HYDRAFACIAL бургас

Hydrafacial - комплексна грижа за лицето

Какво представлява уреда Hydrafacial и за какво се използва?

Hydrafacial е съвременен уред, който е незаменим в постигането на безупречна кожа на лицето. Уреда работи с помощта на вакуум и специални серуми, на принципа на технологияа “Вортекс” или в превод “Торнадо ефект”. Физичното явление се осъществява чрез метода на завихряне на течност и въздух. Уреда използва вакуум, който отнема всички замърсявания на повърхността на кожата, които стерилно се изхвърлят в затворен контейнер. Този ефект е благоприятна възможност на серумите, съдържащи хиалуронови молекули, витамини и антиоксиданти, да достигат до дълбоките слоеве на кожата, като спомагат за нейното цялостно регенериране. Технологията Хидрафейшъл е патентована за цял свят за постигането на високи резултати в грижата за здрава и чиста кожа на лицето.

ПОЧИСТВАНЕ – ИЗСМУКВАНЕ – ХИДРАТИРАНЕ

За кого е подходяща тази процедура?

Уникален по рода си принцип на действие, който акцентира върху определени проблеми и успешно ги предотвратява. Чрез писалка, към която се прикачват различни дюзи се извършва и самата процедура. Метода е в създаването на вакуум, който изтегля специална течност от серумните бутилки. Течността попада върху кожата, завихрена по спираловидни улеи на дюзата. Замърсяванията биват изсмукани, а благодарение на абразивните ръбчета, се почистват и вроговените мъртви клетки.

С едно движение се извършват три неща: почистване на лицето, изсмукване на замърсявания и дълбока хидратация.

Hydrafacial e процедура, с дълготрайни резултати върху вашата кожа. Действието е благоприятно за всички типове кожа, без възрастови ограничения. Ефектът е видим още след първата процедура. Кожата е дълбоко хидратирана, сияйна и подмладена, и това се осъществява напълно безболезнено в рамките на 30 минути.

Честота на процедурите

Колко често е необходимо да бъде прилагана процедура с Hydrafacial?

Дългосрочни резултати ще получите след преминали 3 процедури, през 2 седмици всяка. Защо е необходимостта от първоначалната честота на терапиите? Защото уникалните и мощни съставки в серумите, са проникнали до дермално ниво, като през периода между процедурите те продължават своята функция, а именно да прочистват и регенерират кожата. Вследствие на множество органични натрупвания и замърсявания, след преминаване на първата процедура, кожата ще засили своята функция в това да премахне същите замърсявания, като се стреми да ги изведе на повърхността. Повторната процедура в кратък период от време ще довърши започнатото от първата и ексфолиацията ще бъде в по- дългосрочен план. След третата процедура, кожата ще бъде напълно възобновена и ще приключи своята процедура по регенерация на епидермалните клетки. Резултати се виждат още след първата терапия, но след приключване и на трите  процедури ще имате чиста, здрава, плътна, мека, подхранена и изключително свежа кожа за дълго време. 

Възползвайте се от безплатна първа консултация!

Екипът на Естетичен център “Дерма” Бургас ще се запознае с Вашия индивидуален случай и ще изготви персонализирана програма за постигане на възможно най-съвършени резултати.

По време на безплатната първа консултация ще вземем предвид вида и състоянието на кожата, възрастта, диетата и начина на живот, за да Ви предложим най-смисления цялостен подход, с който можем да се ангажираме заедно с помощта на Hydrafacial. 

По време на консултацията ще отговорим изчерпателно на всичките Ви въпроси относно подготовката и протичането на процедурите с Hydrafacial, както и относно постигането и поддържането на желаните резултати. 

Tерапия с Hydrafacial помага за:

  • Премахва комедони и черни точки
  • Хидратира
  • Помага при акне и розацея
  • Фини линии
  • Пигментни петна
  • Торбички под очите
  • Слънчево изгаряне
  • Детоксикира
  • Неравномерен тен
  • Мазна кожа с разширени пори, липса на плътност

5 СТЪПКИ НА HYDRAFACIAL

Ще усетите удоволствието от процедурата за почистване на лице в тези пет стъпки:

СТЪПКА 1: ЕКСФОЛИАЦИЯ НА МЪРТВИТЕ КЛЕТКИ

Започва се с нежно почистване на повърхостния слой. Усеща се лек масаж на кожата и загряване.

СТЪПКА 3: ЕКСТРАКЦИЯ НА КОМЕДОНИ

Това е много приятна част от процедурата. С нежен вакум отстраняваме черните точки и замърсяванията в дълбочина.

СТЪПКА 5: ХИДРАТАЦИЯ

Запечатване на добрите резултати с антиоксиданти и хиалуронова киселина.

ured-hydrafacial-burgas

СТЪПКА 2: ХИМИЧЕН ПИЛИНГ С РАЗЛИЧНА СИЛА

Благодарение на различните по сила пилинги успяваме да отворим порите и да направим избелване, ако е нужно.

СТЪПКА 4: РЕГЕНЕРАЦИЯ

В тази част прилагаме серуми за лифтиране на кожата и за изглаждане на повърхностните фини линии.

