Пилинг за лице

нежен към кожата,
безкомпромисен към несъвършенствата

|

Лъчите на лятното слънце, засилената дехидратация и обичайното за сезона обилно изпотяване могат да оставят кожата Ви изтощена и силно замърсена. Ето защо, късната есен е чудесно време за дълбоко и ефективно почистване, което да внесе така нужната свежест и чистота след летния сезон.

Химическият пилинг е възможно най-интелигентната крачка, която можете да предприемете в тази част от годината. Комфортен и безопасен като процедура, той оперира с най-новите открития на съвременната наука, за да възвърне здравето, красотата и самочувствието Ви.

Какво представлява химическият пилинг, какви са ефектите му върху кожата и защо да се доверите на Естетичен център “Дерма” за изпълнението на тази процедура – научете в следващите редове.

Какво представлява химическият пилинг?

Химическият пилинг е козметична процедура, което може да се прилага в областта на лицето, ръцете и шията. Нейната цел е да подобри външния вид и усещането при докосване на кожата: да я почисти, омекоти и да възвърне нейния сатенен блясък.

По време на този вид пилинг от последно поколение, върху обработваемата зона се прилагат специализирани химически разтвори, които действат ексфолиращо. В резултат, мъртвите клетки и дълбоките замърсявания се премахват, а резултатът е по-добър от всичко, постигано до момента с други, по-остарели козметични методи.

Освен за дълбоко почистване на кожата, пилингът се използва и в естетичната индустрия като начин за освежаване на кожата преди поставяне на грим. В този ред на мисли, процедурата не може да бъде ограничена от период, сезон или вид кожа – тя е подходяща за всекиго, по всяко време на годината.

Резултати, които могат да се постигнат с химически пилинг

Ефектите, които могат да бъдат постигнати благодарение на една или повече процедури по химически пилинг включват:

  • Отстраняване на мъртвите клетки и дълбоко почистване за всеки тип кожа;
  • Избелване на тъмни участъци и изравняване на тена в областта на лицето, шията и ръцете;
  • Анти-ейдж и подмладяващ ефект с видими резултати още след първите няколко процедури;
  • Изглаждане на цветовите и релефни несъвършенства на околоочния контур във всяка възраст;
  • Успешно повлияване на моментното и дългосрочното състояние на проблемна кожа при акне, комедони и други несъвършенства

Често в практиката на естетичната дерматология, два или повече от тези фактори са налични едновременно. Ето защо, химическият пилинг предоставя цялостно решение за здравето на кожата, благодарение само на един вид процедури.

В резултат, Вие ще можете да се насладите на оптимални резултати с грижа към графика, удобството и бюджета Ви.

Химически пилинг в Естетичен център „Дерма“ – Бургас

Екипът на Естетичен център “Дерма” в град Бургас се състои изцяло от опитни и квалифицирани медицински специалисти. Те имат теоретичните знания, практическите умения и техническата база, нужни за предоставяне на услуга от най-високо световно ниво.

Продуктите, използвани за процедурата по химически пилинг са с марка Mesoestetic – производител на продукти за козметични и СПА центрове, с продължаващи серии за домашно третирана на кожата. Химическият пилинг на Mesoestetic осигурява почистване без лющене и нараняване на кожата, подходящо дори за чувствителни типове и специализирани нужди.

За постигане на оптимален резултат, нашите специалисти препоръчват серия от четири или шест процедури по химически пилинг. За да направим услугата възможно най-достъпна за всички наши клиенти, ние в Естетичен център “Дерма” подаряваме по един пилинг на всеки три закупени броя.

За да могат резултатите от процедурите да бъдат възможно най-дълготрайни, нашите експерти ще Ви помогнат с препоръка за продължаваща домашна терапия. По време на индивидуалната консултация, те ще Ви насочат към продукти, график и продължителност на допълващата грижа, персонализирани според личните Ви нужди и спецификите на кожата Ви.

Защото пътят към красотата минава през здравето, а пътят към здравето – през опитни и сертифицирани професионалисти, които са готови да откликнат на нуждите и желанията Ви.

Интересни
статии

Има ли по-добро решение за нежеланото окосмяване от бръсненето и кола маската?

Има ли по-добро решение за нежеланото окосмяване от бръсненето и кола маската? Само дни по-късно след поредния цикъл на бръснене и кола маска с ужас откривате, че нежеланото окосмяване се е появило отново. Ако лекото “боцкане” и дискомфорт са чести спътници на...

Ето 5 причини, поради които диодната лазерна епилация е най-добрият избор за вас

Бърза и безболезнена процедура: Процедурата е сравнително бърза, като например епилация на подмишниците отнема само 10-15 минути. Лазерът е снабден със система за охлаждане, която предпазва кожата и минимизира дискомфорта.Кога е подходяща неоперативна блефаропластика?

Неоперативна блефаропластика-кога е подходяща

Блефаропластиката е процедура за повдигане на клепачите, която може да се извърши както оперативно, така и неинвазивно. Неоперативната блефаропластика е все по-предпочитан метод, тъй като е по-щадяща, безболезнена и не изисква период на възстановяване.
Кога е подходяща неоперативна блефаропластика?

Кажи сбогом на портокаловата кожа с VelaShape III

   Кажи сбогом на портокаловата кожа с VelaShape III! Целулитът е упорит проблем, с който се борят много жени. Той може да се появи на различни части на тялото, като бедрата, дупето, корема и ръцете. Видове целулит: Едематозен целулит: Този тип целулит е...

Акне в Зряла Възраст: Как да Се Справим с Проблема

             Акне в зряла възраст Как да се справим с проблема  Акнето не е проблем, ограничен само за тийнейджърите. Зрелата възраст често може да бъде придружена от появата на акне, което изисква специализиран подход в грижата за кожата. Тази статия ще разгледа...

Почистване на лице

лесно, приятно и ефективно | Ако търсите специализирани услуги за почистване на лице, естетичен център “Дерма” – Бургас е точната локация за целта.   Неслучайно Бургас е най-добрият град за живеене. Но и тук натовареният трафик и промишлеността оказват...

Вторник-събота: 10:00- 19:00
Почивен ден: неделя и понеделник