forlled професионална козметика

FORLLE’D - Професионална японска козметика от висок клас

FORLLE’D е високотехнологична японска козметика за лице и тяло, подходяща за използване както в професионални салони, така и в домашни условия. Марката предлага иновативен подход за възстановяване на структурата и функциите на кожата на клетъчно ниво, или иначе казано: тя е безопасна и неинвазивна алтернатива на дермалните филъри и инжекционни методи, когато става въпрос за подмладяване и уплътняване на кожата.

Действието на японската козметична линия FORLLE’D се базира на уникалната комбинация от нискомолекулна хиалуронова киселина и йонизирани минерали - комплекс, който позволява достигане до дълбоките слоеве на кожата по естествен път и без инжекции. Така японският перфекционизъм, в комбинация със силата на съвременната наука, предлагат едно качествено ново решение за борба с естественото стареене и фотостареенето на кожата - лесно, достъпно, безопасно и супер ефективно.

Как действат продуктите на FORLLE’D?

Продуктите на японската марка FORLLE’D включват разнообразие от лосиони, кремове, серуми, маски за лице и очи, ексфолиращи и слънцезащитни продукти за мъже и жени. Общото между тях са формулите с иновативни нискомолекулярни съставки и важни йонизирани минерали в различни комбинации. Те въздействат на кожата на клетъчно ниво и в забележителна дълбочина, а очакваните практически резултати са:

Активна хидратация и физиологична биостимулация

С помощта на единствената по рода си нискомолекулна хиалуронова киселина, патентована в продуктите на FORLLE’D, сериите активират естествените процеси на регенерация на кожата, стимулират собствения синтез на колаген и еластин, редуцират оксидативния стрес и осигуряват висок клас постоянна антиоксидантна защита. 

Детоксикация и защита от свободните радикали

Препаратите на FORLLE’D, разработени на основата на йонизирана платина, притежават изключително висок детоксикиращ ефект. Те успешно редуцират хиперпигментацията на кожата, като стимулират активния синтез и правилната организация на структурните белтъци в състава на кожата.  

Възстановяване на минералния баланс

Продуктите на FORLLE’D съдържат комбинация от важни минерали, които действат регулиращо и стимулират оздравителните процеси в дълбоките кожни слоеве. Дълбокото проникване на калций, цинк, магнезий и желязо стабилизира междуклетъчното пространство и доставя хранителни вещества до самата вътрешност на клетките, възстановявайки техните физиологични функции.

Защита и възстановяване на липидния слой на кожата

Патентованите нискомолекулни серамиди от трети тип, използвани в продуктите FORLLE’D, притежават максимална съвместимост с натуралните компоненти на човешката кожа. Серамидите редуцират загубата на влага, като възстановяват естествения защитен липиден слой на кожата и подобряват защитните ѝ свойства, дължащи се на правилния воден баланс.

Благодарение на високата си биодостъпност, продуктите на японската марка FORLLE’D гарантират перфектна грижа за всеки тип кожа - от суха и изтощена, до високо чувствителна и реактивна.

 

Резултатите?

  • След една процедура с FORLLE’D ще забележите бързо и видимо преобразяване на кожата.
  • След ежедневна употреба в продължение на една седмица, ще се радвате на подчертано подобрен външен вид на кожата.
  • След ежедневна употреба в продължение на един месец, ще настъпи доказано възстановяване на състоянието и структурата на кожата.
  • След ежедневна употреба в продължение на два месеца, ще забележите подчертано подмладяващия ефект на японската козметика FORLLE’D.
TOP