Цени на Лазерна епилация в Бургас с elysion pro

Лазерна епилация в Бургас с ELYSION PRO

Лазерна епилация в Бургас без ограничения! Да, това е съвременна и напълно щадяща за кожата процедура за обезкосмяване. Процедура за лазерна епилация с иновативния уред “Elysion”, може да си направите в Естетичен център Дерма Бургас. При нас ще намерите модерна и уютна обстановка, прекрасно отношение и истинска наслада от всяко Ваше посещение. Специалистите с радост ще ви обяснят за всяка стъпка от процедурата, за да сте спокойни и удовлетворени от постигнатите резултати.
Лазерната епилация в Бургас си има ново име, и то е “Elysion Pro”! Съвременният уред е най- бързият диоден лазер, който се използва безпроблемно през цялата година, дори и в разгара на летните месеци. Elysion Laser удобно, безопасно и напълно ефективно премахва нежеланото окосмяване, дори от най- чувствителната кожа на лицето. Съвременната технология гарантира достигането до точната дълбочина на фоликулите, като спира растежа на косъмчетата в техния активен растеж.

Лазерна епилация без ограничения!

При използване на техники за трайно обезкосмяване, трябва да бъдем предпазливи, особено през слънчевите летни дни. Рискът от хиперпигментация и изгаряния по кожата в процес на фотоепилация през лятото е реален и често срещан последващ ефект след процедура. Меланина в кожата бива активиран по време на процедурата, което в комбинация със слънчеви бани, може да доведе до изгаряния и трайни петна по кожата. Благодарение на Elysion, единствения по рода си диоден лазер, можете да започнете процедури за трайно обезкосмяване без никакви ограничения, дори и през лятото. Фотоепилацията с лазер Elysion е напълно безопасна за вашата кожа. Диодният лазер предлага отлични резултати като редуциране на окосмяването на третираната зона още след първата процедура, като унищожава космените фоликули в активно състояние. Резултатите постигнати с този революционен метод за епилация са изключително дълготрайни. 

Различното в този метод на епилация е, че при най- светлите кожи, количеството енергия, която влиза под формата на импулс навлиза подкожно с най- малък риск от нежелани ефекти. По- тъмните типове кожа са най- силно ограничаващи от лазерни епилации, но това не се отнася за диодната епилация на Elysion, която третира дори най- тъмния фототип. 

Процедурите оказват ефективно влияние за премахване на косми дори от най- чувствителната кожа на лицето. Епилацията гарантира дълготрайни резултати, достигайки до точната дълбочина на фоликулите.

Лазерна епилация на лице в Бургас с elysion pro

Ползите от процедурите с Elysion

Постигане на дълготрайно обезкосмяване за кратък период от време. Elysion  оказва изключително ефективно действие при хора, страдащи от фоликулит, като успява да унищожи бактериите, довели до това дерматологично заболяване.

При фото епилация Elysion няма възстановителен период. Метода не нарушава цялостта на кожата, а само на косъма, което води до минимални рискове.

Безопасна ли е процедурата Лазерна епилация в Бургас?

Системата Elysion включва ниска степен на болка в сравнение с други методи на фотоепилация, благодарение на охлаждащата си система. Elysion премахва окосмяването по селективен начин, атакувайки пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на клетката на фоликула без да увреждат кожата.

Охлаждащата система на Elysion Pro, защитава кожата от високи температури и по този начин прави епилацията безболезнена. Системата за охлаждане се нарича „crystal freeze”. Системата работи като поддържа постоянно ниво на температурата от 6 градуса на накрайника независимо от температурата в помещението. Усещането за кожата е приятно, което прави обезкосмяването безопасно, безболезнено и комфортно по време на цялата процедура. Това, което я отличава, като революционен метод е фактът, че тя не забранява излагането на слънце, подходяща е за всички видове кожа, не уврежда кожата, и е персонализирана въз основа на кожния фототип на пациента и дебелината на косъма. Изпълнявана от професионалист, фото епилацията носи минимални странични ефекти или дори отсъствие на такива, в зависимост от типа на кожата. В някой случай може да се прояви зачервяване, което преминава бързо. 

