Почистване на лице в Бургас

лесно, приятно и ефективно

|

Да се живее край морето е голям плюс според повечето хора. Мирисът на водорасли и солена вода се долавя във въздуха, а и слънцето сякаш е друго. Бризът разнася нежни талази от морски пари, богати на полезни за здравето и кожата елементи и минерали. Лицето е овлажнено, стегнато и гладко.

Да, природата в случая помага, но не бива да разчитаме само на нея. Ако търсите специализирани услуги за почистване на лице, естетичен център “Дерма” – Бургас е точната локация за целта.

Неслучайно Бургас е най-добрият град за живеене. Но и тук натовареният трафик и промишлеността оказват своето негативно влияние върху човека и в частност върху кожата. Полагането на адекватни грижи за съхраняване на добрия ѝ вид е израз на уважение към самия себе си. С годините се нарушава себумната секреция и се променя релефа на кожната повърхност. Процедурите за почистване на лице имат за цел да отстранят тези несъвършенства и да освежат кожата.

Почистване на лице в Бургас – мисията възможна

Всяка кожа е различна и има своите характерни особености. При едни хора почистване веднъж на два-три месеца е достатъчно, но други се налага да се подлагат на специализирани процедури на всеки 30 дни. Няколко са основните стъпки за почистване на лице:

 • отстраняват се повърхностните замърсявания;
 • омекотява се кожата с пара;
 • почистват се комедоните;
 • прави се подходяща маска и се хидратира лицето с крем.

Има обаче и специализирани методи за почистване на лице. Бургас има добре развита мрежа от козметични салони, които използват модерни процедури и постигат отлични резултати, а Естетичен център „Дерма“ има репутацията на най-доброто място, на което да се чувствате и да изглеждате отлично.

Почистване на лице с HydraFacial

Времето днес е дефицитна стока и мнозина се опасяват, че всички тези процедури ще ангажират голяма част от деня им. С мисъл за активните и заети хора, Естетичен център „Дерма” предлага удобно решение за своите клиенти. Тук ще можете да се насладите на бързо и напълно ефикасно почистване на лицето с уреда HydraFacial.

 • Благодарение на него, всички етапи по почистване на кожата се съчетават в една процедура по третиране на лицето.
 • Работата на уреда се основава на използването на вакуум за дълбоко почистване.
 • Процесът се комбинира с нанасяне на серуми посредством Вортекс технология. Нейната същност се състои в създаването на мини „торнадо” от въздух и течност, което осигурява проникване в дълбочина.
 • Ефектът от една такава процедура се забелязва веднага – кожата грейва, лицето излъчва здраве и чистота, а допирът до него напомня за кадифена ласка.

Процедурата има същото благотворно въздействие и върху други чувствителни зони, които често са открити. Шията и деколтето са болна тема за всяка дама, но някои жени се притесняват и от раменете, гърба и т.н. HydraFacial може да се прилага успешно за всички тези участъци от тялото, като в резултат ще се регулира и мастната секреция.

Не бива да имате опасения относно уреда. Работата по вашите лице и тяло няма да предизвика никакъв дискомфорт, а още по-малко болка. Естествено, винаги може да посетите център „Дерма”, да се запознаете с процедурата и да получите безплатна консултация относно нуждите на вашата кожа. Не забравяйте да си запишете час, защото работният график е натоварен.

Доверете се на опита и професионализма!

Ако решите да възвърнете блясъка и самочувствието си с почистване на лице, в “Дерма” ще ви предложим най-съвременните и изпитани възможности. Нашите квалифицирани медицински специалисти могат да ви консултират относно състоянието на вашата кожа, нейните проблеми и подходящата програма за подобряване на състоянието ѝ.

Във всички случаи, методите за третиране на лицето трябва да бъдат добре обмислени и обсъдени с вашия козметик. Това е особено наложително, ако имате много бенки, акне в тежка форма, кожна екзема, видими капиляри, алергии, както и заболявания на сърдечно-съдовата система, черния дроб и бъбреците, кисти и тумори. Заедно можете да разработите щадяща програма, напасната към вашето състояние.

Фази на почистването на лице в Естетичен център Дерма – Бургас

Като квалифицирани и опитни професионалисти в областта на естетичната козметика, ние можем бързо и успешно да определим типа кожа, нейните проблеми и най-ефективните подходи за разрешаването им.

По време на нашата безплатна първа консултация, ние ще обследваме вида и състоянието на кожата, ще снемем анамнеза за евентуалните хронични проблеми и кожни несъвършенства, и ще обсъдим с Вас възможно най-цялостната стратегия за дългосрочно разрешаване на проблема.

В зависимост от състоянието на кожата, ние ще Ви препоръчаме вид, брой и комбинация от терапии за почистване и подхранване на кожата на лицето, които ще Ви възвърнат красотата, самочувствието и здравето, което вярваме, че заслужавате.

Различните фази на почистването на лице, през които ще преминем, включват:

 • Ексфолиация на мъртвите клетки, разположени в повърхностния слой на кожата. Нежното отстраняване на нефункционалните клетки е необходимо, за да се засили ефективността на последващите стъпки, както и за да се подобри общото състояние на кожата.
 • Химичен пилинг, извършен с помощта на специализирани препарати със силно позитивно влияние върху кожата. Пилингът спомага за отварянето на порите и гарантира по-голям успех при екстракцията на дълбоките замърсявания. Според типа и състоянието на кожата, пилингът може да има различна сила и различна степен на избелване.
 • Премахване на черни точки и комедони. Използвайки нежна и безболезнена, но високоефективна вакуумна екстракция, се отстраняват видимите и невидими дълбоки замърсявания от предварително отворените пори на кожата.
 • Регенерация на кожата. След като почистим порите, третираме лицето с различни по вид и състав серуми, които имат за цел да го успокоят след процедурите, да изгладят фините линии по повърхността на кожата и да създадат уникален лифтинг ефект, подходящ за изтощена кожа с признаци на стареене.
 • Хидратация и запечатване. Процедурата завършва с локално прилагане на различни антиоксиданти и хиалуронова киселина, които допълнително подхранват кожата и прецизират забележителния краен резултат.

