Високотехнологичен
лазерен център

здраве, самочувствие, промяна

|

Центрове за лазерна епилация Бургас

Броят на активните центрове за лазерна епилация – Бургас расте стремглаво, и причините за това са няколко. Преди всичко, услугата набира все по-голяма популярност, поради отличните дългосрочни резултати, които потенциално би могла да гарантира.

Нещо повече – съвременните уреди за лазерна епилация предлагат все по-широк спектър на действие. През всички сезони, върху всички типове кожа и при всякаква структура на косъма. И не на последно място – достъпността и удобството на процеса също се променят динамично, гарантирайки перфектните условия за все повече и все по-различни клиенти. Как обаче да отсеете надеждните студиа за лазерна епилация – Бургас?

Днес от Естетичен център “Дерма” ще систематизираме за Вас най-важните изисквания. Имайте ги предвид, когато разглеждате офертите от различни специализирани салони за лазерна епилация – Бургас.

Лазерните процедури са един качествено нов подход към естетичната козметика като цяло, и към дългосрочното обезкосмяване на тялото в частност. Подход, който ние прилагаме и усъвършенстваме, така че да помогнем на мъже и жени да се чувстват добре в кожата си навсякъде, по всяко време. Бързи, безболезнени, напълно безопасни и високоефективни, процедурите в лазерен център Бургас гарантират на клиента както гъвкавост и комфорт по време на процеса, така и зашеметяващ краен резултат, който надминава всичко познато в нишата до момента.

Лазерните процедури в Дерма лазерен център Бургас предлагат дълготрайно обезкосмяване на тялото: във всички зони, през всички сезони, и върху всякакъв тип кожа. Високата ефективност на лазерната епилация е гарантирана благодарение на три фундаментални условия: последно поколение професионално оборудване, сертифицирани медицински специалисти, и персонално внимание към нуждите на всеки клиент.

Какви услуги ще намерите в лазерен център Бургас?

“Дерма” Бургас е център за естетична козметика, който предлага както високотехнологични лазерни процедури, така и обширен каталог с процедури, свързани със здравето и красотата на Вашето тяло.

Част от компетенциите на специалистите в нашия козметичен и лазерен център Бургас включват:

 • Грижа за лице, шия и деколте: химически пилинг, лифтиране, избелване, подмладяване, неоперативни корекции на кос, мезотерапия и др.
 • Грижа за тялото: премахване на целулит, стягане на двойна брадичка, намаляване на обиколката на отделни зони на тялото и др.
 • Лазерна епилация на всички части от тялото: крака, ръце, интимна зона, корем и гръб, подмишници, лице и т.н.

Всеки един от клиентите на лазерен център Бургас може да се възползва от безплатна първа консултация, по време на която ще получи индивидуални препоръки за броя, продължителността и характера на процедурите, необходими за постигане на оптимален резултат.

Уникалните технологии в лазерен център Бургас

В “Дерма” – естетичен и лазерен център Бургас, екипът е оборудван с най-ново поколение технологии, които са официално сертифицирани и признати в световен мащаб. Това касае уредите за всяка една от нашите процедури, които са както следва:

 • HydraFacial – професионален уред за цялостна грижа за кожата на лицето, функциониращ на принципа на технологията Вортекс – начин за дълбоко почистване, хидратиране, подмладяване и регенериране на кожата.
 • VelaShape III – най-известният уред за третиране на целулит в световен мащаб, работещ с биполярна радио честота, инфрачервена светлина, мощен вакуум и дълбок механичен масаж за постигане на дълготрайни резултати.
 • Elysion Pro – диоден лазер за лазерно обезкосмяване на тялото, ефективен върху всякакъв тип кожа, всякаква структура, цвят и дебелина на косъма, във всички зони на тялото и по всяко време на годината.

Лазерен център Бургас гарантира не просто отличните резултати, а и цялостното клиентско изживяване на своите посетители. Нашите високотехнологични решения комбинират мощното действие с нежност и комфорт: така че пътят Ви към мечтания външен вид да бъде максимално кратък, приятен и релаксиращ.

