премахване на целулит с VelaShape III

премахване на
целулит с velashape iii

  Един работещ метод за премахване

на целулит в Бургас.

Екипът на естетичен и лазерен център Дерма Бургас Ви представя световно известен уред с над 10 години история в областта на медицинската естетика. Във времето той е преминал десетки клинични проучвания и са прилагани повече от 5 милиона процедури по целия свят.

Velashape III използва патентована Elos технология, като съчетава двуполюсна радио честота (RF), затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина -(IR), която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява точна доставка на енергия и работи успешно за премахване на целулит.

Уредът работи върху тялото, предизвиквайки дълбоко загряване на мастните клетки, околната съединителна тъкан и дермалните колагенови фибри. Ефекта е увеличаване на кръвообращението, лимфният дренаж, клетъчния метаболизъм и стимулиране производството на колаген. Освен това се подпомага активността на фибробластите и извънклетъчната матрица, като започва и ремоделиране, за да се намали ефективно размера на мастните клетки и да се изглади повърхността на кожата.

VelaShape III е най-известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулит и стягане на кожата.

Какво представлява
целулитът?

Какво представлява целулитът

Целулитът е едно от най-големите притеснения за нашите клиенти, особено след раждането на детето. Често чуваме, как това е причнина те да се чувстват дискомфортно и се ограничават в това, което могат да правят и носят, особено през летните месеци. Ако Вашата кожа има неравности и искате да бъде по-гладка и стегната, говорете с експертите от Дерма център за най-успешният уред в индустрията за премахване на целулит и одобрен от FDA VelaShape III.

Установено е, че целулитът е устойчив на диета. Дори и слаби хора се борят с този проблем. При отделянето на тези мазнини от съединителна тъкан, се създава ясно една изразена вдлъбнатина на самата повърхност на кожата.

Мастните клетки в областта с целулит са разделени на отделения чрез съединителна тъкан. При увеличаване на обема на мастните клетки, целулитът става по-видим. Кожата придобива груба и неравна повърхност.

Проблемите с целулита започват още след пубертета при около 80% от жените. След бремеността това се задълбочава, особено ако е съпроводено с качване на повече килограми. Заседналият начин на живот, стрес и лошо храносмилане са още фактори, които влошават състоянието. Целулитът е неприятен когато е в малка степен, а с увеличаване на мастните клетки става все по-видим, възможно е и да бъде болезнено третирането му с ръчен масаж.

Пет причини за поява на целулита

 1. Причините за целулита могат да включват хормонални проблеми. Хормоналният дисбаланс за съжаление оказва голямо вляние и върху фигураta.
 2. Наследственост- генетично предразположени към образуването му.
 3. Липса на движение-ако ежедневието Ви минава стоейки, или работите на компютър. Със сигурност е добре да включите физически упражнения, за да стимулирате циркулацията на кръвта.
 4. Пушенето е още един фактор, който макар и в малки количества спомага за увеличаването на целулита. Ако не можете, или не искате да се откажете от този навик е добре да приемате хранителни добавки и витамини, за да подсилите тялото си.
 5. Лоши хранителни навици и малко количество приемана вода. Задължително е да регулирате начина си на хранене и да включите повече полезни храни в менюто си.

Хубавата новина е, че някой от причините за почва на целулита могат да бъдат отстранени

Видове целулит

Има три вида целулит, които се определят от степента на засягане на кожата.

 • Целулит първа степен е видим само, когато стиснете кожата.
 • Целулит втора степен е видим когато сте прави, но когато легнете изчезва.
 • Целулит трета степен е видим когато сте изправени и в легнало положение.

Повечето жени имат някаква форма на целулит. При мъжете също се среща, но много по-рядко.

Как да се справим с целулита и с помощта на какви методи?

Можете да си помогнете и сами, като намалите излишните мазнини в тялото, подобрите диетата и добавите кардио упражнения. В някой случаи помага и класическият антицелулитен масаж. При целулит втора и трета степен се изисква специално лечение.

Velashape III е иновативен уред и изпитано решение за премахване на целулит, независимо от степента. Този уред, удобрен от FDA използва четири вида технологии, за да се справи с проблема. Специалистите от естетичен и лазерен център Дерма Бургас са постигнали невероятни резултати с кожата на своите клиенти, защото уреда има множество предимства, като:

 • Биополярна радио честота, фокусирана върху повърхността на кожата.
 • Вакуумна технология, която работи само върху нагрятата повърхност.
 • Ролки, които правят дълбок механичен масаж.
 • Инфра ред технология, която спомага ефективността на би полярната радио честота.

Ползите от процедурите
Velashape III

Velashape III

Какво трябва да знаете преди процедура с Velashape III

Кожата трябва да бъде обезкосмена в зоната, в която ще работим. Така ще осигурим плавно движение на апликатора и по- добър резултат. Ексфолирайте кожата, преди лечението.

