fbpx

VELA SHAPE III

С над 10 години опит в областта на медицинската естетика, десетки клинични проучвания и повече от 5 милиона процедури, извършвани в света, VelaShape е най-известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулита и стягане на кожата.

         Целулитът е едно от най-големите притеснения

за нашите клиенти, особено след раждането на детето. Често чуваме, как това е причнина те да се чувстват дискомфортно и се ограничават в това, което могат да правят и носят, особено през летните месеци. Ако Вашата кожа има неравности и искате да бъде по-гладка и стегната, говорете с експертите от Дерма център за най-успешният уред  в индустрията  за борба с целулит и одобрен от FDA VelaShape III.

          А какво е целулит  ?

Установено е, че целулитът е устойчив на диета. Дори и слаби хора се борят с този проблем. При отделянето на тези  мазнини с от съединителна тъкан, се създава ясно една  изразена вдлъбнатина на самата  повърхност на кожата.

Мастните клетки в областта с целулит  са разделени на отделения чрез съединителна тъкан. При увеличаване на обема на мастните клетки, целулитът става по-видим. Кожата придобива груба и неравна повърхност.

Проблемите с целулита започват още след пубертета при около 80% от жените. След бремеността това се задълбочава, особено ако е съпроводено с качване на повече килограми. Заседналият начин наживот, стрес и лошо храносмилане са още фактори, които влошават състоянието. Целулитът е неприятен когато е в малка степен, а с  увеличаване на  мастните клетки става все по-видим, възможно е и да бъде болезнено третирането му с ръчен масаж.

          Пет  причини  за целулита

 1. Причините за целулита могат да включват хормонални проблеми. Хормоналният дисбаланс за съжаление оказва голямо вляние и върху  фигураta.
 2. Наследственост- генетично предразположени към образуването му.
 3. Липса на движение-ако ежедневието Ви минава стоейки, или  работите на компютър. Със сигурност е добре да включите физически упражнения, за да стимулирате циркулацията на кръвта.
 4. Пушенето е още един фактор, който макар и в малки количества спомага за увеличаването на целулита. Ако не можете, или не искате  да се откажете от този навик е добре да приемате хранителни добавки и витамини, за да подсилите тялото си.
 5. Лоши хранителни навици и малко количество приемана вода. Задължително е да регулирате начина си на хранене и да включите повече полезни храни в менюто си. Ако се интересувате кой са 50-те изключително здраволсловни храни, можете да прочетете в блога ни.

              Хубавата новина е, че някой от причините за почва на целулита могат да бъдат отстранени.

         Видове целулит

            Има три вида целулит, които се определят от степента на засягане на кожата.

 • Целулит първа степен е видим само, когато стиснете кожата.
 • Целулит втора степен е видим когато сте прави, но когато легнете изчезва.
 • Целулит трета степен е видим когато сте изправени и в легнало положение.

        Повечето жени  имат някаква форма на целулит. При мъжете също се среща, но много по-рядко.

         Решение и лечение

Можете да си помогнете и сами, като намалите излишните мазнини в тялото, подобрите диетата и добавите кардио упражнения. В някой случаи помага и класическият антицелулитен масаж. При целулит втора и трета степен се изисква специално лечение.

          Velashape III

Това е изпитано решение за справяне с целулита, независимо от степента. Този уред, удобрен от FDA използва четири вида технологии, за да се справи с проблема.

 • Биополярна радио честота, фокусирана върху повърхността на кожата.
 • Вакуумна технология, която работи само върху нагрятата повърхност.
 • Ролки, които правят дълбок механичен масаж.
 • Инфра ред технология, която спомага ефективността на  би полярната радио честота.

         Следваща стъпка

Резервирайте час за безплатна консултация с наш терапевт. Той ще установи степента на Вашия целулит и ще определи нужното лечение. С него можете да направите план на Вашите процедури, както и да разберете цената за единична процедура и пакети. Обадете се на телефон 0882068371, или ни пишете тук.

        Какво трябва да знаете преди процедурата?

Кожата трябва да бъде обезкосмена в зоната, в която ще работим. Така ще осигурим плавно движение на апликатора и по- добър резултат. Ексфолирайте кожата, преди лечението.

Елате с чиста и суха кожа без парфюм, крем, лосион. Ще Ви бъдат взети мерки на зоната, на която ще се работи. Препоръчваме Ви да си направите снимки у дома, както и при нас- с Ваше устройство. Това е изключително Важно, за да можете да проследите резултатите от лечението. Повече информация за това как да си свалите мерки у дома ще намерите тук. Нашите терапевти ще Ви обяснят всичко това в предварителната консултация.

          Какво трябва да знаете след процедурата

Задължително е след процедурата да приемате 2,5-3 литра вода на ден. Не всякакви течности-вода! Соковете и газираните напитки трябва да не съществуват в менюто Ви(освен фрешове и смутита). Добре е режимът Ви на хранене да е балансиран. Ако включите и физически упражнения ще спомогнете за изчистването на втечнените мазнини и тялото Ви ще изгори(консумира)  освободените мастни киселини, като източник на енергия. Това ще подобри значително резултатите. Ние можем да Ви помогнем с изпитаните от много наши клиенти  домашни упражнения на Кирил Танев за жени.

               Нашите терапевти ще отговорят и на всички други въпроси, които имате по време на  безплатната консултация.

Усещането веднага след процедурата е цялостно стягане и подобрение на структурата и текстурата на кожата. Клинични резултати показват, че средно се забелязва намаление с 1-3 см. след 1 терапия. Скорошно изследване показва 97% удовлетворение на клиентите от процедурата.

 • Увеличена радиочестотна енергия - до 150W
 • По-бързо се достига желаната температура
 • Намалява се времето на процедура
 • Елегантен, модерен, съвременен дизайн
 • Ергономичен дизайн, който позволява мобилност на специалиста по време на процедурата

Този тип на ефективно загряване и вакуум стимулира растежа на нови и по-качествени колаген и еластин, което води до локализирано намаляване на целулита, обема и подобрява цялостно текстурата на кожата.

Клиентите обикновено виждат ясно изразено подобрение в няколко сесии на терапии. Най-често се използва за третирането на целулита в - стомах, корем, любовни дръжки, горната част на ръцете, бедрата и задните части.

КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

 • Vela III загрява тъканта по-бързо
 • Поддържа целевата температура по-дълго
 • Намалява общата продължителност на процедури
 • Предлага по-кратки сесии на лечение
 • Прoтоколите за процедура с Vela III са оптимизирани за обработка на малки, средни и големи зони на тялото
 • Регулируема мощност, за да достави оптимална енергия във всички диапазони
 • Измерване на температура в реално време

НОВ ИНТЕРФЕЙС

 • Нов, лесен за използване и интуитивен интерфейс позволява настройка работни параметри преди и след процедура
 • Мулти-тъч скрийн - 10 инчов
 • Автоматични насоки за извършване на процедура

НОВ ТЕМПЕРАТУРЕН СЕНЗОР

 • Вграден сензор за температура и RF
 • Предоставяне на постоянна RF мощност
 • Процедури за тяло позволяват по-точни и фокусирани
 • Постоянни и видими резултати
 • Комфорт и безопасност на пациентите

НОВИ АПЛИКАТОРИ С РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИ

 • Радиочестотата прави по-добър контакт с кожата и доставя прецизна енергия до тъканта
 • 3 размера апликатор - голям, среден и малък
TOP