Нашият екип

обучени и висококвалифицирани терапевти
Милена Стоянова собственик на Дерма център

Милена Стоянова

Създател на естетичен център Дерма

Милена Стоянова завършва образованието си като маркетолог, по-късно и здравен мениджър. През 1998 г. създава най-модерният и успешен бюти салон в града Амбър. Милена създава Център за професионално обучение “АМБЪР”, където организира и провежда стотици лицензирани обучения към МОН за фризьори, козметици и маникюристи, както и обучения по дигитални компетентности. 

В този период тя е тренер за Академия L’Oréal България, както и част от международния екип тренери за L’Oréal Professionel. Пътува из цялата страна и чужбина, за да се обучи и предаде най-новите модни тенденции от света на висшата мода.По-късно спечелва същата позиция и в Kérastase България.  Това разширява още повече вижданията и за света на модата и и тя преоткрива модния свят. С познанията си в света на естетиката тя иска да предостави още повече възможности на хората в Бургас да изживеят уникалната емоция да се променят и да преоткриват себе си. Тя успява да твори още повече красота.

Милена постоянно надгражда своите компетнтности в сферата на естетиката и естетичната дерматология, през 2017 г. създава и Естетичен център “Дерма” – Бургас. Мястото събира екип от професионалисти, които предлагат на своите клиенти изживяване и приятна емоция вървейки по пътя на съвършенството. С най-висок клас и последно поколение технологии центърът успешно се нарежда в най-успешните естетични центрове в България. Продължава да надгражда уменията си като здравен мениджър,  сферата на здравето и красотата е призвание за нея.

С днешна дата “Дерма” се радва на безукорна репутация като място за високи технологии, безупречен професионализъм, внимание към детайла и ново поколение грижа за своите клиенти.

Iliana Taneva

Илияна Танева

Илияна е администратор в Дерма център. Преди това е изпълнявала длъжността управител в студио Амбър, което беше част от Дерма център. Тя има стаж като управител в големи търговски марки като Terranova, Oviesse и Банка ДСК- като консултант индивидуално банкиране

Therapist Nicky Derma center

Николета Петрова

Сертифициран специалист за работа с уредите и всички процедури за лице и тяло.

Николета Петрова е завършила английска гимназия, а в последствие специалност фармация в проф. д-р Асен Златаров в гр. Бургас.
Николета е обучен козметик и е сертифицирана за работа с Elysion Pro, Primelase, BTL Lymhastim, Oxygeneo, Hydrafacial и Velashape III. За последната година e преминала две обучения за нови протоколи за Velashape3 и Hydrafacial. Преминала е обучение за извършване на мезотерапия и процедури за лице, като нейната страст са именно те.

Recessionist Ani Derma center

Анелия Димитрова

Анелия е рецепционист в Дерма център Бургас.  Тя е с икономическо образование, отговаря за организирането на графика на Вашите часове, както и за приятното Ви прекарване в центъра.

 

Medical cosmetik Petia

ПЕТЯ  ПАТАНОВА

Петя е медицински козметик.  Работата с клиенти за нея е удоволствие. Тя се е специализирала в зона „тяло“ в работата си като терапевт. Една от любимите ѝ

процедури е Velashape III. В Дерма център тя е преминала множество обучения и активно занимаваща се с лазерна епилация и моделиране на тялото.

Петя е сертифициран терапевт за работа с Velashape III, Hydrafacial и Elysion Pro, Primelase.

Petia Medical therapist Derma center

Д-р Карина Шерденова

Карина е завършила езикова гимназия в Бургас. Висшето си образование като Магистър е завършила през 2017г във Медицинския университет във Варна. От 2019 г е специализант към МУ Варна по Физикална и Рехабилитационна медицина в СБР-НК ЕАД в Поморие.

При нас в Дерма център Карина работи с апаратите за лице и тяло.

Отзиви

Стиляна Петкова:

„Чудесен екип от професионалисти! Прекрасна атмосфера! Удоволствие е да ви посещавам! Успех на Дерма! Вечната младост!!! Прекрасни сте Дерма Център🌷😘“

Марияна Гочева:

„Уютна атмосфера, чистотата е на ниво и винаги ме посрещат и изпращат с усмивка и добро настроение. Момичетата са много внимателни и отзивчиви 🙂 обясняват ми всичко, което трябва да знам и процедурите не ги усещам 🙂 Ходя там с удоволствие :)“

Мариана Недялкова:

„Много добри професионалисти . Ползвам услугите им от доста време и досега всичко е било на ниво. Много добро отношение към клиента и приятна обстановка.Препоръчвам!“

Вторник-събота: 10:00- 19:00
Почивен ден: неделя и понеделник