблема

                 Акне в зряла възраст Как да се справим с проблема  Акнето не е проблем, ограничен само за тийнейджърите. Зрелата възраст често може да бъде придружена от появата на акне, което изисква специализиран подход в грижата за кожата. Тази статия ще разгледа...

    Вторник-събота: 10:00- 19:00
    Почивен ден: неделя и понеделник