Нашият екип

Милена Стоянова

Създател на Derma medical aesthetics

Милена Стоянова завършва образованието си като маркетолог, а следващите двадесет години прекарва в начинания, свързани с козметичната и естетичната индустрия в България.

В този период тя е тренер за Академия L'Oréal България, както и част от международния екип тренери за L'Oréal. По-късно спечелва същата позиция и в Kérastase България, ставайки един от общо двамата тренери на бранда за цялата страна.

През 1998 г. Милена създава Център за професионално обучение “АМБЪР”, където организира и провежда стотици лицензирани обучения към МОН за фризьори, козметици и маникюристи, както и обучения по дигитални компетентности. В центъра се обучават много млади таланти, които се превръщат в титуловани професионалисти в своите направления.

След като доразвива своите познания в сферата на естетиката и естетичната дерматология, през 2017 г. Милена създава и Естетичен център “Дерма” - Бургас. С днешна дата, “Дерма” се радва на безукорна репутация като място за високи технологии, безупречен професионализъм, внимание към детайла и ново поколение грижа за своите клиенти.

Екипът на Дерма медикъл аестетик - Галина Славчева, Николета Петрова и Християна Раева

Галина, Николета и Християна имат различен професионален бекграунд, като по професии са съответно икономист, фармацевт и обучаващ се медик. 

Всяка една от тях е преминала през професионална подготовка и е напълно акредитирана да борави с всички уреди и да извършва всички процедури, предлагани в Естетичен и лазерен център “Дерма” Бургас.

В техните компетенции влизат както опериране с високите технологии в кабинетите, така и употребата на професионална козметика за лице и тяло според нуждите на клиента. Те притежават сертификати за употреба на технологиите Elysion Pro за лазерна епилация, VelaShape за премахване на целулит и HydraFacial за грижа за кожата на лицето, както и познания за различните продуктови серии на FORLLE’D, Natura Bissé и Мезоестетик за професионална и домашна употреба. 

Християна Раева

Сертифициран специалист за работа с уредите и всички процедури за лице и тяло.

Християна Илиянова Раева, e на 24 год. и е родена в град Бургас.
Завършила английска гимназия ,,Гео Милев".
В момента е студент по медицина в Медицински университет София.

Християна е обучен козметик и е сертифицирана за работа с Elysion Pro, Hydrafacial и Velashape III. За последната година e преминала две обучения за нови протоколи за Velashape3 и Hydrafacial. Преминала е обучение за извършване на мезотерапия и процедури за лице.

Николета Петрова

Сертифициран специалист за работа с уредите и всички процедури за лице и тяло.

Николета Петрова е на 23 г. от град Бургас. Завършила е английска гимназия, а в последствие специалност фармация в проф. д-р Асен Златаров в гр. Бургас.

Николета е обучен козметик и е сертифицирана за работа с Elysion Pro, Hydrafacial и Velashape III. За последната година e преминала две обучения за нови протоколи за Velashape3 и Hydrafacial. Преминала е обучение за извършване на мезотерапия и процедури за лице, като нейната страст са именно те.

Галя Славчева

Организатор на дейностите и специалист за работа с уредите

Галя Славчева е икономист по професия, но от няколко години насам активно се занимава с естетика. Галя е нашия организатор, като е сертифицирана да работи за работа с Elysion Pro, Hydrafacial и Velashape III.

екипа на дерма

В Дерма Медикъл Аестетик ще откриете и възможността да ви бъде изготвена и индивидуална хранителна програма от нутриционист Елена Терзиева

Eлена Терзиева

Нутриционист, експерт по правилно хранене

Завършила е CSNN Canada – Канадски Институт по Природосъобразно Хранене – едно от най-престижните училища в областта на храненето и цялостния подход към здравето.

Елена се занимава с правилно хранене и здравословен начин на живот повече от 13 години, като е съ-основател на една от първите компании в областта на здравето „Здравословен живот“ през 2008 г.

Автор е на редица статии в www.spisanie8.bg, www.betty.bg, www.elenaterzieva.com, https://mamazona.bg/, Списание „9 месеца“и др.

Създател е на единствената онлайн холистична програма за зачеване и подготовка за бременност Супер БЕБЕ. Занимава се с благотворителна дейност за двойки с репродуктивни проблеми. Води онлайн курсове и уебинари.

TOP