Терапии FORLLED

гр. Бургас

терапии FORLLED

с професионална Японска козметика от висок клас

терапия Forlle'd

FORLLE’D е високотехнологична японска козметика за лице и тяло, подходяща за използване както в професионални салони, така и в домашни условия. Марката предлага иновативен подход за възстановяване на структурата и функциите на кожата на клетъчно ниво, или иначе казано: тя е безопасна и неинвазивна алтернатива на дермалните филъри и инжекционни методи, когато става въпрос за подмладяване и уплътняване на кожата.

Действието на терапии FORLLED

се базира на уникалната комбинация от нискомолекулна хиалуронова киселина и йонизирани минерали – комплекс, който позволява достигане до дълбоките слоеве на кожата по естествен път и без инжекции. Така японският перфекционизъм, в комбинация със силата на съвременната наука, предлагат едно качествено ново решение за борба с естественото стареене и фотостареенето на кожата – лесно, достъпно, безопасно и супер ефективно.

Как действат терапиите
 FORLLED?

Продуктите на японската марка FORLLE’D включват разнообразие от лосиони, кремове, серуми, маски за лице и очи, ексфолиращи и слънцезащитни продукти за мъже и жени. Общото между тях са формулите с иновативни нискомолекулярни съставки и важни йонизирани минерали в различни комбинации. Те въздействат на кожата на клетъчно ниво и в забележителна дълбочина, а очакваните практически резултати са:

Активна хидратация и физиологична биостимулация

С помощта на единствената по рода си нискомолекулна хиалуронова киселина, патентована в продуктите на FORLLE’D, сериите активират естествените процеси на регенерация на кожата, стимулират собствения синтез на колаген и еластин, редуцират оксидативния стрес и осигуряват висок клас постоянна антиоксидантна защита.

Детоксикация и защита от свободните радикали

Продуктите на FORLLE’D, разработени на основата на йонизирана платина, притежават изключително висок детоксикиращ ефект. Те успешно редуцират хиперпигментацията на кожата, като стимулират активния синтез и правилната организация на структурните белтъци в състава на кожата.

Възстановяване на минералния баланс

 В терапиите с продуктите на FORLLE’D съдържат комбинация от важни минерали, които действат регулиращо и стимулират оздравителните процеси в дълбоките кожни слоеве. Дълбокото проникване на калций, цинк, магнезий и желязо стабилизира междуклетъчното пространство и доставя хранителни вещества до самата вътрешност на клетките, възстановявайки техните физиологични функции.

Защита и възстановяване на липидния слой на кожата

Патентованите нискомолекулни серамиди от трети тип, използвани в продуктите FORLLE’D, притежават максимална съвместимост с натуралните компоненти на човешката кожа. Серамидите редуцират загубата на влага, като възстановяват естествения защитен липиден слой на кожата и подобряват защитните ѝ свойства, дължащи се на правилния воден баланс.

Благодарение на високата си биодостъпност, продуктите на японската марка FORLLE’D гарантират перфектна грижа за всеки тип кожа – от суха и изтощена, до високо чувствителна и реактивна.

Терапии Forlled могат да се прилагат всяка седмица с цел лифтиране и хидратация.

Резултатите?

терапии с японската козметика Forlle`d
Z Наш терапевт ще изготви индивидуален план за Вашата кожа и правилната грижа у дома.
Z Сами ще можете да видите как кожата Ви се променя.
Z Грижата за кожата у дома се състои от правилно почистване и доставяне на нужните за кожата съставки.
Z При нас в Дерма център можете да закупите всички продукти за домашна грижа на японската козметика FORLLE’D.
Z След една процедура с FORLLE’D ще забележите бързо и видимо преобразяване на кожата.
Z След ежедневна употреба в продължение на една седмица, ще се радвате на подчертано подобрен външен вид на кожата.
Z След ежедневна употреба в продължение на един месец, ще настъпи доказано възстановяване на състоянието и структурата на кожата.
Z След ежедневна употреба в продължение на два месеца, ще забележите подчертано подмладяващия ефект на японската козметика FORLLE’D

Цени

Ритуали Forlle`d

3D лифтинг терапия за дълбоки бръчки
150 лв.
Платинена терапия-лифтинг за суха кожа
150 лв.
Японско почистване и озаряване на кожата
120 лв.
Неинвазивен биофилър Forlle`d
120 лв.

Запишете час за безплатна
първа консултация!

Екипът на Естетичен център “Дерма” Бургас ще се запознае с Вашия индивидуален случай и ще изготви персонализирана програма за постигане на възможно най-съвършени резултати.

По време на безплатната първа консултация ще вземем предвид вида и състоянието на кожата, възрастта, диетата и начина на живот, за да Ви предложим най-смисления цялостен подход, с който можем да се ангажираме заедно с помощта на Hydrafacial.

По време на консултацията ще отговорим изчерпателно на всичките Ви въпроси относно подготовката и протичането на процедурите с Hydrafacial, както и относно постигането и поддържането на желаните резултати.

Индивидуален подход

В естетичен център “Дерма” Бургас Вие ще получите холистична грижа за здравето, красотата и самочувствието си.

Какво ще направим за Вас?

Z Ще Ви гарантираме безплатна първа консултация, по време на която ще дефинираме състоянието, нуждите и проблемите на кожата Ви и ще отговорим на всичките Ви въпроси.

Z Ще изготвим специален персонализиран план за професионални процедури, извършени на място в нашия естетичен център.

Z Ще Ви предложим продължаваща или допълваща домашна терапия с подходящи продукти от водещи световни производители.

Готови ли сте да се почувствате добре в кожата си?

Обадете ни се или заповядайте на място при нас!

Вторник-събота: 10:00- 19:00
Почивен ден: неделя и понеделник