Специалистите на лазерен център Бургас

Не на последно място, нашият естетичен и лазерен център Бургас работи само и единствено със сертифицирани медицински лица, които имат нужните професионални компетенции в сферата на естетичната дерматология. Нашият екип е изцяло съставен от:

 • Обучени медици, дерматолози, рехабилитатори и терапевти, способни да дефинират проблема и да подходят правилно към решаването му.
 • Амбициозни перфекционисти, които продължават да обновяват, осъвременяват и допълват знанията си, в съответствие с най-съвременните препоръки и научни открития.
 • Отворен и приятелски настроен екип, който подхожда към всеки клиент с нужното внимание, уважение и съобразителност, спрямо индивидуалната ситуация.

Повече подробности за образованието, компетенциите и опита на нашите специалисти можете да научите в специалната секция “Екип” към сайта на естетичен и лазерен център Бургас.

Мисията на естетичен и лазерен център Бургас

Нашата визия е изключително проста и последователна: ние се стремим да гарантираме ненадминати резултати, без да правим компромис с удобството, комфорта и перфектното изживяване на нашите клиенти. В естетичен и лазерен център Бургас, вие ще се насладите на:

 • Гъвкаво приемно време и персонализиран график на процедурите, съобразен с ритъма и задачите Ви;
 • Изчерпателна консултация, която ще определи най-правилния подход според състоянието и крайните Ви цели;
 • Подробни инструкции относно подготовката, извършването и поддържането на резултата от процедурите;
 • Пълна подкрепа по пътя Ви към подобряване на здравето, външния вид и общото състояние на тялото и кожата Ви;
 • Последно поколение услуга, разработена от професионалисти с помощта на най-добрите уреди в света.

Лазерна епилация Бургас: Технологии и оборудване

Първото и най-важно условие, което трябва да Ви интересува: това е модерното, сертифицирано и доказано оборудване. Най-новите технологии в лазерната епилация за безвредни за кожата и цялостното здраве. Те работят с контролирани температури и прецизни настройки според типа на кожата и окосмяването. Най-използвания уред от експертите в световен мащаб към днешна дата е Elysion Pro. Именно с него третираме пациентите си в Естетичен център “Дерма” – Бургас.

Безболезнена лазерна епилация Бургас: Квалификация на екипа

Дори и най-модерното и високотехнологично оборудване може да се окаже безполезно в ръцете на любител и непрофесионалист. За да гарантирате комфорта си, безопасността си и добрия краен резултат от процедурите, второто правило е: винаги се уверявайте, че сте в ръцете на квалифицирани експерти. Това включва медицинско образование, специализации в сферата на дерматологията, обучения, сертификати и дълбоко познание на принципите, стоящи зад всяка една технология. Естетичен център “Дерма” е един от малкото центрове за лазерна епилация –
Бургас, който гарантира работа със 100% сертифицирани медицински лица – без изключения и без компромиси.

Какво да наблюдавате: Хигиена и противоепидемични мерки

При директната работа с множество клиенти на ден, хигиената е приоритет с най-високо значение – за екипа, за потребителите на услугата, и за обществото като цяло. Всеки център за естетична козметика, дерматология и лазерна епилация има задължението да осигури възможно най-добрите хигиенни условия в своето помещение. Това включва професионална дезинфекция на уредите за многократна употреба. Също така използване на персонални аксесоари за еднократна употреба и стриктно спазване на противоепидемичните мерки в условията на продължаващото
извънредно положение. Може да получите ориентация или подробно описание на прилаганите хигиенни стандарти в различните салони за лазерна епилация – Бургас. Достатъчно е да посетите обекта на място или да поискате конкретната информация от екипа.

