добро решение за обезкосмяване

Има ли по-добро решение за нежеланото окосмяване от бръсненето и кола маската?

Само дни по-късно след поредния цикъл на бръснене и кола маска с ужас откривате, че нежеланото окосмяване се е появило отново.

Ако лекото “боцкане” и дискомфорт са чести спътници на ежедневието ви, знайте че не сте сами. 

За много жени справянето с нежеланото окосмяване може лесно да се превърне в трудна битка. 

Традиционните методи като бръснене и кола маска обикновено отнемат време, не са удобни и най-неприятно е, че предлагат само краткотрайни резултати. 

Представете си какво би било, ако имаше по-добро решение?

Проблемът с традиционните методи

Бръсненето може да е бързо, но далеч не е перфектно. Винаги съществува риск от порязвания, да не говорим за дразнене на кожата и страховитите изгаряния от бръснач. И да не забравяме за наболите косми, които изглежда, че се появяват само часове след като сте се обръснали.

Нека не забравяме колата маска. Разбира се, издържа по-дълго от бръсненето, но е и много по-болезнено. Да споменем и косъмчетата, които се откъсват, вместо да бъдат отскубнати от корена. 

Освен това процедурата може да доведе до болезнени и неприятни враснали косми, а разходите за редовни сесии или консумативи за кола маска могат да се увеличат с времето. 

Нито един от двата метода не е особено привлекателен или ефективен в дългосрочен план, нали?

Революцията на лазерната епилация

Време е да промените играта с помощта на лазерна епилация. 

Това е революционно решение, което използва лазерни импулси, за да унищожи косъма в корена му – космения фоликул. 

Тази най-съвременна технология предлага дългосрочно и в някои случаи постоянно решение за нежеланото окосмяване.

Предимствата на лазера

За разлика от бръсненето и колата маска, лазерната епилация предлага ред предимства, които я правят все по-популярен избор. 

Като за начало осигурява по-дълготрайни резултати. Представете си седмици, без да се притеснявате за повторното израстване на нежеланите косми – това е истинското чувство на свободата!

Освен това лазерната епилация намалява вероятността от враснали косми, често срещан страничен ефект от кола маска и бръснене. 

Плюс това, прецизността на лазерите позволява специфично насочване, без да причинява увреждане на околната кожа.

И докато лазерната епилация може да изглежда скъпа на пръв поглед, тя всъщност може да ви спести пари в дългосрочен план. 

Помислете за периодичните разходи за самобръсначки, кремове за бръснене, сесии за кола маска и времето, което отделяте за тези процедури.

Революция с Elysion Pro и Primelase в Дерма Център Бургас

предимствата от процедурата по лазерна епилация

В Естетичен Център Дерма Бургас винаги избираме най-доброто решение за нашите клиенти. Ето защо се спряхме на Elysion Pro за нашите услуги за лазерна епилация. 

Elysion Pro стои в челните редици на иновациите, предоставяйки ненадминато решение за нежеланото окосмяване.

Elysion Pro предлага значително предимство пред другите системи за лазерна епилация поради високата си ефективност и скорост. 

Той работи с висока честота на повторение, което му позволява да покрива големи участъци от тялото по-бързо, докато неговата висока мощност осигурява оптимални резултати. 

Това означава, че прекарвате по-малко време в стаята за процедури и повече време, наслаждавайки се на гладката си кожа без косми.

Една от забележителните характеристики на Elysion Pro е неговата технология „Crystal Freeze“, създаваща нов стандарт по отношение на комфорт и безопасност. 

Crystal Freeze предлага усещане за охлаждане по време на процедурата, повишавайки комфорта на клиента. 

Той гарантира, че външният слой на кожата ви остава хладен, докато топлината се насочва и унищожава космените фоликули на известна дълбочина. 

Това драстично намалява потенциално възможния дискомфорт, свързан с процеса на лазерна епилация, като съкращава неприятните усещания.

Но Elysion Pro не е само комфорт и скорост; става дума и за ефективност. Той е проектиран да работи върху по-широк диапазон от типове кожа и цветове на космите, което прави лазерната епилация достъпна за повече хора.

