Вижте нашите актуални предложения

aktualni predlojeniq mai
Aktualni predlojeniq za premahvane na celulit v Burgas

На фокус са антицелулитните процедури

Диагностика на целулита

Нашите терапевти ще направят професионална диагностика, за да определят коя степен целулит имате и как правилно да се третира, за да бъде премахнат.

Единственият козметичен салон в Бургас с интелигентно, професионално и качествено обслужване. Индивидуален подход към клиента, изтънчен начин на работа, усмихнат, позитивен и невероятно любезен персонал. Уютна, чиста, стилна обстановка, която предразполага към пълно душевно спокойствие и елиминиране на стреса след работния ден. Организиране на интересни събития и срещи с приофесионалисти от света на здравето и красотата. Не на последно място бих искала да спомена непрекъснатото обновяване на услугите, както и качествената апаратура и продукти, които екипът прилага в процедурите си. Месечни промоционални пакети. В заключение момичетата притежават изключителен опит в прилагането на всяка една от терапиите, като резултатът при мен лично- в случая третиране на белези след акне, е вече налице. Била съм клиент и на други салони, но с две ръце препоръчвам екипа на център Дерма Естетекис Бургас.

              Веселина Черноглазова

Много съм доволна от всички процедури,които съм си правила до момента! Лазерната епилация е безболезнена и с бърз ефект. От скоро предлагат и разнообразни масажи,които действат успокояващо и тонизиращо. Персонала е отзивчив и винаги ще отговори на въпроси. Предлагат безплатна консултация за тип кожа и определяне на необходимите продукти и процедури за ползване. Препоръчвам на 100%.