fbpx

Hydrafacial

е технология от ново поколение за комплексна грижа за лицето. Тя работи с вакуум и специални серуми, на принципа на технологията Вортекс. Технологията представлява завихряне на течност и въздух, като торнадо, благодарение на което серумите достигат дълбоко в кожата и помагат за нейното изчистване и регенериране.

Tерапията помага за:

 • Премахва комедони и черни точки
 • Хидратира
 • Помага при акне и розацея
 • Фини линии
 • Пигментни петна
 • Торбички под очите
 • Слънчево изгаряне
 • Детоксикира
 • Неравномерен тен
 • Мазна кожа с разширени пори, липса на плътност

5 СТЪПКИ НА HYDRAFACIAL

Ще усетите удоволствието от процедурата за почистване на лице в тези пет стъпки:

СТЪПКА 1: ЕКСФОЛИАЦИЯ НА МЪРТВИТЕ КЛЕТКИ

Започва се с нежно почистване на повърхостния слой. Усеща се лек масаж на кожата и загряване.

СТЪПКА 3: ЕКСТРАКЦИЯ НА КОМЕДОНИ

Това е много приятна част от процедурата. С нежен вакум отстраняваме черните точки и замърсяванията в дълбочина.

СТЪПКА 5: ХИДРАТАЦИЯ

Запечатване на добрите резултати с антиоксиданти и хиалуронова киселина.

СТЪПКА 2: ХИМИЧЕН ПИЛИНГ С РАЗЛИЧНА СИЛА

Благодарение на различните по сила пилинги успяваме да отворим порите и да направим избелване, ако е нужно.

СТЪПКА 4: РЕГЕНЕРАЦИЯ

В тази част прилагаме серуми за лифтиране на кожата и за изглаждане на повърхностните фини линии.

HYDRAFACIAL В ДЕТАЙЛИ

1-ва стъпка

Ексфолиация за ПОЧИСТВАНЕ

За всеки етап от терапията с HydraFacial се  използват еднократни  спираловидни дюзи с различна големина. С тях се изглажда и подмладява епидермиса, премахват  се пигментни петна и се регенерира кожата. Вакуумът, с който се извършва процедурата повишава тонуса, създава ефект на повдигане на кожата, подобрява микроциркулацията и осигурява лимфен дренаж.

2-ра стъпка

Химичен пилинг за ДЪЛБОЧИННО ВЪЗДЕЙСТВИЕ

Продължава се с химичен пилинг, омекотяване  и разширяване  на порите без кожата да бъде наранена. Химичният пилинг на HydraFacial (GlySal) е с три различни нива на интензивност за меко, умерено, или интензивно въздействие. В зависимост от нуждите на кожата се прилагат различни пилинги. Предимството пред останалия химичен пилинг е зелената дюза HydroPeel, която дава по-голяма прецизност при третирането на кожата. Дюзата има способността едновременно да нанася по кожата течността и в същото време да я изсмуква. Получава се спираловидно завихряне на течността за пилинга, което не позволява да се задържа прекалено дълго върху кожата, така тя остава защитена от изгаряне.

3-та стъпка

Екстракция за СПРАВЯНЕ С ЧЕРНИ ТОЧКИ

При този етап се почистват най-дълбоките замърсявания и се  регулира себума(количеството мазнина, която се отделя на повърхността). В дълбочина се почистват комедоните със серума Beta-HD. Той има противовъзпалително и антибактериално действие. С проникването му дълбоко в кожата се разтварят замърсяванията, една част се разнася и изчиства по лимфата, а друга излиза на повърхността. С ВОРТЕКС технологията се  работи през всички етапи на процедурата, затова имаме бърз резултат и приятни усещания. С тази процедура се постигат уникални резултати и при лечение на акнеична кожа.

КАКВА Е СИЛАТА НА ВОРТЕКС?

Технологията представлява завихряне, подобно на мини торнадо, на специален серум и въздух с помощта на вакуум. По този начин мръсотията се изсмуква и пората остава чиста, а серумът прониква в дълбочина. Силата на вакуума се контролира според чувствителността на кожата.

4-та стъпка

Регенерация за АНТИЕЙДЖ ЕФЕКТ

Дермабилдер  е коктейл , богат на пептиди, който стимулира клетките и те увеличават производството на колаген. Получава се видимо изглаждане на фините бръчки. За това процедурата е много предпочитана от дамите в напреднала възраст за поддържаща ежемесечна терапия за лице, деколте и шия.

5-та стъпка

Хидратация за ГЛАДКА И СИЯЙНА КОЖА

Серум Antiox-6 навлиза в кожата със следващата дюза. Добавят се антиоксиданти и витамини, забавящи стареенето. Добре познатата ни  хиалуронова киселина се добавя в големи количества. Комбинацията на витамин А и Е и екстракт от бял чай моментално освежават  епидермиса. сРастежа на нови клетки е стимулиран, кожата е еластична и бляскава. Пигментните петна и луничките се обработват с екстрактът от камелия, който пази от повторното им появяване.С рициново масло и екстракт от див кестен се укрепват капилярите. Резутатът е видим-сияеща, чиста и гладка кожа!

+ ДОПЪЛВАЩИ ТЕРАПИИ

Основните процедури на HydraFacial могат да се комбинират с 3 допълващи или самостоятелни терапии, в зависимост от третирания проблем. Това са: влажно диамантено микродермабразио, вакуумен лимфен дренаж за лице и тяло и хромотерапия.

1

ХРОМОТЕРАПИЯ: ЛЕКОВИТАТА СИЛА НА ЦВЕТОВЕТЕ

Освен чрез зрението, цветовете се възприемат и чрез кожата и имат терапевтичен ефект. Възприемането на определени цветове през кожата влияят върху метаболизма и функцията на вътрешните органи. Най-често използвани за лечение са синьото и червеното.

Дълбочината на проникване на лъчите през кожата зависи не само от дължината на вълната, но също така и от типа кожа, влажност, пигментация, кръвоснабдяване и други фактори.

СИНЬО: ПРИЛИВ НА ХАРМОНИЯ

Има противовъзпалитителен, успокояващ ефект и намалява отоците. Препоръчва се за мазна Т зона и признаци на акне, чувствителна кожа, розацея и дерматит. Тази светлина може да се използва не само върху лицето, но и при регулация на мастни жлези на гърба.

ЧЕРВЕНО: ПРИЛИВ НА ТОНУС

Този цвят подобрява кръвоснабдяването и ускорява регенерацията на клетките. Лечението с червен цвят се препоръчва при суха, силно пигментирана и проблемна кожа с лошо кръвоснабдяване, както и при дерматози.

2

ВАКУУМЕН ЛИМФЕН ДРЕНАЖ ЗА СВЕЖО ЛИЦЕ И ТЯЛО

Този метод има лечебно въздействие и се прилага за намаляване на отоци по лицето, отстраняване на тъмни кръгове под очите, за забавяне на стареенето на кожата или при проблеми със синусите. Чрез вендузи, с минимален натиск, се третират определени зони от тялото или лицето за подобряване на кръвообращението, срещу целулит или за стягане на мускулите.

3

ВЛАЖНО ДИАМАНТЕНО МИКРОДЕРМАБРАЗИО

Влажно диамантено микродермабразио се използва при следните проблеми:

 • Хиперкератоза
 • Пигментни петна
 • Белези от акне
 • Стрии

Процесът представлява дълбока ексфолиация с абразивни частици, която се прилага по зони. Дава много добри резултати при обработка на пигментни петна. Може да се използва при възрастова или слънчева пигментация на ръце и лице.

TOP