HYDRAFACIAL В ДЕТАЙЛИ

1-ва стъпка

Ексфолиация за ПОЧИСТВАНЕ

За всеки етап от терапията с HydraFacial се  използват еднократни  спираловидни дюзи с различна големина. С тях се изглажда и подмладява епидермиса, премахват  се пигментни петна и се регенерира кожата. Вакуумът, с който се извършва процедурата повишава тонуса, създава ефект на повдигане на кожата, подобрява микроциркулацията и осигурява лимфен дренаж.

2-ра стъпка

Химичен пилинг за ДЪЛБОЧИННО ВЪЗДЕЙСТВИЕ

Продължава се с химичен пилинг, омекотяване  и разширяване  на порите без кожата да бъде наранена. Химичният пилинг на HydraFacial (GlySal) е с три различни нива на интензивност за меко, умерено, или интензивно въздействие. В зависимост от нуждите на кожата се прилагат различни пилинги. Предимството пред останалия химичен пилинг е зелената дюза HydroPeel, която дава по-голяма прецизност при третирането на кожата. Дюзата има способността едновременно да нанася по кожата течността и в същото време да я изсмуква. Получава се спираловидно завихряне на течността за пилинга, което не позволява да се задържа прекалено дълго върху кожата, така тя остава защитена от изгаряне.

3-та стъпка

Екстракция за СПРАВЯНЕ С ЧЕРНИ ТОЧКИ

При този етап се почистват най-дълбоките замърсявания и се  регулира себума(количеството мазнина, която се отделя на повърхността). В дълбочина се почистват комедоните със серума Beta-HD. Той има противовъзпалително и антибактериално действие. С проникването му дълбоко в кожата се разтварят замърсяванията, една част се разнася и изчиства по лимфата, а друга излиза на повърхността. С ВОРТЕКС технологията се  работи през всички етапи на процедурата, затова имаме бърз резултат и приятни усещания. С тази процедура се постигат уникални резултати и при лечение на акнеична кожа.

КАКВА Е СИЛАТА НА ВОРТЕКС?

Технологията представлява завихряне, подобно на мини торнадо, на специален серум и въздух с помощта на вакуум. По този начин мръсотията се изсмуква и пората остава чиста, а серумът прониква в дълбочина. Силата на вакуума се контролира според чувствителността на кожата.

4-та стъпка

Регенерация за АНТИЕЙДЖ ЕФЕКТ

Дермабилдер  е коктейл , богат на пептиди, който стимулира клетките и те увеличават производството на колаген. Получава се видимо изглаждане на фините бръчки. За това процедурата е много предпочитана от дамите в напреднала възраст за поддържаща ежемесечна терапия за лице, деколте и шия.

5-та стъпка

Хидратация за ГЛАДКА И СИЯЙНА КОЖА

Серум Antiox-6 навлиза в кожата със следващата дюза. Добавят се антиоксиданти и витамини, забавящи стареенето. Добре познатата ни  хиалуронова киселина се добавя в големи количества. Комбинацията на витамин А и Е и екстракт от бял чай моментално освежават  епидермиса. сРастежа на нови клетки е стимулиран, кожата е еластична и бляскава. Пигментните петна и луничките се обработват с екстрактът от камелия, който пази от повторното им появяване.С рициново масло и екстракт от див кестен се укрепват капилярите. Резутатът е видим-сияеща, чиста и гладка кожа!

+ ДОПЪЛВАЩИ ТЕРАПИИ

Основните процедури на HydraFacial могат да се комбинират с 3 допълващи или самостоятелни терапии, в зависимост от третирания проблем. Това са: влажно диамантено микродермабразио, вакуумен лимфен дренаж за лице и тяло и хромотерапия.

HYDRAFACIAL-3
1

ХРОМОТЕРАПИЯ: ЛЕКОВИТАТА СИЛА НА ЦВЕТОВЕТЕ

Освен чрез зрението, цветовете се възприемат и чрез кожата и имат терапевтичен ефект. Възприемането на определени цветове през кожата влияят върху метаболизма и функцията на вътрешните органи. Най-често използвани за лечение са синьото и червеното.

Дълбочината на проникване на лъчите през кожата зависи не само от дължината на вълната, но също така и от типа кожа, влажност, пигментация, кръвоснабдяване и други фактори.

СИНЬО: ПРИЛИВ НА ХАРМОНИЯ

Има противовъзпалитителен, успокояващ ефект и намалява отоците. Препоръчва се за мазна Т зона и признаци на акне, чувствителна кожа, розацея и дерматит. Тази светлина може да се използва не само върху лицето, но и при регулация на мастни жлези на гърба.

ЧЕРВЕНО: ПРИЛИВ НА ТОНУС

Този цвят подобрява кръвоснабдяването и ускорява регенерацията на клетките. Лечението с червен цвят се препоръчва при суха, силно пигментирана и проблемна кожа с лошо кръвоснабдяване, както и при дерматози.

2

ВАКУУМЕН ЛИМФЕН ДРЕНАЖ ЗА СВЕЖО ЛИЦЕ И ТЯЛО

Този метод има лечебно въздействие и се прилага за намаляване на отоци по лицето, отстраняване на тъмни кръгове под очите, за забавяне на стареенето на кожата или при проблеми със синусите. Чрез вендузи, с минимален натиск, се третират определени зони от тялото или лицето за подобряване на кръвообращението, срещу целулит или за стягане на мускулите.

TOP