Нашият екип

Милена Стоянова

Създател на Derma medical aesthetics

Милена Стоянова завършва образованието си като маркетолог, а следващите двадесет години прекарва в начинания, свързани с козметичната и естетичната индустрия в България. През 1998 г. създава най-модерният и успешен бюти салон в града Амбър. Милена създава Център за професионално обучение “АМБЪР”, където организира и провежда стотици лицензирани обучения към МОН за фризьори, козметици и маникюристи, както и обучения по дигитални компетентности. В центъра се обучават много млади таланти, които се превръщат в титуловани професионалисти в своите направления. Развитието не спира до тук.

В този период тя е тренер за Академия L'Oréal България, както и част от международния екип тренери за L'Oréal Professionel. Пътува из цялата страна и чужбина, за да се обучи и предаде най-новите модни тенденшии от света на висшата мода.

По-късно спечелва същата позиция и в Kérastase България, имайки честта да стане един от общо двамата тренери на бранда за цялата страна. Това разширява още повече вижданията и за света на модата и и тя преоткрива модния свят. С познанията си в света на естетиката тя иска да предостави още повече възможности на хората в Бургас да изживеят уникалната емоция да се променят и да преоткриват себе си. Тя успява да твори още повече красота.

Милена постоянно надгражда своите компетнтности в сферата на естетиката и естетичната дерматология, през 2017 г. създава и Естетичен център “Дерма” - Бургас. Мястото събира екип от професионалисти, които предлагат на своите клиенти изживяване и приятна емоция вървейки по пътя на съвършенството. С най висок клас и последно поколение технологии центърът успешно се нарежда в на-успешните естетични центрове в България.

С днешна дата “Дерма” се радва на безукорна репутация като място за високи технологии, безупречен професионализъм, внимание към детайла и ново поколение грижа за своите клиенти.

Цанка Недялкова

Сертифициран специалист за работа с уредите и всички процедури за лице и тяло. Цанка има над 10г опит като козметик., тя постоянно усъвършенства своите знания и умения.

Цанка е обучен козметик и е преминала обучения за най-новите протоколи за работа с Elysion Pro, Hydrafacial и Velashape III. Работата в зоната "лице" е нейната страст. Тя с удоволствие надгражда уменията си в тази сфера постоянно.

Николета Петрова

Сертифициран специалист за работа с уредите и всички процедури за лице и тяло.

Николета Петрова е на 23 г. от град Бургас. Завършила е английска гимназия, а в последствие специалност фармация в проф. д-р Асен Златаров в гр. Бургас.

Николета е обучен козметик и е сертифицирана за работа с Elysion Pro, Hydrafacial и Velashape III. За последната година e преминала две обучения за нови протоколи за Velashape3 и Hydrafacial. Преминала е обучение за извършване на мезотерапия и процедури за лице, като нейната страст са именно те.

Галя Славчева

Организатор на дейностите и специалист за работа с уредите

Галя Славчева е икономист по професия, но от няколко години насам активно се занимава с естетика. Галя е нашия организатор, като е сертифицирана да работи за работа с Elysion Pro, Hydrafacial и Velashape III.

Елена Бъчварова

Елена е рехабилитатор по професия с над 10 години опит в специалността. Работата с клиенти за нея е удоволствие. Тя се е специализирала в зона "тяло" в работата си като терапевт. В Дерма център тя е спреминала множество обучения и активно занимаващ а се с лазерна епилация и моделиране на тялото.

Елена е сертифициран терапевт за работа с Velashape III, Hydrafacial и Elysion Pro.

доктор Иванка Темелкова

След завършването на Медицински университет в София през 2017г, тя специализира В Медицински Институт на МВР дерматология и венерология. Доктор Темелкова участва в написването на над 100 научни публикации не само в български, но и в чуждестранни научни издания. В момента е в процес на разработка на дисертация на тема кожна заболеваемост сред служителите на МВР за десет годишен период. Доктор Иванка Темелкова е чест гост в научни дискусии на тема рядко срещани дерматози. Тя има заслужена репутация като дерматолог, успешно борещ се с проблем при подрастващите-акнеична кожа. Интересите и са и в сферата на естетичната и оперативна дематология.

За преглед при д-р Темелкова можете да се запишете при следните състояния:

акне
розацея
псориазис
дерматит
уртикария
възпаления на кожата
дисхидроза
брадавици

В естетичната дерматология:
ботокс
цялостно моделиране на лицето
филър

екипа на дерма
лазерна епилация бургас
Центрове за Лазерна епилация БУргас

В Дерма Медикъл Аестетик ще откриете и възможността да ви бъде изготвена и индивидуална хранителна програма от нутриционист Елена Терзиева

Eлена Терзиева

Нутриционист, експерт по правилно хранене

Завършила е CSNN Canada – Канадски Институт по Природосъобразно Хранене – едно от най-престижните училища в областта на храненето и цялостния подход към здравето.

Елена се занимава с правилно хранене и здравословен начин на живот повече от 13 години, като е съ-основател на една от първите компании в областта на здравето „Здравословен живот“ през 2008 г.

Автор е на редица статии в www.spisanie8.bg, www.betty.bg, www.elenaterzieva.com, https://mamazona.bg/, Списание „9 месеца“и др.

Създател е на единствената онлайн холистична програма за зачеване и подготовка за бременност Супер БЕБЕ. Занимава се с благотворителна дейност за двойки с репродуктивни проблеми. Води онлайн курсове и уебинари.

TOP