радиочестотен лифтинг OxyGenео

гр. Бургас

OxyGenео - процедура за лице
OxyGenео - процедура за лице
OxyGenео - процедура за лице

Знаете ли как липсата на кислород причинява сухота и спомага за отпускането на кожата? Усещате ли първите признаци на стареене?

Радиочестотен лифтинг OxyGeneo

е процедура за всички сезони, която лифтира кожата, почиства я с нежен пилинг и я насища с кислород. Ефектът е по-плътна, освежена кожа с видимо по-стегнат контур.

За съжаление с напредването на възрастта производството на колаген започва да намалява, той е по-голямата съставна част на кожата и заедно с еластина отговарят за плътността и здравината на кожата. Превенцията е най-добрата защита и ние Ви представяме платформата Geneo + на Pologen Lumenis с иновативна патентована технология с доказани клинични проучвания, която съчетава няколко процедури за кожата-дълбоко хидратиране, подмладяване и освежаване.

Курсът е 4-6 процедури през една седмица.

 

А какво е по своята същност е радиочестотен лифтинг OxyGenео?

Тази три степенна терапия OxyGeneo работи върху естествения процес нанашето тяло да окислява кожата отвътре. Възползвайки се от добре познатия ефект, наречен „ефект на Бор“, се задейства тялото да насища кожата с кислород по естествен път отвътре. Това е естествен процес, който протича в нашето тяло от момента, в който се появим на света и до в момента, в който го напуснем.

Ако сте любопитни дали тази процедура е подходяща за Вас вижте отговорите на най-често задаваните въпроси за Oxygeneo:

Какво е усещането при радиочестотен лифтинг OxyGeneo?

Усещането при терапия OxyGeneo е като нежен масаж, съчетан с приятно докосване, релакс и добавяне на активни вещества на повърхността на кожата.

Как работи самият процес OxyGeneo?(оксигенация)

Процедурата започва с триполярна радиочестота ,следва приятно нанасяне на един от двата гела върху кожата на лицето:

  • NeoBright TM – това е гел, който видимо изсветлява, както и озарява кожата с помощта на съдържащата се азелаинова киселина, коджикова киселина и ретинол.
  • NeoRevive TM – друг вид гел, подобряващ текстурата на кожата с хиалуронова киселина, пептиди и ретинол.

След това се поставя капсула, която е съставена от натриев бикарбонат, лимонена киселина, съчетани с магнезий и започват леки вибрации. При взаимодействието на съставките на капсулата с избрания гел, върху кожата възниква желаната химическа реакция. В резултат се създават мехурчета въглероден диоксид, които са причина обогатената с кислород кръв да се издига до повърхността на кожата. Капсулите са различни, според нуждите на кожата-Revive-за лифтиране, Detox-детоксикация , Balance- за регулиране на мазна кожа, Iluminate- избелване и освежаване, Hydrate-хидратация. Третата стъпка е нанасяне на серум с ултразвук за по-добра пенетрация.

Какви са ползите от процедура OxyGeneo?

Процедурата за лице OxyGeneo съчетава елементи от различни терапии за изключителни резултати:

  • Ексфолиране – първо, Genео+ ексфолира най-горните слоеве на кожата, за да премахне мъртвите клетки, да обнови кожата и да я подготви да приеме активни хранителни вещества. Ексфолирането е безопасно и нежно, подходящо за всички типове кожа, може дори да третира чувствителната кожа без дразнене.
  • Подмладяване – чрез използването на нашия ексклузивен Capsugen, технологията geneO+ дълбоко почиства кожата, като същевременно влива богати на хранителни вещества активни съставки. Вие избирате една от двете процедури с гел, NeoRevive™ (за подмладяване и против стареене) или NeoBright™ (за изсветляване на кожата и подобряване на текстурата).
  • Оксигенация – geneo+ произвежда CO 2 мехурчета, които леко се пукат по повърхността на кожата, създавайки физиологичен отговор от тялото да изпрати богата на кислород кръв към зоната. Това води до повишен капилярен поток и подобрен кожен метаболизъм. Оксигенирането е изключително ефективно, тъй като насърчава оптималното усвояване на активните съставки.
  • Ултразвук – тази технология прониква под повърхността на кожата, за да насърчи възстановяването и обновяването на клетките, да увеличи кръвообращението и да подобри способността на кожата да абсорбира продукти за грижа за кожата и грим.

