Карбокси терапия за лице

гр. Бургас

 

КАРБОКСИТЕРАПИЯ

Съживете кожата си с карбокситерапия в Дерма Център Бургас. Тази терапия е предназначена да зареди кожата Ви с кислороден тласък, може да помогне за съживяване на тена Ви и възстановяване на свежия вид.

дизайн 15
Ускорява естествените процеси на регенерация и обновяване на клетките
дизайн 16
Стимулира производството на колаген и еластин
дизайн 14
Извършва се от специалисти с богат опит
дизайн 12
Подобрява текстурата на кожата и тонуса ѝ
дизайн 17

Глътка свеж въздух за Вашата кожа

Карбокситерапията стимулира кръвообращението, като повишава притока на кислород и хранителни вещества към кожата и ускорява естествените процеси на регенерация и обновяване на клетките. Също така се стимулира производството на колаген и еластин, които са отговорни за стегнатостта и еластичността на кожата.

Карбокситерапията за лице може да има следните ползи:

✔️Подобрява текстурата на кожата и тонуса й.

✔️Намалява появата на бръчки и фини линии.

✔️Намалява видимостта на акне, пигментни петна и розацея.

✔️Увеличава хидратацията на кожата.

✔️Подобрява циркулацията и кислородния поток към кожата.

✔️Стимулира производството на колаген и еластин.

В ръцете на експертите в Derma Център Бургас, карбокситерапията се превръща в мощен инструмент за естествено, нехирургично подмладяване на кожата.

Процедурата обикновено се извършва в серия от сесии, които се планират според индивидуалните нужди на пациента. Карбокситерапията за лице може се прилага 3-4 пъти месечно.

Науката, чиято основа е карбокситерапията

Карбокситерапията е новаторско лечение, което използва естествената сила на въглеродния диоксид (CO2), за да възвърне жизнеността на вашата кожа. Но как точно работи?

Отговорът се крие в реакцията на нашето тяло към CO2. Когато въглеродният диоксид се прилага върху кожата, той предизвиква физиологичен отговор, спомагайки тялото ви да увеличи притока на кислород. Това се случва, защото телата ни естествено свързват повишаването на нивата на CO2 с намаляването на кислорода, като по този начин активират система, която работи за балансиране на тези нива.

Тази реакция не се ограничава само до подобряване на притока на кислород. Повишените нива на кислород в третираната зона активизират кръвообращението. С подобрената циркулация идва поток от основни хранителни вещества, достигащи до клетките на кожата ни, като ефективно стартира процеса на клетъчно обновяване и регенерация.

В същото време CO2 предизвиква допълнителен отговор – провокира телата ни да увеличат производството на колаген и еластин. Тези два протеина са ключови играчи в поддържането на еластичността и стегнатостта на нашата кожа. Колагенът осигурява на кожата ни структура, предотвратявайки увисването и бръчките, докато еластинът позволява тя да се възстанови от разтягане и сгъване.

Чрез този отговор с двойно действие на повишено кръвообращение и производство на колаген, карбокситерапията вдъхва нов живот на вашата кожа. Тя не само ускорява естествените процеси на подмладяване на вашата кожа, но също така стимулира укрепването на структурата на кожата, проправяйки пътя към по-жизнен, младежки тен.

Изживейте трансформацията с карбокситерапия днес.

IMG 0261

Цени

Карбокситерапия за лице

Цена за 1 процедура с времетраене 45 мин
70лв.
Пакет от 4 процедури
250 лв.

Често задавани въпроси

В Дерма Център Бургас вярваме в обогатяването на нашите клиенти чрез знания. Ето отговорите на някои от най-често задаваните въпроси относно карбокситерапията.

Какво всъщност представлява карбокситерапията?

Карбокситерапията е нехирургично козметично лечение, което използва въглероден диоксид (CO2), за да стимулира естествените лечебни механизми на тялото ви. Този процес подмладява кожата, като увеличава притока на кръв, подобрява еластичността на кожата и стимулира производството на колаген.

Безопасна ли е карбокситерапията?

Карбокситерапията се счита за безопасно лечение с минимален риск, когато се извършва от обучени специалисти. Това е неинвазивно лечение и използваният въглероден диоксид се произвежда естествено от тялото, което го прави много малко вероятно да причини нежелани реакции.

Карбокситерапията безболезнена ли е?

Повечето клиенти описват усещането по-скоро като леко неудобно, отколкото болезнено. Третираната зона може да се почувства леко топла и изтръпваща, когато CO2 се прилага и започва да стимулира кръвния поток.

Бързо ли ще видя резултатите от карбокситерапията?

Докато някои клиенти забелязват незабавно подобрение във външния вид на кожата си, повечето виждат забележими промени след няколко процедури. Не забравяйте, че карбокситерапията е предназначена да стимулира естествените лечебни процеси на тялото Ви, така че може да са необходими няколко сесии, за да стане забележим пълният ефект.

Колко време траят ефектите от карбокситерапията?

Продължителността на подобренията варира от човек на човек и зависи от фактори като възраст, състояние на кожата и начин на живот. Въпреки това, с подходящ режим на грижа за кожата и последваща грижа, подмладяващите ефекти на карбокситерапията могат да продължат няколко месеца.

Мога ли да комбинирам карбокситерапията с други процедури?

Да, карбокситерапията може безопасно да се комбинира с повечето други козметични процедури. Може да допълни други процедури, като засили ефекта им и подобри цялостното здраве на кожата. Въпреки това е изключително важно да обсъдите плана си за лечение с Вашия терапевт.

Мога ли да се възвърна към ежедневните си дейности след карбокситерапия?

Обикновено няма причина да се въздържате. Може да изпитате временно зачервяване на кожата, но повечето хора могат да се върнат към ежедневните си дейности веднага след процедурата.

Отзив

Клиентите за нас

stars

„Професионална работа,но по-важното за мен беше милото отношение,което в днешно време е рядкост.Грижа,внимание и професионализъм.Препоръчвам:))“

Ирена Пенчева

Дерма Център – Бургас Ви очаква!

snimki 023
snimki 010
гладка кожа с VelaShape III
snimki 020
snimki 002
snimki 024