За още информация, посетете нашата публикация: Лазерна епилация в Бургас: отговори на Вашите въпроси

Лазерна епилация на подмишници с elysion pro в Бургас

Ползите от Elysion?

Дълготрайно обезкосмяване, което се постига за кратък период от време, като в същото време се подобрява състоянието на кожата. Премахват се така наречените „обърнати косми” и се подобрява състоянието при проблеми с фоликула, циреи, пъпки и т.н. 

Противопоказания и предпазни мерки преди процедура с Elysion Pro

Лазерната епилация не се препоръчва по време на бременност, при наличие на екземи, дерматити или хепатит. Не се третират зони с татуировки, тъй като същия този участък може да се повреди, както и зона с наличие на бенки. При наличие на татуировка, процедурата се извършва на най- малко 2,5 см. разстояние от нея. 

Предпазни мерки преди процедурата

За да предпазите вашата кожа, е нужно да вземете предвид някой условия преди процедура:

 • Не се епилирайте с кола маска от 4 до 6 дни преди процедурата.
 • Избягвайте излагане на слънце на третираната зона /солариум/ поне 3 дни преди и след процедурата. Използвайте висок фактор на слънцезащита като превенция. 

Безопасна ли е?

 • Да, когато се изпълнява от професионалист.
 • Манипулацията е напълно БЕЗБОЛЕЗНЕНА и толерантна към кожата. 
 • Страничните ефекти са минимални или никакви в зависимост от кожата, най-често се проявява зачервяване, което преминава бързо. 
 • Запишете час за безплатна първа консултация!

  Разговаряйте с екипа ни от професионалисти и получете персонализирани отговори на всички свои въпроси и колебания! По време на безплатната първа консултация, наш експерт ще определи типа на кожата и окосмяването, ще изготви примерен план за третиране на желаните зони и ще Ви разясни всички детайли, касаещи процедурата, сроковете и цените. 

  Сертифицираните експерти на лазерен център “Дерма” ще препоръчат най-ефективната и безопасна лазерна терапия, вземайки предвид всички характерни особености на тялото, кожата и общото Ви състояние.

  Възползвайте се от експертизата ни напълно безплатно, като запишете час за първа консултация на на телефон 0882068371, или като ни пишете в официалната фейсбук страница на Дерма център Бургас.

  Вижте нашите ЦЕНИ ЗА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

  ВРЕМЕТРАЕНЕ НА ПРОЦЕДУРА ELYSION

  ЗОНА ВРЕМЕТРАЕНЕ НА ПРОЦЕДУРАТА
  Подмишници (и двете) Около 5 мин.
  Крака мъже Около 40 мин.
  Крака жени Около 30-35 мин.
  Ръце мъже Около 30 мин.
  Ръце жени Около 20 мин.
  Интим Около 10 мин.

  ПРЕДИМСТВА ОТ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ELYSION PRO:

  • подходящ за всички сезони и всички видове косми
  • най-безболезнената епилация на пазара
  • може да се ползва целогодишно, дори през лятото
  • отстранява както тъмни и дебели косми, така и по – светли и тънки косми
  • 7дни след излагане на активно слънце, или солариум вече можете да се подложите на епилация
  • предпазва кожата от загряване и таргетира единствено косъмa
  • изключително мощен и прецизен в параметрите си
  • третира тъмни кожи
  • успешно премахва тънки косми – тип мъх
  • премахва завинаги подкожните косми

  ОХЛАЖДАЩА СИСТЕМА

  Лазерна епилация за мъже в Бургас
  • Elysion притежава охлаждаща система, която защитава кожата от високи температури и по този начин прави епилацията безболезнена. Системата за охлаждане се нарича „crystal freeze”. Системата работи като поддържа постоянно ниво на температурата от 6 градуса на накрайника независимо от температурата в помещението. Системата произвежда приятно усещане на кожата, което прави обезкосмяването безопасно,безболезнено и комфортно.
  TOP