Комплексна грижа за лицето

гр. Бургас

Почистване и грижа за лицето

с HydraFacial

HydraFacial machine

Hydrafacial е съвременен уред, който е незаменим в постигането на безупречна кожа на лицето. Уредът работи с помощта на вакуум и специални серуми, на принципа на технологията “Вортекс” или в превод “Торнадо ефект”. Физичното явление се осъществява чрез метода на завихряне на течност и въздух. Уредът използва вакуум, който отнема всички замърсявания на повърхността на кожата, които стерилно се изхвърлят в затворен контейнер.

Този ефект е благоприятна възможност на серумите, съдържащи хиалуронови молекули, витамини и антиоксиданти, да достигат до дълбоките слоеве на кожата, като спомагат за нейното цялостно регенериране. Технологията Хидрафейшъл е патентована за цял свят за постигането на високи резултати в грижата за здрава и чиста кожа на лицето.

За кого е подходяща
тази процедура?

грижа за лицето с HydraFacial

Уникален по рода си принцип на действие, който акцентира върху определени проблеми и успешно ги предотвратява. Чрез писалка, към която се прикачват различни дюзи се извършва и самата процедура. Метода е в създаването на вакуум, който изтегля специална течност от серумните бутилки. Течността попада върху кожата, завихрена по спираловидни улеи на дюзата. Замърсяванията биват изсмукани, а благодарение на абразивните ръбчета, се почистват и вроговените мъртви клетки.

С едно движение се извършват три неща: почистване на лицето, изсмукване на замърсявания и дълбока хидратация.

Hydrafacial e процедура, с дълготрайни резултати върху вашата кожа. Действието е благоприятно за всички типове кожа, без възрастови ограничения. Ефектът е видим още след първата процедура. Кожата е дълбоко хидратирана, сияйна и подмладена, и това се осъществява напълно безболезнено в рамките на 30 минути.

Колко често е необходимо да бъде
прилагана процедура с Hydrafacial?

комплексна грижа за лицето с HydraFacial

Дългосрочни резултати ще получите след преминали 3 процедури, през 2 седмици всяка. Защо е необходимостта от първоначалната честота на терапиите? Защото уникалните и мощни съставки в серумите, са проникнали до дермално ниво, като през периода между процедурите те продължават своята функция, а именно да прочистват и регенерират кожата.

Вследствие на множество органични натрупвания и замърсявания, след преминаване на първата процедура, кожата ще засили своята функция в това да премахне същите замърсявания, като се стреми да ги изведе на повърхността. Повторната процедура в кратък период от време ще довърши започнатото от първата и ексфолиацията ще бъде в по- дългосрочен план. След третата процедура, кожата ще бъде напълно възобновена и ще приключи своята процедура по регенерация на епидермалните клетки.

Резултати се виждат още след първата терапия, но след приключване и на трите процедури ще имате чиста, здрава, плътна, мека, подхранена и изключително свежа кожа за дълго време.

5-те стъпки на
HydraFacial

Ще усетите удоволствието от процедурата за почистване на лице в тези пет стъпки:

HydraFacial - 5 стъпки

Tерапията с HydraFacial
помага за:

Z Премахва комедони и черни точки
Z Хидратира
Z Помага при акне и розацея
Z Фини линии
Z Пигментни
Z Торбички под очите
Z Слънчево изгаряне
Z Детоксикира
Z Неравномерен тен
Z Мазна кожа с разширени пори, липса на плътност

Hydrafacial
в детайли

Hydrafacial в детайли

1-ва стъпка: Ексфолиация за ПОЧИСТВАНЕ

За всеки етап от терапията с HydraFacial се използват еднократни спираловидни дюзи с различна големина. С тях се изглажда и подмладява епидермиса, премахват се пигментни петна и се регенерира кожата. Вакуумът, с който се извършва процедурата повишава тонуса, създава ефект на повдигане на кожата, подобрява микроциркулацията и осигурява лимфен дренаж.

2-ра стъпка: Химичен пилинг за ДЪЛБОЧИННО ВЪЗДЕЙСТВИЕ

Продължава се с химичен пилинг, омекотяване и разширяване на порите без кожата да бъде наранена. Химичният пилинг на HydraFacial (GlySal) е с три различни нива на интензивност за меко, умерено, или интензивно въздействие. В зависимост от нуждите на кожата се прилагат различни пилинги. Предимството пред останалия химичен пилинг е зелената дюза HydroPeel, която дава по-голяма прецизност при третирането на кожата. Дюзата има способността едновременно да нанася по кожата течността и в същото време да я изсмуква. Получава се спираловидно завихряне на течността за пилинга, което не позволява да се задържа прекалено дълго върху кожата, така тя остава защитена от изгаряне.

3-та стъпка: Екстракция за СПРАВЯНЕ С ЧЕРНИ ТОЧКИ

При този етап се почистват най-дълбоките замърсявания и се регулира себума(количеството мазнина, която се отделя на повърхността). В дълбочина се почистват комедоните със серума Beta-HD. Той има противовъзпалително и антибактериално действие. С проникването му дълбоко в кожата се разтварят замърсяванията, една част се разнася и изчиства по лимфата, а друга излиза на повърхността. С ВОРТЕКС технологията се работи през всички етапи на процедурата, затова имаме бърз резултат и приятни усещания. С тази процедура се постигат уникални резултати и при лечение на акнеична кожа.