Заповядайте на процедура с чиста и суха кожа без парфюм, крем, лосион. Ще Ви бъдат взети мерки на зоната, на която ще се работи. Препоръчваме Ви да си направите снимки у дома, както и при нас- с Ваше устройство. Това е изключително Важно, за да можете да проследите резултатите от лечението. Нашите терапевти ще Ви обяснят всичко това в предварителната консултация.

Насоки и съвети след процедура с Velashape III

Задължително е след процедурата да приемате 2,5-3 литра вода на ден. Не всякакви течности-вода! Соковете и газираните напитки трябва да не съществуват в менюто Ви (освен фрешове и смутита). Добре е режимът Ви на хранене да е балансиран. Ако включите и физически упражнения ще спомогнете за изчистването на втечнените мазнини и тялото Ви ще изгори (консумира) освободените мастни киселини, като източник на енергия. Това ще подобри значително резултатите. Ние можем да Ви помогнем с изпитаните от много наши клиенти домашни упражнения на Кирил Танев за жени.

Нашите терапевти ще отговорят и на всички други въпроси, които имате по време на безплатна консултация

Усещането веднага след процедурата е цялостно стягане и подобрение на структурата и текстурата на кожата. Клинични резултати показват, че средно се забелязва намаление с 1-3 см. след 1 терапия. Скорошно изследване показва 97% удовлетворение на клиентите от процедурата.

Този тип на ефективно загряване и вакуум стимулира растежа на нови и по-качествени колаген и еластин, което води до локализирано намаляване на целулита, обема и подобрява цялостно текстурата на кожата.

Клиентите обикновено виждат ясно изразено подобрение в няколко сесии на терапии. Най-често се използва за третирането на целулита в – стомах, корем, любовни дръжки, горната част на ръцете, бедрата и задните части.

Ново начало за кожата Ви! Как?

Специалистите от Естетичен център “Дерма” Ви предлагат безплатна първа консултация, която обхваща всички важни аспекти от терапията с Velashape III. По време на нея ще установим локацията, вида и степента на целулита, след което ще препоръчаме схема за третиране според индивидуалните Ви потребности.

Като част от безплатната първа консултация, Вие ще получите примерен план за процедури с Velashape III, както и цена за единична или пакетна услуга за лечение на целулит.

За да запазите индивидуален час за безплатна консултация, обадете ни се на телефон 0882068371, или ни пишете съобщение в официалната фейсбук страница на Дерма център Бургас.

Цени

премахване на целулит

Търсите комплексно решение за борба с целулита? Току-що го намерихте. Запознайте се с нашите пакетни предложения за процедури по премахване на целулит с Velashape III. Разгледайте възможностите за комбинацията им с Лимфен дренаж – BTL Lymphastim – и направете крачка напред към мечтаното перфектно тяло.

30 минути

1 зона (1 сесия)
200 лв.

* Препоръчваме продължителността на процедурата за зони: корем; паласки; прасци; колене; бричове; гръбни перки; ръце.

60 минути

1 зона (1 сесия)
300 лв.

* Препоръчваме процедурата за зона цели бедра да е с минимална продължителност от 60 минути

90 минути

1 сесия
450 лв.

* Препоръчваме за комбинация на корем и бедра, или седалище и бедра.

Запишете час за безплатна
първа консултация!

Екипът на Естетичен център “Дерма” Бургас ще се запознае с Вашия индивидуален случай и ще изготви персонализирана програма за постигане на възможно най-съвършени резултати.

По време на безплатната първа консултация ще вземем предвид вида и състоянието на кожата, възрастта, диетата и начина на живот, за да Ви предложим най-смисления цялостен подход, с който можем да се ангажираме заедно с помощта на Hydrafacial.

По време на консултацията ще отговорим изчерпателно на всичките Ви въпроси относно подготовката и протичането на процедурите с Hydrafacial, както и относно постигането и поддържането на желаните резултати.

Индивидуален подход

В естетичен център “Дерма” Бургас Вие ще получите холистична грижа за здравето, красотата и самочувствието си.

Какво ще направим за Вас?

Z Ще Ви гарантираме безплатна първа консултация, по време на която ще дефинираме състоянието, нуждите и проблемите на кожата Ви и ще отговорим на всичките Ви въпроси.

Z Ще изготвим специален персонализиран план за професионални процедури, извършени на място в нашия естетичен център.

Z Ще Ви предложим продължаваща или допълваща домашна терапия с подходящи продукти от водещи световни производители.

Готови ли сте да се почувствате добре в кожата си?

Обадете ни се или заповядайте на място при нас!

Вторник-събота: 10:00- 19:00
Почивен ден: неделя и понеделник