И ако всичко това ви звучи прекалено сложно, времеемко и трудно за практическо изпълнение, имаме още една добра новина: всички фази на почистването се осъществяват с помощта на един единствен мощен уред от най-ново поколение, осигуряващ бърза, безопасна и супер качествена грижа за лицето.

Представяме Ви цялостна грижа за всеки вид кожа и кожни несъвършенства – технологията HydraFacial.

Възможности и предимства на почистването на лице с HydraFacial

Съвършеният краен резултат в Естетичен център Дерма – Бургас се крепи на три основни стълба: високият професионализъм на нашите експерти, безкомпромисното качество на нашите продукти, и технологиите от най-ново поколение, които подсилват ефекта “уау”.

HydraFacial е специализиран, професионален уред за цялостна грижа за кожата на лицето. Той функционира с помощта на вакуум и специални серуми, прилагани върху кожата с помощта на технологията Вортекс. Тя създава силно завихряне на течност и въздух, което позволява на серумите достигат възможно най-дълбоко в кожата. В резултат получаваме изключително ефективно почистване и подхранване, което дава на кожата гладък, блестящ и здравословен вид през всеки сезон на годината.

Част от кожните състояния и проблеми, които могат да бъдат ефективно третирани с помощта на технологията HydraFacial включват:

 • Повърхностни и дълбоки замърсявания, акне, розацея, комедони и черни точки;
 • Фини линии, пигментни петна и тъмни кръгове под очите;
 • Неравномерен тен и слънчеви изгаряния;
 • Силно омазнена кожа с разширени пори и загуба на плътност;
 • Отпусната кожа с признаци на стареене в областта на лицето, шията и деколтето;
 • Лицеви отоци и проблеми със синусите;
 • Стрии и белези от акне;

HydraFacial- твоята най-голяма полза в заключение

Част от процедурите, извършвани с технологията HydraFacial могат да надскочат областта на лицето и да се прилагат върху деколте, врат, шия, гръб и други проблемни зони, които имат нужда от регулация на мастната секреция. Във всички случаи, процедурите са нежни, отпускащи и приятни – без болка и дискомфорт, без нараняване на кожата и без компромис с Вашето перфектно изживяване. Запознайте се с актуални цени за процедури за лице с Hydrafacial.

За да зададете своите въпроси и да получите професионален съвет за третиране на кожни проблеми върху лицето и тялото, запишете своята първа безплатна консултация в Естетичен център Дерма Бургас сега, като се свържете с нас на посочените в сайта координати.

Защото ние имаме опита, знанията, технологиите, мотивацията и всеотдайността да Ви гарантираме перфектно здраве, високо самочувствие и радост от живота!

И едно последно предупреждение. Процедурите по почистване на лице имат скрит страничен ефект – подхранват вашето самочувствие!

Интересни
статии

Премахване на целулит и стягане на кожата

модерният начин за премахване на целулит и стягане на кожата |Някои кожни несъвършенства са генетично обусловени, а други – системно провокирани от начина на живот, средата и динамичните процеси в тялото. Макар и зависещи от различни предпоставки, целулитът и...

Гладка кожа с VelaShape III

Подарете си секси фигура и копринено гладка кожа | Антицелулитен масаж: най-известният и древен метод за третиране на целулит Въпреки че хранителните разстройства, генетиката и много други фактори могат да причинят целулит, основната причина за развитието на...

8 мита относно лазерната епилация

8 заблуждения относно лазерната епилация Лазерната епилация набра популярност през последните години, като предлага дългосрочно решение за нежеланото окосмяване.  Но въпреки широкото й прилагане, погрешните схващания относно процедурата са толкова упорити,...

Има ли по-добро решение за нежеланото окосмяване от бръсненето и кола маската?

Има ли по-добро решение за нежеланото окосмяване от бръсненето и кола маската? Само дни по-късно след поредния цикъл на бръснене и кола маска с ужас откривате, че нежеланото окосмяване се е появило отново. Ако лекото “боцкане” и дискомфорт са чести спътници на...

Интензивно третиране на акне

отново щастливи в кожата си! | Акнето е изключително неприятно и упорито кожно състояние, което може да обхване различни части на тялото – лицето, шията, деколтето, гърба и т.н. В зависимост от степента и фазата на развитие, то може да предизвика широк спектър от...

Естетичната дерматология

здравето отвътре създава красотата отвън! |Екипът на естетичен център “Дерма” Бургас винаги е вярвал в смисъла на холистичния подход в своята работа: защото силното, здраво и обгрижено тяло неизменно блести с ослепителна красота! За да можем да предложим на...

Центрове за лазерна епилация в Бургас

здраве, самочувствие, промяна |Центрове за лазерна епилация Бургас Броят на активните центрове за лазерна епилация – Бургас расте стремглаво, и причините за това са няколко. Преди всичко, услугата набира все по-голяма популярност, поради отличните дългосрочни...

Ежедневно: 10:00- 19:00
Без почивни дни