Hydrafacial

е технология от ново поколение за комплексна грижа за лицето. Тя работи с вакуум и специални серуми, на принципа на технологията Вортекс. Технологията представлява завихряне на течност и въздух, като торнадо, благодарение на което серумите достигат дълбоко в кожата и помагат за нейното изчистване и регенериране.

Tерапията помага за:

 • Премахва комедони и черни точки
 • Хидратира
 • Помага при акне и розацея
 • Фини линии
 • Пигментни петна
 • Торбички под очите
 • Слънчево изгаряне
 • Детоксикира
 • Неравномерен тен
 • Мазна кожа с разширени пори, липса на плътност

5 СТЪПКИ НА HYDRAFACIAL

Всеки вид Hydrafacial терапия се състои от 5 етапа:

СТЪПКА 1: ЕКСФОЛИАЦИЯ

Мъртвите клетки се почистват без абразивни частици и се показва новата, здрава кожа.

СТЪПКА 3: ЕКСТРАКЦИЯ

Извличане на комедони (черни точки), включително и подкожни.

СТЪПКА 5: ХИДРАТАЦИЯ

Поддържане на постигнатия резултат с антиоксиданти и хиалуронова киселина.

СТЪПКА 2: ХИМИЧЕН ПИЛИНГ

Кожата се омекотява и се позволява на активните серуми да навлизат в дълбочина.

СТЪПКА 4: РЕГЕНЕРАЦИЯ

Антистарееща процедура за изглаждане на бръчки.

HYDRAFACIAL В ДЕТАЙЛИ

1-ва стъпка

Ексфолиация за ПОЧИСТВАНЕ

При всеки етап от терапията, HydraFacial използва различни спираловидни дюзи. Те помагат за изглаждане и подмладяване на епидермиса, премахване на пигментацията и регенериране на кожата, като същевременно се пропуска овлажняващ серум. Вакуумът от своя страна повишава тонуса, създава ефект на повдигане на кожата, подобрява микроциркулацията и лимфния дренаж.

2-ра стъпка

Химичен пилинг за ДЪЛБОЧИННО ВЪЗДЕЙСТВИЕ

Почистването с химичен пилинг е вид подготовка за освобождаване на замърсяването от порите, като ги омекотява и разширява без кожата да бъде наранена. Химичният пилинг на HydraFacial (GlySal), се предлага в три различни варианти за меко, умерено или интензивно въздействие, които се използват в зависимост от проблемите на кожата и желания ефект. Предимството пред останалия химичен пилинг е зелената дюза HydroPeel, която дава по-голяма прецизност при третирането на кожата. Дюзата има способността едновременно да нанася по кожата течността и в същото време да я изсмуква. Получава се спираловидно завихряне на течността за пилинга, което не позволява да се задържа прекалено дълго върху кожата, така тя остава защитена от изгаряне.

3-та стъпка

Екстракция за СПРАВЯНЕ С ЧЕРНИ ТОЧКИ

Този етап е за почистване на най-дълбоките замърсявания и регулиране на себума. Изчистват се затворените подкожни комедони, които не могат да бъдат изчистени с нито една от познатите ни процедури за лице. Благодарение на серума Beta-HD, който има противовъзпалително и антибактериално действие, се прониква дълбоко в кожата и се разтварят замърсяванията, една част се разнася и изчиства по лимфата, а друга излиза на повърхността, благодарение на ВОРТЕКС технология, която работи през всички етапи на процедурата.

КАКВА Е СИЛАТА НА ВОРТЕКС?

Технологията представлява завихряне, подобно на мини торнадо, на специален серум и въздух с помощта на вакуум. По този начин мръсотията се изсмуква и пората остава чиста, а серумът прониква в дълбочина.

4-та стъпка

Регенерация за АНТИЕЙДЖ ЕФЕКТ

Благодарение на специален пептиден Дермабилдер коктейл се стимулират клетките, произвеждащи колаген за изглаждане на бръчките.

5-та стъпка

Хидратация за ГЛАДКА И СИЯЙНА КОЖА

С различна дюза и серум Antiox-6 се извършва антиоксидантна и витаминна терапия. Чрез серума се вкарва хиалуронова киселина, която е една от най-важните съставки. Комплексът от Витамин А и Е, както и екстракт от бял чай, съживяват епидермиса, стимулират растежа на нови клетки и придават еластичност на кожата. Екстрактът от камелия предпазва от появата на петна и лунички. Допълнителен плюс в съставките са рициново масло и екстракт от див кестен, който укрепва капилярите. Резултатът е чиста, гладка, хидратирана и сияйна кожа!

+ ДОПЪЛВАЩИ ТЕРАПИИ

Основните процедури на HydraFacial могат да се комбинират с 3 допълващи или самостоятелни терапии, в зависимост от третирания проблем. Това са: влажно диамантено микродермабразио, вакуумен лимфен дренаж за лице и тяло и хромотерапия.

1

ХРОМОТЕРАПИЯ: ЛЕКОВИТАТА СИЛА НА ЦВЕТОВЕТЕ

Освен чрез зрението, цветовете се възприемат и чрез кожата и имат терапевтичен ефект. Възприемането на определени цветове през кожата влияят върху метаболизма и функцията на вътрешните органи. Най-често използвани за лечение са синьото и червеното.

Дълбочината на проникване на лъчите през кожата зависи не само от дължината на вълната, но също така и от типа кожа, влажност, пигментация, кръвоснабдяване и други фактори.

СИНЬО: ПРИЛИВ НА ХАРМОНИЯ

Има противовъзпалитителен, успокояващ ефект и намалява отоците. Препоръчва се за мазна Т зона и признаци на акне, чувствителна кожа, розацея и дерматит. Тази светлина може да се използва не само върху лицето, но и при регулация на мастни жлези на гърба.

ЧЕРВЕНО: ПРИЛИВ НА ТОНУС

Този цвят подобрява кръвоснабдяването и ускорява регенерацията на клетките. Лечението с червен цвят се препоръчва при суха, силно пигментирана и проблемна кожа с лошо кръвоснабдяване, както и при дерматози.

2

ВАКУУМЕН ЛИМФЕН ДРЕНАЖ ЗА СВЕЖО ЛИЦЕ И ТЯЛО

Този метод има лечебно въздействие и се прилага за намаляване на отоци по лицето, отстраняване на тъмни кръгове под очите, за забавяне на стареенето на кожата или при проблеми със синусите. Чрез вендузи, с минимален натиск, се третират определени зони от тялото или лицето за подобряване на кръвообращението, срещу целулит или за стягане на мускулите.

3

ВЛАЖНО ДИАМАНТЕНО МИКРОДЕРМАБРАЗИО

Влажно диамантено микродермабразио се използва при следните проблеми:

 • Хиперкератоза
 • Пигментни петна
 • Белези от акне
 • Стрии

Процесът представлява дълбока ексфолиация с абразивни частици, която се прилага по зони. Дава много добри резултати при обработка на пигментни петна. Може да се използва при възрастова или слънчева пигментация на ръце и лице.

TOP