Нашият екип

обучени и висококвалифицирани терапевти
Милена Стоянова собственик на Дерма център

Милена Стоянова

Създател на естетичен център Дерма

Милена Стоянова завършва образованието си като маркетолог, а следващите двадесет години прекарва в начинания, свързани с козметичната и естетичната индустрия в България. През 1998 г. създава най-модерният и успешен бюти салон в града Амбър. Милена създава Център за професионално обучение “АМБЪР”, където организира и провежда стотици лицензирани обучения към МОН за фризьори, козметици и маникюристи, както и обучения по дигитални компетентности. В центъра се обучават много млади таланти, които се превръщат в титуловани професионалисти в своите направления. Развитието не спира до тук.

В този период тя е тренер за Академия L’Oréal България, както и част от международния екип тренери за L’Oréal Professionel. Пътува из цялата страна и чужбина, за да се обучи и предаде най-новите модни тенденции от света на висшата мода.

По-късно спечелва същата позиция и в Kérastase България, имайки честта да стане един от общо двамата тренери на бранда за цялата страна. Това разширява още повече вижданията и за света на модата и и тя преоткрива модния свят. С познанията си в света на естетиката тя иска да предостави още повече възможности на хората в Бургас да изживеят уникалната емоция да се променят и да преоткриват себе си. Тя успява да твори още повече красота.

Милена постоянно надгражда своите компетнтности в сферата на естетиката и естетичната дерматология, през 2017 г. създава и Естетичен център “Дерма” – Бургас. Мястото събира екип от професионалисти, които предлагат на своите клиенти изживяване и приятна емоция вървейки по пътя на съвършенството. С най-висок клас и последно поколение технологии центърът успешно се нарежда в най-успешните естетични центрове в България. Продължава да надгражда уменията си като здравен мениджър,  сферата на здравето и красотата е призвание за нея.

С днешна дата “Дерма” се радва на безукорна репутация като място за високи технологии, безупречен професионализъм, внимание към детайла и ново поколение грижа за своите клиенти.

Therapist Nicky Derma center

Николета Петрова

Сертифициран специалист за работа с уредите и всички процедури за лице и тяло.

Николета Петрова е на 23 г. от град Бургас. Завършила е английска гимназия, а в последствие специалност фармация в проф. д-р Асен Златаров в гр. Бургас.
Николета е обучен козметик и е сертифицирана за работа с Elysion Pro, BTL Lymhastim, Oxygeneo, Hydrafacial и Velashape III. За последната година e преминала две обучения за нови протоколи за Velashape3 и Hydrafacial. Преминала е обучение за извършване на мезотерапия и процедури за лице, като нейната страст са именно те.

Recessionist Ani Derma center

Анелия Димитрова

Анелия е рецепционист в Дерма център Бургас.  Тя е с икономическо образование, отговаря за организирането на графика на Вашите часове, както и за приятното Ви прекарване в центъра.

 

Therapist Gaby Derma center andAmbassador Pranarom

Габриела Цанева

Габриела Цанева е на 26години от град Бургас. Завършила е немска езикова гимназия. По образование икономист. Страстта й към красотата и здравето я отведе при нас.

Габи е специалист лазерна епилация, BTL Lymhastim и Velashape. Любимите и процедури са свързани с оформянето и поддържането на перфектна форма на тялото.

Doctor Olya Derma center

Олга Каражова

Олга  е сертифициран терапевт за работа с Velashape III, Hydrafacial и Elysion Pro. Със  своето медицинско образование тя работи с лекота с апарати за лице и тяло. Олга ежемесечно посещава надграждащи обучения в чужбина.

Rehabilitator Elena Derma center

Елена Бъчварова

Елена е рехабилитатор по професия с над 10 години опит в специалността. Работата с клиенти за нея е удоволствие. Тя се е специализирала в зона „тяло“ в работата си като терапевт. В Дерма център тя е спреминала множество обучения и активно занимаващ а се с лазерна епилация и моделиране на тялото.

Елена е сертифициран терапевт за работа с Velashape III, Hydrafacial и Elysion Pro.

Отзиви

Стиляна Петкова:

„Чудесен екип от професионалисти! Прекрасна атмосфера! Удоволствие е да ви посещавам! Успех на Дерма! Вечната младост!!! Прекрасни сте Дерма Център🌷😘“

Марияна Гочева:

„Уютна атмосфера, чистотата е на ниво и винаги ме посрещат и изпращат с усмивка и добро настроение. Момичетата са много внимателни и отзивчиви 🙂 обясняват ми всичко, което трябва да знам и процедурите не ги усещам 🙂 Ходя там с удоволствие :)“

Мариана Недялкова:

„Много добри професионалисти . Ползвам услугите им от доста време и досега всичко е било на ниво. Много добро отношение към клиента и приятна обстановка.Препоръчвам!“

Вторник - Събота: 10:00- 19:00
Неделя и понеделник- почивни дни