Химичен пилинг

гр. Бургас

Ново поколение
химичен пилинг

химичен пилинг - mesopeel

Химичният пилинг BioRePeel  e 35 % трихлороцетна киселина, която прониква в кожните слоеве и атимулира клетъчното обновяване.

ТХА активира клетъчната регенерация, като създава нови клетки и засилва защитната бариера.

Активните съставки водят до свиване на порите и регулиране на отделянето на себум.

С активизирането на фибробластите се стимулира произвеждането на нов колаген.

Процедурата се извършва през 7-10 дни.Препоръчват се 4-6 процедури.

С BioRePeel се извършва и комбиниран протокол пилинг и микронидлинг.

 

BioRePeel Derma center BioRePeel Derma centerBioRePeel Derma center

Химичният пилинг от PH formula е пилинг, който ексфолира повърхностния слой на кожата и премахва мъртвите клетки. Така кожата се изглажда, става по-нежна и фините белези се заличават. Порите се свиват, омазняването се регулира и възпаленията се намаляват. Пилингът изчиства петната и несъвършенствата по кожата.

Това е първа първата фарма-козметична лечебна серия. Тя е основана върху технологията на регенеративната медицина. Специфичното при нея е че използваме специална химична система, създадена  за обновяване на кожата, която е различна от традиционния пилинг.

 Тази иновативна дерматологична система за обновяване на кожната структура е основно насочена в борбата с: преждевременно стареене на кожата, както и хиперпигментация, също така акне и хронично зачервяване (розацея)

Контролираното химично обновяване на кожата с PH formula работи с комбинирани киселини с нисък процент, които стимулират клетъчната стимулация чрез повърхностна ексфолиация. Със своите противовъзпалителни свойства тя има бързо възстановяване и е безопасна.

Пилингът се прилага на зряла кожа и на младежка кожа. В зависимост от нуждата на пациета процедурата може да бъде с избелващ (депигментиращ), лифтиращ (антиейдж) ефект, за лечение на акне и белези от него, за околоочния контур.

Процедурата преминава в няколко етапа. На първа консултация се прави диагностика на кожата с микро камера от обучен специалист. Той установява моментното състояние на кожата и нейните повърхностни нарушения. Следва самата процедура. Започва се с почистване на кожата, след което се нанася пилинг, в зависимост от нуждата на кожата. Усеща се леко парене (при по-чувствителните кожи), което преминава след няколко минути. Процедурата завършва с успокояваща маска и задължителен слънцезащитен продукт. Процедурата продължава 15-20 минути, след което кожата е успокоена.

Предимствата на PHFORMULA :

  – Продуктът има максимално и равномерно проникване, което е контролирано

  – Използва целенасочена регенерация на клетките

  – Работи с контролирано дразнене и възпаление

  – При процедурата няма повърхностни травми, усложнения и странични ефекти

  – Гарантирана отлична поносимост към кожата

PHDVC™ – Патентована система за дълбоко проникване на протони, която отговаря за максимално контролирано доставяне на протони и минимално кожно раздразнение.

Процедурата е изключително щадяща и може да се прилага при млада кожа (тинейджъри). Има минимален възстановителен период. Не е необходимо да нарушавате обичайния си ритъм на живот. Резултатите за бързи и много добри. Кожата Ви ще изглежда по-млада и гладка още след първата процедура.

Препоръчителен курс на лечение е 6 процедури, които се извършват през седмица. При лечение на акне процедурите могат да достигнат 10.

Видим ефект има още след първата процедура, но за да се затвърди резултата е необходимо да се завърши протокола.

Видове
пилинг:

В зависимост от нуждата на кожата той може да бъде:

N избелващ (депигментиращ пигментни петна)
N лифтиращ (антиейдж, подмладяващ)
N за лечение на активно акне
N лечение на белези от акне
N за изглаждане на фините линии на околоочния контур
N за стягане на порите

Предимства
на пилинга:

N Идеален метод за подмладяване N Без странични ефекти и усложнения N Успешно се съчетава с микронидлинг N Стимулира производството на колаген N Бързи резултати N Подходящ за всички видове кожи N Приложение при всички фототипове кожа N Резултат след първата процедура

Цени

Пилинг

Mesoestetic
90 лв.
BioRePeel
120 лв.
Околоочен контур
70 лв.

Запишете час за безплатна
първа консултация!

Екипът на Естетичен център “Дерма” Бургас ще се запознае с Вашия индивидуален случай и ще изготви персонализирана програма за постигане на възможно най-съвършени резултати.

По време на безплатната първа консултация ще вземем предвид вида и състоянието на кожата, възрастта, диетата и начина на живот, за да Ви предложим най-смисления цялостен подход, с който можем да се ангажираме заедно с помощта на Hydrafacial.

По време на консултацията ще отговорим изчерпателно на всичките Ви въпроси относно подготовката и протичането на процедурите с Hydrafacial, както и относно постигането и поддържането на желаните резултати.

Индивидуален подход

В естетичен център “Дерма” Бургас Вие ще получите холистична грижа за здравето, красотата и самочувствието си.

Какво ще направим за Вас?

Z Ще Ви гарантираме безплатна първа консултация, по време на която ще дефинираме състоянието, нуждите и проблемите на кожата Ви и ще отговорим на всичките Ви въпроси.

Z Ще изготвим специален персонализиран план за професионални процедури, извършени на място в нашия естетичен център.

Z Ще Ви предложим продължаваща или допълваща домашна терапия с подходящи продукти от водещи световни производители.

Готови ли сте да се почувствате добре в кожата си?

Обадете ни се или заповядайте на място при нас!

Вторник-събота: 10:00- 19:00
Почивен ден: неделя и понеделник