Дерма Център Бургас представя

ЛИМФЕН ДРЕНАЖ С
BTL LYMPHASTIM

Насладете се на нежния масаж, който стимулира естествената циркулация на лимфата и кръвта в тялото. Започнете борбата с целулита и подмладете външния вид на кожата си чрез засилено кръвообращение.

дизайн 10
Детоксикация на тялото
дизайн 11
Намаляване на подуването и целулита
дизайн 14
Специалисти с богат опит
дизайн 12
Подобряване на еластичността на кожата

Търсите комплексно решение за борба с целулита? Току-що го намерихте. Запознайте се с нашите пакетни предложения за процедури по премахване на целулит с Velashape III. Разгледайте възможностите за комбинацията им с Лимфен дренаж – BTL Lymphastim – и направете крачка напред към мечтаното перфектно тяло.

IMG 0230

Подмладете тялото си днес с лимфен дренаж

BTL Lymphastim е уред за лимфен дренаж, който работи на принципа на пневматичната пресотерапия. Облича се специален костюм, който обхваща най-вече краката и корема. При него се използват апликатори, снабдени със застъпващи се 12 на брой камери. Те се надуват и изпълват с въздух последователно. С тях се прилага нежен масаж, които стимулира естествената циркулация на лимфата в тялото.

Препоръчва се при лечение на целулит като самостоятелна процедура, или в комбинация с други апарати.

Процедурата е подходяща и при детоксикиращи програми като допълващ елемент.

Вашата терапия е персонализирана: Този апарат разполага с различни програми, които се прилагат по различен начин, следвайки основната цел на терапията.

IMG 0222

Изхвърлете излишните токсини

Като част от естетичната медицина и рехабилитация от нов вид, апаратният лимфен дренаж се използва ежедневно в практиката. Тази процедура успешно стимулира лимфата, като отстранява вредните микроорганизми с изхвърлянето на излишните течности и токсини.

В Derma Център Бургас ние използваме силата на тази неинвазивна технология, за да помогнем на нашите клиенти да се почувстват най-добре отвътре навън.

По време на процедурата ще почувствате приятно докосване, подобно на масаж.

Чрез този деликатен и точно премерен натиск върху периферните вени кръвообръщението се засилва, така обогатената с кислород кожа изглежда по-млада. Това помага и в борбата с целулта.

За кого е тази процедура

За тези, които искат да намалят подуването и да изчистят целулита в проблемните зони.

Прилага се при жени и мъже.

Запишете час за безплатна консултация

Екипът на Естетичен център “Дерма” Бургас ще се запознае с Вашия индивидуален случай и ще изготви персонализирана програма за постигане на възможно най-съвършени резултати.

По време на безплатната първа консултация ще вземем предвид вида и състоянието на кожата, възрастта, диетата и начина на живот, за да Ви предложим най-смисления цялостен подход, с който можем да се ангажираме. С удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси.

IMG 0223

Цени

BTL Lymphastim – лимфен дренаж

Цена за 1 процедура с времетраене 30 мин
40 лв.
Пакет от 10 процедури
350 лв.

Търсите комплексно решение за борба с целулита? Току-що го намерихте. Запознайте се с нашите пакетни предложения за процедури по премахване на целулит с Velashape III. Разгледайте възможностите за комбинацията им с Лимфен дренаж – BTL Lymphastim – и направете крачка напред към мечтаното перфектно тяло.

Често задавани въпроси

BTL Lymphastim е едно високоефективно решение за третиране на подуване и целулит. Прилага се при жени и мъже.

За кого е подходяща процедурата BTL Lymphastim?

За тези, които искат да намалят подуването и да изчистят целулита в проблемните зони.

Ще почувствам ли някакъв дискомфорт? Какво е усещането по време на процедурата?

Повечето клиенти описват усещането като приятен масаж. Интензивността на лечението може да се регулира според Вашето ниво на комфорт.

Какъв ефект се очаква след процедурата?
 • Намаляне на подуването и целулита в тялото.
 • Изчистване на задържаните течности.
 • Подобряване еластичността на кожата.
 • Изчистване на тялото от токсини.
 • Приятен масаж
 • Подобрен тонус и еластичност на кожата
 • Ускорява възстановителните процеси в тялото
 • Намаляне с наколко сантиметра на обиколката
Колко процедури са необходими?

За максимален ефект се препоръчват 10 процедури.

Има ли противопоказания?
 • Бременност
 • Сърдечно-съдови заболявания
 • Разширени вени
 • Наличие на пейсмейкър
Мога ли да се върна към нормалните си дейности след процедурата?

Да, трябва да можете да се върнете към нормалните си дейности веднага след лечението. Всъщност физически дейности като ходене могат да подобрят ефекта на лимфния дренаж.

Мога ли да комбинирам лимфен дренаж с други процедури в Derma Център Бургас?

Да, лимфният дренаж може да се комбинира с други процедури за подобрени резултати. Нашите квалифицирани терапевти в Derma Център Бургас ще се консултират с Вас, за да създадат персонализиран режим на грижа за кожата, който отговаря на вашите нужди. Необходимо е просто да се свържете с нас.

Отзив

Клиентите за нас

stars

„Чудесен център! Използват съвременна, ефективна и максимално щадяща кожата апаратура. Превръщат и най-несъвършената кожа в чиста и сияеща. Колективът е винаги приветлив и отзивчив – по време на процедурата Hydrofacial ми бе обясняване всяка една стъпка, като едновременно с работата си момичетата са отворени към всякакви въпроси. Ефект има още след първата процедура, а за чистотата на лицето след трета – препоръчвам да се уверите сами! Тук определено цената отговаря на качеството и със сигурност ще посещавам отново!“

Юлия Попова

Дерма Център – Бургас Ви очаква!

snimki 023
snimki 010
гладка кожа с VelaShape III
snimki 020
snimki 002
snimki 024