Накратко, Elysion Pro, със своята технология Crystal Freeze, е истински революционер в лазерната епилация. Той съчетава бързина, комфорт, безопасност и ефективност – всички неща, които бихте искали за вашето изживяване свързано с лазерна епилация. 

Ако говорим за големи площи, които трябва да бъдат обезкосмени, Primalase е точното решение. Изключително мощен и с широк диапазон на проникване предлага прекрасно решение за всички типове кожа и окосмяване.

Едно от най-големите предимства на Primalase е значително по-големият апликатор. Това означава, че процедурата за премахване на нежеланото окосмяване от големите площи (като, крака, ръце, гръб, корем) ще отнеме много по-кратко време.

Охлаждащата система на апликатора ще се погрижи за вашия комфорт по време на процедурата.

Вече няма да е необходимо да запзвате специален ден в календара си. Свържете се с нас, за да се убедите.

И всичко това е налично тук, в Естетичен Център Дерма Бургас. Защо да чакаме? Влезте в света на удобството и комфорта с помощта на лазерна епилация. 

Резервирайте своята консултация днес и нека да започнем пътя ви към по-гладка и красива кожа.

Често Задавани Въпроси

Болезнена ли е лазерната епилация?

Въпреки че може да има лек дискомфорт, повечето хора не го намират за прекалено болезнено. Често се оприличава на ластик, който се захваща върху кожата ви. В Естетичен Център Дерма Бургас ние правим всичко възможно, за да осигурим вашия комфорт по време на процеса.

Трайна ли е лазерната епилация?

Докато лазерната епилация драстично намалява растежа на космите, може да са необходими периодични поддържащи процедури. Определено обаче можете да очаквате значително по-малко окосмяване и по-гладка кожа.

Резултатът дори може да ви изненада много приятно след първите 3-4 процедури. Но не допускайте грешката да прекратите своята индивидуална програма, защото само след няколко месеца ще се наложи да започнете всички от начало.

За истински траен ефект е необходимо да изпълните цялата програма, която ще бъде разработена специално за вас на базата на вашите индивидуални особености.

Безопасна ли е лазерната епилация?

Абсолютно. Лазерната епилация се счита за безопасна, когато се извършва от сертифициран професионалист, като нашите експерти в Естетичен Център Дерма Бургас.

Колко процедури ще ми трябват, за да видя резултатите?

Обикновено ще започнете да виждате резултати след първите няколко процедури. Но тъй като космите растат на цикли, често са необходими няколко сесии, за да постигнем желаните резултати. Ние ще предоставим персонализиран план за необходимите процедури по време на първоначалната ви консултация.

В общия слуай са нужни 6-8 процедури за тялото и 8-10 процедури за лицето. След това са необходими поддръжащи процедури веднъж на година, година и половина в зависимост от вашите индивидуални особености.

Може ли да се прави лазерна епилация на всяка част от тялото?

Лазерната епилация е универсална и може да се направи на почти всяка част от тялото, с изключение на много чувствителните зони като около очите.

Действа ли лазерната епилация при всички типове кожа?

Да. С напредването на лазерната технология процедурите могат да бъдат персонализирани, за да бъдат ефективни върху различни типове кожа и косми.

Какво трябва да направя, за да се подготвя за сесия с лазерна епилация?

Избягвайте излагането на слънце, кола маска или скубане на косми няколко седмици преди лечението. Също така е много важно да обръснете зоната, която ще се третира от предната вечер. Така ще постигнем максимален ефект и ще избегнем потенциалния дискомфорт от бръсненето непосредствено преди процедурата.

Има ли странични ефекти от лазерната епилация?

Някои хора изпитват леки странични ефекти като зачервяване след процедурите, но те обикновено отшумяват бързо. Друго неприятно явление може да е пигментация на зоната около враснал косъм, който се е превърнал в раничка. Сериозните странични ефекти са редки, особено когато процедурата се извършва от сертифицирани специалисти.

Лазерната епилация е цяло ново ниво в света на красотата и личната грижа. 

Време е да кажете сбогом на безкрайния цикъл на бръснене и кола маска и здравей на по-гладка кожа без косми. Посетете Естетичен Център Дерма Бургас и започнете трансформацията си към копринено гладка кожа за по-голяма увереност и комфорт.