Лечение на акне

гр. Бургас

Лечение на акне

Mesoestetic

лечение на акне

Клиентите на естетичен център “Дерма” Бургас могат да се възползват от професионална и високоефективна процедура за лечение на акне със специализирани продукти на Mesoestetic. Успешно комбинираме процедурите със студена плазма с Plasmage.

“Мesopeel salicylic”, “Azelan mesopeel” и “Azelan” представляват терапии на Mesoestetic, които съчетават две фази: интензивно клинично лечение с козметика за професионална употреба, последвано от домашно лечение с допълващи козметични препарати.

Процедурата се планира и осъществява в зависимост от вида, разположението и фазата на акнето, като всеки пациент получава индивидуално решение според типа кожа и реакцията ѝ към терапията.

Анти-акне терапията със сериите на Mesoestetic може да третира успешно различни участъци от кожата, в които се наблюдават преобладаващи лезии от следните видове:

Лечение на предакне и начални фази на акне

Степен 0 (фоликулярно и кератозно акне) и Степен 1 (наличие на първи видими комедони и папули) са прояви, с които се срещат над 70% от мъжете и жените в различни фази от живота си. Терапията “Мesopeel salicylic” на Mesoestetic осигурява навременен контрол върху състоянието, контролира еволюцията му и предотвратява появата на по-трудни за лечение лезии.

В тази фаза се препоръчват 3 до 5 сесии, извършени през интервали от 10 до 15 дни, по преценка на специалиста.

Лечение на начална до средна степен на акне

Различните кожни състояния между Степен 1 (наличие на първи видими комедони и папули) и Степен 2 (наличие на тежки папули и първи видими пустули) засягат около 20% от населението, особено ако проблемът не е третиран на време. Тук ролята на специализирания продукт “Azelan mesopeel” е да тушира както възпалението, така и неговите придружаващи прояви – пигментации, пигментни лезии, кератоза и т.н.

И тук, препоръките за ефективна терапия могат да обхванат 3 до 5 процедури, извършени през интервали от 10 до 15 дни, по преценка на специалиста.

Лечение на тежко и много тежко акне

Последните фази в развитието на акнето са Степен 3 (множество пустули и първи видими възли) и Степен 4 (наличие на тежки възли, петна и подкожни кисти) – те засягат едва 5% до 10% от населението. За лечение на подобни прояви се използва терапията “Azelan”, създадена за интензивно професионално лечение на акне и предизвикващите го фактори и процеси.

Терапията с “Azelan” също включва 3 до 5 процедури, извършени през интервали от 10 до 15 дни, като специалистът може да даде препоръки за допълващи медицински изследвания във връзка с напредналата фаза на акне.

Като част от всички гореописани терапии, на пациентите се изписват допълващи продукти за домашно лечение, които се използват върху кожата по схема, изготвена според индивидуалния случай.

Допълнителни кожни проблеми,
третирани с процедура „Acnelan“

Факторите, предизвикващи появата на акне, са в състояние да предизвикат и множество различни кожни проблеми. В този ред на мисли, професионалната терапия против акне, всъщност се оказва силно ефективна и при интензивно лечение на различни кожни заболявания като: Z Себореен дерматит Z Пигментни лезии Z Актинова кератоза Z Розацея Това е така, защото професионалната терапия срещу акне регулира различни патологични процеси, свързани с постоянното себумно производство, 5-α редуктазната инхибиция, бактериалната пролиферация, удебеляването на епиремиса, хиперпигментацията и т.н. Смятате, че имате нужда от експертна помощ в дефинирането на проблема и правилния подход към неговото разрешаване? Не се колебайте да се възползвате от експертизата на нашия екип, като запишете час за първа безплатна консултация в Естетичен център “Дерма” – Бургас!

Насладете се на кожата,
за която мечтаете!

лечение на акне mesoestetic

Професионалното лечение на акне в “Дерма” се извършва по протокол, включващ три основни фази – почистване, интензивно третиране и защита. Във всяка фаза се използват различни клинично тествани продукти, които имат за цел да повишат ефективността и резултатността на процедурата, като я запазят напълно безболезнена и безопасна за пациента.

Резултатите от професионалното лечение на акне с продуктите на Mesoestetic показват ясно и значително намаляване на възпалителни процеси във всички фази и степени на възпалението. Междувременно се наблюдава намаляване на повърхностния себум и подобряване на кожата в 100% от случаите.

Процедурите са приложими както върху кожата на лицето, така и в различни части на тялото – шията, деколтето, или гърба. В резултат, кожата в третираната зона е видимо успокоена, дълбоко хидратирана, с подобрена структура и значително изгладен външен вид.

Защото ние знаем, че красотата не е просто суета – тя е изкуството да обичаш себе си и да живееш пълноценно! Доверете се на опита, знанието и професионализма – защото Вие и кожата Ви го заслужавате!

Цени

Лечение на акне

Една процедура
90 лв.
В комбинация със студена плазма
150 лв.
Пакет от 4 процедури
300 лв.
4 процедури в комбинация със студена плазма
550 лв

Запишете час за безплатна
първа консултация!

Екипът на Естетичен център “Дерма” Бургас ще се запознае с Вашия индивидуален случай и ще изготви персонализирана програма за постигане на възможно най-съвършени резултати.

По време на безплатната първа консултация ще вземем предвид вида и състоянието на кожата, възрастта, диетата и начина на живот, за да Ви предложим най-смисления цялостен подход, с който можем да се ангажираме заедно с помощта на Hydrafacial.

По време на консултацията ще отговорим изчерпателно на всичките Ви въпроси относно подготовката и протичането на процедурите с Hydrafacial, както и относно постигането и поддържането на желаните резултати.

Индивидуален подход

В естетичен център “Дерма” Бургас Вие ще получите холистична грижа за здравето, красотата и самочувствието си.

Какво ще направим за Вас?

Z Ще Ви гарантираме безплатна първа консултация, по време на която ще дефинираме състоянието, нуждите и проблемите на кожата Ви и ще отговорим на всичките Ви въпроси.

Z Ще изготвим специален персонализиран план за професионални процедури, извършени на място в нашия естетичен център.

Z Ще Ви предложим продължаваща или допълваща домашна терапия с подходящи продукти от водещи световни производители.

Готови ли сте да се почувствате добре в кожата си?

Обадете ни се или заповядайте на място при нас!

Вторник-събота: 10:00- 19:00
Почивен ден: неделя и понеделник