fbpx

Нашият екип

Иванка Кавръкова

Специалист лице.

Специално обучен терапевт за ритуалите за лице на Natura Bisse. Извършва всички процедури с Hydrafacial и Velashape. Можете да направите безплатна консултация за всички проблеми, свързани с Вашата кожа.

Eлена Бъчварова

Специалист лазерна епилация и Velashape.

Специално обучен рахабилитатор с над 10 години опит. Елена ще Ви консултира за всички процедури, свързани с лазерната епилация, ще изготви за Вас специална програма за Velashape, съобразена с Вашите индивидуални нужди.

Eлена Терзиева

Нутриционист, експерт по правилно хранене

Завършила е CSNN Canada – Канадски Институт по Природосъобразно Хранене – едно от най-престижните училища в областта на храненето и цялостния подход към здравето.

Елена се занимава с правилно хранене и здравословен начин на живот повече от 13 години, като е съ-основател на една от първите компании в областта на здравето „Здравословен живот“ през 2008 г.

Автор е на редица статии в www.spisanie8.bg, www.betty.bg, www.elenaterzieva.com, https://mamazona.bg/, Списание „9 месеца“и др.

Създател е на единствената онлайн холистична програма за зачеване и подготовка за бременност Супер БЕБЕ. Занимава се с благотворителна дейност за двойки с репродуктивни проблеми. Води онлайн курсове и уебинари.

TOP