Пилинг за лице

нежен към кожата,
безкомпромисен към несъвършенствата

|

Лъчите на лятното слънце, засилената дехидратация и обичайното за сезона обилно изпотяване могат да оставят кожата Ви изтощена и силно замърсена. Ето защо, късната есен е чудесно време за дълбоко и ефективно почистване, което да внесе така нужната свежест и чистота след летния сезон.

Химическият пилинг е възможно най-интелигентната крачка, която можете да предприемете в тази част от годината. Комфортен и безопасен като процедура, той оперира с най-новите открития на съвременната наука, за да възвърне здравето, красотата и самочувствието Ви.

Какво представлява химическият пилинг, какви са ефектите му върху кожата и защо да се доверите на Естетичен център “Дерма” за изпълнението на тази процедура – научете в следващите редове.

Какво представлява химическият пилинг?

Химическият пилинг е козметична процедура, което може да се прилага в областта на лицето, ръцете и шията. Нейната цел е да подобри външния вид и усещането при докосване на кожата: да я почисти, омекоти и да възвърне нейния сатенен блясък.

По време на този вид пилинг от последно поколение, върху обработваемата зона се прилагат специализирани химически разтвори, които действат ексфолиращо. В резултат, мъртвите клетки и дълбоките замърсявания се премахват, а резултатът е по-добър от всичко, постигано до момента с други, по-остарели козметични методи.

Освен за дълбоко почистване на кожата, пилингът се използва и в естетичната индустрия като начин за освежаване на кожата преди поставяне на грим. В този ред на мисли, процедурата не може да бъде ограничена от период, сезон или вид кожа – тя е подходяща за всекиго, по всяко време на годината.

Резултати, които могат да се постигнат с химически пилинг

Ефектите, които могат да бъдат постигнати благодарение на една или повече процедури по химически пилинг включват:

  • Отстраняване на мъртвите клетки и дълбоко почистване за всеки тип кожа;
  • Избелване на тъмни участъци и изравняване на тена в областта на лицето, шията и ръцете;
  • Анти-ейдж и подмладяващ ефект с видими резултати още след първите няколко процедури;
  • Изглаждане на цветовите и релефни несъвършенства на околоочния контур във всяка възраст;
  • Успешно повлияване на моментното и дългосрочното състояние на проблемна кожа при акне, комедони и други несъвършенства

Често в практиката на естетичната дерматология, два или повече от тези фактори са налични едновременно. Ето защо, химическият пилинг предоставя цялостно решение за здравето на кожата, благодарение само на един вид процедури.

В резултат, Вие ще можете да се насладите на оптимални резултати с грижа към графика, удобството и бюджета Ви.

Химически пилинг в Естетичен център „Дерма“ – Бургас

Екипът на Естетичен център “Дерма” в град Бургас се състои изцяло от опитни и квалифицирани медицински специалисти. Те имат теоретичните знания, практическите умения и техническата база, нужни за предоставяне на услуга от най-високо световно ниво.

Продуктите, използвани за процедурата по химически пилинг са с марка Mesoestetic – производител на продукти за козметични и СПА центрове, с продължаващи серии за домашно третирана на кожата. Химическият пилинг на Mesoestetic осигурява почистване без лющене и нараняване на кожата, подходящо дори за чувствителни типове и специализирани нужди.

За постигане на оптимален резултат, нашите специалисти препоръчват серия от четири или шест процедури по химически пилинг. За да направим услугата възможно най-достъпна за всички наши клиенти, ние в Естетичен център “Дерма” подаряваме по един пилинг на всеки три закупени броя.

За да могат резултатите от процедурите да бъдат възможно най-дълготрайни, нашите експерти ще Ви помогнат с препоръка за продължаваща домашна терапия. По време на индивидуалната консултация, те ще Ви насочат към продукти, график и продължителност на допълващата грижа, персонализирани според личните Ви нужди и спецификите на кожата Ви.

Защото пътят към красотата минава през здравето, а пътят към здравето – през опитни и сертифицирани професионалисти, които са готови да откликнат на нуждите и желанията Ви.

Интересни
статии

Чиста и здрава кожа с HydraFacial

чиста и здрава кожа |Какво представлява HydraFacial? HydraFacial е безболезнено почистване на кожата, което се извършва в рамките на 30-40 минути. Процедурата с този апарат осигурява почистване в дълбочина на кожата и може да бъде адаптирана към специфичните нужди на...

Полезни храни срещу целулит

как да се храним ефективно |Целулитът, известен още като „портокалова кожа“, представлява натрупване на мастни клетки, които притискат и деформират съединителната тъкан в дермалния слой на кожата. Ефектът е неестетичен и за съжаление, засяга над 80% от жените. От...

Интензивно третиране на акне

отново щастливи в кожата си! |Как да се справим с акнето? Акнето е изключително неприятно и упорито кожно състояние, което може да обхване различни части на тялото – лицето, шията, деколтето, гърба и т.н. В зависимост от степента и фазата на развитие, то може да...

Революционно лечение на петна по лицето с BioRepeel: Вашата пътека към безупречна кожа

Революционно лечение на петна по лицето с BioRepeel: Вашата пътека към безупречна кожа     Лицето ни е визитна картичка и отражение на здравето ни. Въпреки това, мнозина се борят с несъвършенства като петна, които могат да изострят външния вид и да засегнат...

Гладка кожа с антицелулитна процедура VelaShape III

Подарете си секси фигура и копринено гладка кожа | Антицелулитен масаж: най-известният и древен метод за третиране на целулит Въпреки че хранителните разстройства, генетиката и много други фактори могат да причинят целулит, основната причина за развитието на...

Емоционалното хранене

как да се справим с постоянното усещане за глад | Емоционалното Хранене: Преодоляване на Постоянното Усещане за Глад Животът ни често предизвиква на емоционални вълнения, които могат да ни доведат до търсене на утеха в храната. Емоционалното хранене е явление,...

Премахване на целулит и стягане на кожата

модерният начин за премахване на целулит и стягане на кожата |Някои кожни несъвършенства са генетично обусловени, а други – системно провокирани от начина на живот, средата и динамичните процеси в тялото. Макар и зависещи от различни предпоставки, целулитът и...

Вторник-събота: 10:00- 19:00
Почивен ден: неделя и понеделник