Терапии с FORLLE’D

гр. Бургас

FORLLE’D

Професионална Японска козметика от висок клас

терапии с Forlle`d
FORLLE’D е високотехнологична японска козметика за лице и тяло, подходяща за използване както в професионални салони, така и в домашни условия. Марката предлага иновативен подход за възстановяване на структурата и функциите на кожата на клетъчно ниво, или иначе казано: тя е безопасна и неинвазивна алтернатива на дермалните филъри и инжекционни методи, когато става въпрос за подмладяване и уплътняване на кожата.

Действието на японската козметична линия FORLLE’D се базира на уникалната комбинация от нискомолекулна хиалуронова киселина и йонизирани минерали – комплекс, който позволява достигане до дълбоките слоеве на кожата по естествен път и без инжекции. Така японският перфекционизъм, в комбинация със силата на съвременната наука, предлагат едно качествено ново решение за борба с естественото стареене и фотостареенето на кожата – лесно, достъпно, безопасно и супер ефективно.

Как действат продуктите
на FORLLE’D?

Продуктите на японската марка FORLLE’D включват разнообразие от лосиони, кремове, серуми, маски за лице и очи, ексфолиращи и слънцезащитни продукти за мъже и жени. Общото между тях са формулите с иновативни нискомолекулярни съставки и важни йонизирани минерали в различни комбинации. Те въздействат на кожата на клетъчно ниво и в забележителна дълбочина, а очакваните практически резултати са:

Активна хидратация и физиологична биостимулация

С помощта на единствената по рода си нискомолекулна хиалуронова киселина, патентована в продуктите на FORLLE’D, сериите активират естествените процеси на регенерация на кожата, стимулират собствения синтез на колаген и еластин, редуцират оксидативния стрес и осигуряват висок клас постоянна антиоксидантна защита.

Детоксикация и защита от свободните радикали

Препаратите на FORLLE’D, разработени на основата на йонизирана платина, притежават изключително висок детоксикиращ ефект. Те успешно редуцират хиперпигментацията на кожата, като стимулират активния синтез и правилната организация на структурните белтъци в състава на кожата.

Възстановяване на минералния баланс

Продуктите на FORLLE’D съдържат комбинация от важни минерали, които действат регулиращо и стимулират оздравителните процеси в дълбоките кожни слоеве. Дълбокото проникване на калций, цинк, магнезий и желязо стабилизира междуклетъчното пространство и доставя хранителни вещества до самата вътрешност на клетките, възстановявайки техните физиологични функции.

Защита и възстановяване на липидния слой на кожата

Патентованите нискомолекулни серамиди от трети тип, използвани в продуктите FORLLE’D, притежават максимална съвместимост с натуралните компоненти на човешката кожа. Серамидите редуцират загубата на влага, като възстановяват естествения защитен липиден слой на кожата и подобряват защитните ѝ свойства, дължащи се на правилния воден баланс.

Благодарение на високата си биодостъпност, продуктите на японската марка FORLLE’D гарантират перфектна грижа за всеки тип кожа – от суха и изтощена, до високо чувствителна и реактивна.

Резултатите?

терапии с японската козметика Forlle`d
Z Наш терапевт ще изготви индивидуален план за Вашата кожа и правилната грижа у дома.
Z Сами ще можете да видите как кожата Ви се променя.
Z Грижата за кожата у дома се състои от правилно почистване и доставяне на нужните за кожата съставки.
Z При нас в Дерма център можете да закупите всички продукти за домашна грижа на японската козметика FORLLE’D.
Z След една процедура с FORLLE’D ще забележите бързо и видимо преобразяване на кожата.
Z След ежедневна употреба в продължение на една седмица, ще се радвате на подчертано подобрен външен вид на кожата.
Z След ежедневна употреба в продължение на един месец, ще настъпи доказано възстановяване на състоянието и структурата на кожата.
Z След ежедневна употреба в продължение на два месеца, ще забележите подчертано подмладяващия ефект на японската козметика FORLLE’D

Цени

Ритуали Forlle`d

Неинвазивен биофилър
120 лв.
Платинена терапия
150 лв.
Лифтинг терапия
150 лв.
Първо докосванe
80 лв.

Запишете час за безплатна
първа консултация!

Екипът на Естетичен център “Дерма” Бургас ще се запознае с Вашия индивидуален случай и ще изготви персонализирана програма за постигане на възможно най-съвършени резултати.

По време на безплатната първа консултация ще вземем предвид вида и състоянието на кожата, възрастта, диетата и начина на живот, за да Ви предложим най-смисления цялостен подход, с който можем да се ангажираме заедно с помощта на Hydrafacial.

По време на консултацията ще отговорим изчерпателно на всичките Ви въпроси относно подготовката и протичането на процедурите с Hydrafacial, както и относно постигането и поддържането на желаните резултати.

Индивидуален подход

В естетичен център “Дерма” Бургас Вие ще получите холистична грижа за здравето, красотата и самочувствието си.

Какво ще направим за Вас?

Z Ще Ви гарантираме безплатна първа консултация, по време на която ще дефинираме състоянието, нуждите и проблемите на кожата Ви и ще отговорим на всичките Ви въпроси.

Z Ще изготвим специален персонализиран план за професионални процедури, извършени на място в нашия естетичен център.

Z Ще Ви предложим продължаваща или допълваща домашна терапия с подходящи продукти от водещи световни производители.

Готови ли сте да се почувствате добре в кожата си?

Обадете ни се или заповядайте на място при нас!

Понеделник - Събота: 09:00- 19:00
Неделя: почивен ден