Нашият екип

обучени и висококвалифицирани терапевти

Милена Стоянова

Милена Стоянова

Създател на естетичен център Дерма

Милена Стоянова завършва образованието си като маркетолог, а следващите двадесет години прекарва в начинания, свързани с козметичната и естетичната индустрия в България. През 1998 г. създава най-модерният и успешен бюти салон в града Амбър. Милена създава Център за професионално обучение “АМБЪР”, където организира и провежда стотици лицензирани обучения към МОН за фризьори, козметици и маникюристи, както и обучения по дигитални компетентности. В центъра се обучават много млади таланти, които се превръщат в титуловани професионалисти в своите направления. Развитието не спира до тук.

В този период тя е тренер за Академия L’Oréal България, както и част от международния екип тренери за L’Oréal Professionel. Пътува из цялата страна и чужбина, за да се обучи и предаде най-новите модни тенденции от света на висшата мода.

По-късно спечелва същата позиция и в Kérastase България, имайки честта да стане един от общо двамата тренери на бранда за цялата страна. Това разширява още повече вижданията и за света на модата и и тя преоткрива модния свят. С познанията си в света на естетиката тя иска да предостави още повече възможности на хората в Бургас да изживеят уникалната емоция да се променят и да преоткриват себе си. Тя успява да твори още повече красота.

Милена постоянно надгражда своите компетнтности в сферата на естетиката и естетичната дерматология, през 2017 г. създава и Естетичен център “Дерма” – Бургас. Мястото събира екип от професионалисти, които предлагат на своите клиенти изживяване и приятна емоция вървейки по пътя на съвършенството. С най-висок клас и последно поколение технологии центърът успешно се нарежда в най-успешните естетични центрове в България.

С днешна дата “Дерма” се радва на безукорна репутация като място за високи технологии, безупречен професионализъм, внимание към детайла и ново поколение грижа за своите клиенти.

Цанка Недялкова козметик

Цанка Недялкова

Сертифициран специалист за работа с уредите и всички процедури за лице и тяло, козметолог по призвание, инжинер биотехнолог по образование. Цанка има над 8г опит като козметик., тя постоянно усъвършенства своите знания и умения.

Цанка е обучен козметик и е преминала обучения за най-новите протоколи за работа с Elysion Pro, Hydrafacial и Velashape III. Работата в зоната “лице” е нейната страст. Тя с удоволствие надгражда уменията си в тази сфера постоянно.

Николета Петрова

Николета Петрова

Сертифициран специалист за работа с уредите и всички процедури за лице и тяло.

Николета Петрова е на 23 г. от град Бургас. Завършила е английска гимназия, а в последствие специалност фармация в проф. д-р Асен Златаров в гр. Бургас.
Николета е обучен козметик и е сертифицирана за работа с Elysion Pro, Hydrafacial и Velashape III. За последната година e преминала две обучения за нови протоколи за Velashape3 и Hydrafacial. Преминала е обучение за извършване на мезотерапия и процедури за лице, като нейната страст са именно те.

Галя Славчева

Галя Славчева

Организатор на дейностите и специалист за работа с уредите

Галя Славчева е икономист по професия, но от няколко години насам активно се занимава с естетика. Специализира като козметолог и преминава множество обучения и семинари в сферата на красотата.

Тя е нашият организатор, като е сертифицирана да работи за работа с Elysion Pro, Hydrafacial и Velashape III.

Елена Бъчварова

Елена Бъчварова

Елена е рехабилитатор по професия с над 10 години опит в специалността. Работата с клиенти за нея е удоволствие. Тя се е специализирала в зона “тяло” в работата си като терапевт. В Дерма център тя е спреминала множество обучения и активно занимаващ а се с лазерна епилация и моделиране на тялото.

Елена е сертифициран терапевт за работа с Velashape III, Hydrafacial и Elysion Pro.

Мартина Христова

Мартина Христова

Мартина е само на 21 години и с удоволствие се обучава за медицински козметик Интересите и познанията и в тази сфера са големи, но тя ги усъвършенства с всеки изменал ден.

Една от любимите и процедури е работата с Velashape III-процедурата за премахване на целулит и стягане на кожата.

Отзиви

Стиляна Петкова:

“Чудесен екип от професионалисти! Прекрасна атмосфера! Удоволствие е да ви посещавам! Успех на Дерма! Вечната младост!!! Прекрасни сте Дерма Център🌷😘”

Марияна Гочева:

“Уютна атмосфера, чистотата е на ниво и винаги ме посрещат и изпращат с усмивка и добро настроение. Момичетата са много внимателни и отзивчиви 🙂 обясняват ми всичко, което трябва да знам и процедурите не ги усещам 🙂 Ходя там с удоволствие :)”

Мариана Недялкова:

“Много добри професионалисти . Ползвам услугите им от доста време и досега всичко е било на ниво. Много добро отношение към клиента и приятна обстановка.Препоръчвам!”

Понеделник - Събота: 09:00- 19:00
Неделя: почивен ден