Центрове за лазерна епилация Бургас: Принципи и начин на работа

Клиентското изживяване е фундаментална част от процедурите в местните центрове за лазерна епилация – Бургас. Ето защо ние в “Дерма” Ви гарантираме спазването на всички най-добри практики в сферата, а именно:

 • Безплатна първа консултация, по време на която ще отговорим на всичките Ви въпроси и ще се запознаем с индивидуалните Ви нужди, очаквания и потребности.
 • Планиране на процедурите според персоналните Ви нужди, типа и състоянието на кожата Ви, историята на придружаващите Ви заболявания и др.
 • Изготвяне на индивидуален график за процедури, съобразен със заетостта и останалите Ви задължения.
 • Топло и приятелско отношение, базирано на взаимно уважение, зачитане на мнението и дългосрочна кооперация през целия период на процедурите.

Достъпна и лесна комуникация, осъществена по избран от Вас канал – на място, по телефона или директно на нашата страница във Facebook.
Защото ние вярваме, че при работата с хора, процесът е също толкова важен, колкото крайният резултат.

Центрове за лазерна епилация Бургас: Съотношение между цена и качество

Сравнявайки условията и ценовите диапазони в различни центрове за лазерна епилация Бургас, много клиенти решават да изберат по-бюджетна алтернатива за своите процедури. Това обаче не винаги е печеливша стратегия. Силно занижените цени на услугите обикновено индикират за една или повече нередности, свързани с гореизброените критерии за качество. Ето защо, ние от Естетичен център “Дерма” предлагаме на своите клиенти възможно най-балансираното съотношение между това, което дават и това, което получават. Изборът между множеството центрове за лазерна епилация – Бургас следва да бъде еднакво силно фокусиран не само върху нуждите на бюджета Ви. Нужни са и безкомпромисната грижа за Вашето здраве, удобство и красота.

Интересни
статии

Лазерна епилация: зони на тялото

зони на тялото които подлежат на третиране с лазерна епилация |Един от основните въпроси, които вълнуват клиентите, решени да се подложат на процедури по лазерна епилация в Бургас е именно кои зони на тялото и кои видове косми могат да бъдат третирани успешно,...

8 мита относно лазерната епилация

8 заблуждения относно лазерната епилация Лазерната епилация набра популярност през последните години, като предлага дългосрочно решение за нежеланото окосмяване.  Но въпреки широкото й прилагане, погрешните схващания относно процедурата са толкова упорити,...

Нов уред за подмладяване в Бургас-Vivace

Vivace-иновативен микронидлинг съчетан с радиочестота |Бургас става все по-модерен и иновативен в грижата за здравето и красотата. В Дерма център можете да направите още една стъпка към по-здрава, млада и красива кожа. Vivave е иновативна технология за микронидлинг,...

Пилинг за лице

нежен към кожата, безкомпромисен към несъвършенствата |Лъчите на лятното слънце, засилената дехидратация и обичайното за сезона обилно изпотяване могат да оставят кожата Ви изтощена и силно замърсена. Ето защо, късната есен е чудесно време за дълбоко и ефективно...

Чиста и здрава кожа с HydraFacial

чиста и здрава кожа |Какво представлява HydraFacial? HydraFacial е безболезнено почистване на кожата, което се извършва в рамките на 30-40 минути. Процедурата с този апарат осигурява почистване в дълбочина на кожата и може да бъде адаптирана към специфичните нужди на...

Полезни храни срещу целулит

как да се храним ефективно |Целулитът, известен още като „портокалова кожа“, представлява натрупване на мастни клетки, които притискат и деформират съединителната тъкан в дермалния слой на кожата. Ефектът е неестетичен и за съжаление, засяга над 80% от жените. От...

Омагьосаният кръг на временното обезкосмяване

Омагьосаният кръг на временното обезкосмяване Познатата до болка картинка от… Кремове за бръснене, кола маска, депилиращи кремове, които обещават гладка кожа без косми…  …без да уточняват колко дълго трае това.  Дали ще бъде… Два дни или седмица, след това...

Ежедневно: 10:00- 19:00
Без почивни дни