Могат ли пациенти с акне да правят процедура OxyGeneo?

Да, това лечение е подходящо за всеки! Тези процедури използват ексфолиация (тя е фина и не дразни пациентите с акне) и устройство без вакуум, което дори е безопасно и подходящо за пациенти с чувствителна кожа.

Какво трябва да очаквам след процедура за лице с OxyGeneo?

Вашата кожа ще изглежда гладка, мека и сияйна, защото тя вече е наситена с кислород и хранителни вещества. Ще я усещате чиста и мека, при допир. Терапията с OxyGeneo продължава да дава видими резултати дори след като клиентът напусне Дерма център, така че кожата ви може да изглежда още по-добре 1-2 дни след терапията.

Колко често мога да си правя процедурата за лице с OxyGeneo?

Клиентите могат да се възползват всяка седмица при дехидратиране от слънцето, или при наличие, или склонност към акне , помагайки на кожата си да бъде в най-добрата си форма.
За клиенти, които се интересуват от процедури за лице с OxyGeneo като компонент от грижа против стареене, препоръчваме да си насрочите терапия всеки месец.

Имам важно събитие, мога ли да направя процедура за лице, деколте и шия с OxyGeneo™, за да изглеждам за повода по-млада и освежена?

Уникалността на този апарат е моменталният ефект. Можете да направите процедурата в същия ден на събитието и да блестите с красива и бляскава кожа.

Какво да избера NeoBright™, или NeoRevive™ са за моята кожа?

Заедно с нашите терапевти ще намерите най-подходящата грижа в момента, която е съобразена със състояноето на кожата Ви. При пигментация (тъмни петна) NeoBright™ е най-добрият вариант за Вас. Ако желанието Ви е подобряване на цялостния външен вид на кожата и стягане на видимите пори, NeoRevive™ е по-добрият избор за вас.

С какво тази супер процедурата за лице OxyGeneo е по-ефективна от другите процедури за лице?

При ползване на Oxygeneo Вие ще се възползвате от всички приемущества на стандартна кислородна терапия за лице (блясък, хидратация, кожа наситена с хранителни вещества), също нежно ексфолиране и насищане с кислород. OxyGeneo е безопасна за всички типове кожа.

Още след първата процедура за лице с OxyGeneo, се вижда подобрената текстура и много бляскава кожа, този ефект продължава няколко дни. С традиционните терапии ще са нужни няколко процедури за постигане на същия ефект.

OxyGenео - процедура за лице
OxyGenео - процедура за лице
OxyGenео - процедура за лице

Цени

OxyGenео
процедура за лице

Лице
160 лв.
Лице, деколте и шия
200 лв.

Запишете час за безплатна
първа консултация!

Екипът на Естетичен център “Дерма” Бургас ще се запознае с Вашия индивидуален случай и ще изготви персонализирана програма за постигане на възможно най-съвършени резултати.

По време на безплатната първа консултация ще вземем предвид вида и състоянието на кожата, възрастта, диетата и начина на живот, за да Ви предложим най-смисления цялостен подход, с който можем да се ангажираме заедно с помощта на Hydrafacial.

По време на консултацията ще отговорим изчерпателно на всичките Ви въпроси относно подготовката и протичането на процедурите с Hydrafacial, както и относно постигането и поддържането на желаните резултати.

Индивидуален подход

В естетичен център “Дерма” Бургас Вие ще получите холистична грижа за здравето, красотата и самочувствието си.

Какво ще направим за Вас?

Z Ще Ви гарантираме безплатна първа консултация, по време на която ще дефинираме състоянието, нуждите и проблемите на кожата Ви и ще отговорим на всичките Ви въпроси.

Z Ще изготвим специален персонализиран план за професионални процедури, извършени на място в нашия естетичен център.

Z Ще Ви предложим продължаваща или допълваща домашна терапия с подходящи продукти от водещи световни производители.

Готови ли сте да се почувствате добре в кожата си?

Обадете ни се или заповядайте на място при нас!

Вторник-събота: 10:00- 19:00
Почивен ден: неделя и понеделник