Терапии с NATURA BISSÉ

гр. Бургас

NATURA BISSÉ

терапии с Natura Bisse
Предлагаме на нашите клиенти изключителни терапии за лице, шия и деколте, извършвани с испанската натурална и професионална козметика NATURA BISSÉ. NATURA BISSÉ е марка пионер, която предлага най- добрата и ефективна грижа за кожата. Терапиите са фокусирани с максимална концентрация на високоефективни съставки и нови консистенции. Всички терапии са специално предвидени за третиране на всяка необходимост или състояние на кожата- хиперпигментирана кожа, кожа без блясък, чувствителна и дехидратирана кожа.

Уверете се, че обръщате на вашите лице, шия и деколте цялото внимание, което заслужават и им дайте специална грижа, за да ги запазите свежи и красиви. Ще ви трябват само около 60 минути, за да почувствате разликата!

Терапия 3D COLLAGEN SHOCK, която доставя на вашата кожа тройно уплътняване с колаген; интензивно стягане; скулптуриране на контура; прониква на различни нива в кожата; стимулира колаген и еластин синтез; видимо изглаждане на фините линии; ревитализира кожата в дълбочина.

Терапията CITRUS ESSENCE, която неутрализира свободните радикали; стимулира продукцията на колаген; предотвратява отпускането на кожата; изсветлява хипер пигментациите; предпазва от слънчево увреждане.

Терапията DIAMOND COCOON EXPERIENCE, която предотвратява оксигенацията на кожата и оставя кожата перфектно чиста и детоксикирана; интензивно хидратира, омекотява и изглажда текстурата на кожата и придава блясък; балансира микробиотата на кожата и укрепва кожната бариера; предотвратява и възстановява вреди, причинени от съвременното замърсяване (синя светлина и замърсители).

Терапията NB CEUTICAL – Възстановяваща и хидратираща терапия за чувствителна кожа. Тази силна терапия комбинира възстановяващи съставки, които работят и видимо подобряват разширени капиляри, зачервявания и кожни несъвършенства, с високоефективни фитотерапевтични екстракти, които омекотяват и успокояват кожата и същевременно се борят с хиперчувствителна и възпалена кожа. Предпазва кожата от увреждане и външни агресори, възстановява нивото на младия колаген. Това е луксозна възстановяваща и хидратираща терапия, придаваща здрав и красив вид на кожата.

Терапията O2 RELAX – Серията Oxygen Line обновява, отпушва и пречиства кожата, възстановявайки младежкия й блясък. Серията Oxygen Line е колекция от продукти за вливане на кислород в кожата и увеличаване на циркулационната й функция.

Терапията DIAMOND COCOON EXPERIENCE, която предотвратява оксигенацията на кожата и оставя кожата перфектно чиста и детоксикирана; интензивно хидратира, омекотява и изглажда текстурата на кожата и придава блясък; балансира микробиотата на кожата и укрепва кожната бариера; предотвратява и възстановява вреди, причинени от съвременното замърсяване (синя светлина и замърсители).

Запишете час за безплатна
първа консултация!

Екипът на Естетичен център “Дерма” Бургас ще се запознае с Вашия индивидуален случай и ще изготви персонализирана програма за постигане на възможно най-съвършени резултати.

По време на безплатната първа консултация ще вземем предвид вида и състоянието на кожата, възрастта, диетата и начина на живот, за да Ви предложим най-смисления цялостен подход, с който можем да се ангажираме заедно с помощта на Hydrafacial.

По време на консултацията ще отговорим изчерпателно на всичките Ви въпроси относно подготовката и протичането на процедурите с Hydrafacial, както и относно постигането и поддържането на желаните резултати.

Tерапевтът разказва:

Индивидуален подход

В естетичен център “Дерма” Бургас Вие ще получите холистична грижа за здравето, красотата и самочувствието си.

Какво ще направим за Вас?

Z Ще Ви гарантираме безплатна първа консултация, по време на която ще дефинираме състоянието, нуждите и проблемите на кожата Ви и ще отговорим на всичките Ви въпроси.

Z Ще изготвим специален персонализиран план за професионални процедури, извършени на място в нашия естетичен център.

Z Ще Ви предложим продължаваща или допълваща домашна терапия с подходящи продукти от водещи световни производители.

Готови ли сте да се почувствате добре в кожата си?

Обадете ни се или заповядайте на място при нас!

Понеделник - Събота: 09:00- 19:00
Неделя: почивен ден