КАКВА Е СИЛАТА НА ВОРТЕКС?
Технологията представлява завихряне, подобно на мини торнадо, на специален серум и въздух с помощта на вакуум. По този начин мръсотията се изсмуква и пората остава чиста, а серумът прониква в дълбочина. Силата на вакуума се контролира според чувствителността на кожата.

4-та стъпка: Регенерация за АНТИЕЙДЖ ЕФЕКТ

Дермабилдер е коктейл , богат на пептиди, който стимулира клетките и те увеличават производството на колаген. Получава се видимо изглаждане на фините бръчки. За това процедурата е много предпочитана от дамите в напреднала възраст за поддържаща ежемесечна терапия за лице, деколте и шия.

5-та стъпка: Хидратация за ГЛАДКА И СИЯЙНА КОЖА

Серум Antiox-6 навлиза в кожата със следващата дюза. Добавят се антиоксиданти и витамини, забавящи стареенето. Добре познатата ни хиалуронова киселина се добавя в големи количества. Комбинацията на витамин А и Е и екстракт от бял чай моментално освежават епидермиса. Растежът на нови клетки е стимулиран, кожата е еластична и бляскава. Пигментните петна и луничките се обработват с екстрактът от камелия, който пази от повторното им появяване. С рициново масло и екстракт от див кестен се укрепват капилярите. Резутатът е видим-сияеща, чиста и гладка кожа!

+ Допълващи
терапии

ХРОМОТЕРАПИЯ: ЛЕКОВИТАТА СИЛА НА ЦВЕТОВЕТЕ

Освен чрез зрението, цветовете се възприемат и чрез кожата и имат терапевтичен ефект. Възприемането на определени цветове през кожата влияят върху метаболизма и функцията на вътрешните органи. Най-често използвани за лечение са синьото и червеното.

Дълбочината на проникване на лъчите през кожата зависи не само от дължината на вълната, но също така и от типа кожа, влажност, пигментация, кръвоснабдяване и други фактори.

СИНЬО: ПРИЛИВ НА ХАРМОНИЯ
Има противовъзпалитителен, успокояващ ефект и намалява отоците. Препоръчва се за мазна Т зона и признаци на акне, чувствителна кожа, розацея и дерматит. Тази светлина може да се използва не само върху лицето, но и при регулация на мастни жлези на гърба.

ЧЕРВЕНО: ПРИЛИВ НА ТОНУС
Този цвят подобрява кръвоснабдяването и ускорява регенерацията на клетките. Лечението с червен цвят се препоръчва при суха, силно пигментирана и проблемна кожа с лошо кръвоснабдяване, както и при дерматози.

ВАКУУМЕН ЛИМФЕН ДРЕНАЖ ЗА СВЕЖО ЛИЦЕ И ТЯЛО

Този метод има лечебно въздействие и се прилага за намаляване на отоци по лицето, отстраняване на тъмни кръгове под очите, за забавяне на стареенето на кожата или при проблеми със синусите. Чрез вендузи, с минимален натиск, се третират определени зони от тялото или лицето за подобряване на кръвообращението, срещу целулит или за стягане на мускулите.

Цени

HydraFacial
Базова терапия за почистване кожата

на лицето

Цена за 1 процедура
169 лв.
Пакет 4 процедури
620 лв.
Пакет 6 процедури
900 лв.
Пакет 12 процедури
1680 лв.

* с ВИП пакета ни спестявате 300лв.

HydraFacial
Избелване и Подмладяване- терапия  Deluxe

Цена за 1 процедура
189 лв.
Пакет 4 процедури
696 лв.
Пакет 6 процедури
996 лв.
Пакет 12 процедури
1860 лв.

* с ВИП пакета ни спестявате 300лв.

HydraFacial
Platinum подмладяваща терапия

Цена за 1 процедура
219 лв.
Пакет 4 процедури
804 лв.
Пакет 6 процедури
1158 лв.
Пакет 12 процедури
2160 лв.

* с ВИП пакета ни спестявате 300лв.

HydraFacial
дълбоко почистване и лифтиране на

шия и деколте

Цена за 1 процедура
110 лв.
Пакет 4 процедури
405 лв.
Пакет 6 процедури
580 лв.
Пакет 12 процедури
1082 лв.

Запишете час за безплатна
първа консултация!

Екипът на Естетичен център “Дерма” Бургас ще се запознае с Вашия индивидуален случай и ще изготви персонализирана програма за постигане на възможно най-съвършени резултати.

По време на безплатната първа консултация ще вземем предвид вида и състоянието на кожата, възрастта, диетата и начина на живот, за да Ви предложим най-смисления цялостен подход, с който можем да се ангажираме заедно с помощта на Hydrafacial.

По време на консултацията ще отговорим изчерпателно на всичките Ви въпроси относно подготовката и протичането на процедурите с Hydrafacial, както и относно постигането и поддържането на желаните резултати.

Индивидуален подход

В естетичен център “Дерма” Бургас Вие ще получите холистична грижа за здравето, красотата и самочувствието си.

Какво ще направим за Вас?

Z Ще Ви гарантираме безплатна първа консултация, по време на която ще дефинираме състоянието, нуждите и проблемите на кожата Ви и ще отговорим на всичките Ви въпроси.

Z Ще изготвим специален персонализиран план за професионални процедури, извършени на място в нашия естетичен център.

Z Ще Ви предложим продължаваща или допълваща домашна терапия с подходящи продукти от водещи световни производители.

Готови ли сте да се почувствате добре в кожата си?

Обадете ни се или заповядайте на място при нас!

Понеделник - Събота: 09:00- 19:00
Неделя: почивен ден