velashape

VELA SHAPE III

Какво представлява VELA SHAPE III и какъв е метода на работа с уреда?

Екипът на естетичен и лазерен център Дерма Бургас ви представя иновативен уред с над 10 години опит в областта на медицинската естетика. Във времето уреда е преминал десетки клинични проучвания и са прилагани повече от 5 милиона процедури по целия свят. 

VelaShape III е най- известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулита и стягане на кожата. Уреда използва патентована Elos технология, като съчетава двуполюсна радио честота (RF), затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина -(IR), която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява точна доставка на енергия. Уреда работи върху тялото, предизвиквайки дълбоко загряване на мастните клетки, околната съединителна тъкан и дермалните колагенови фибри. Ефекта е увеличаване на кръвообращението, лимфният дренаж, клетъчният метаболизъм и стимулиране производството на колаген. Освен това се подпомага активността на фибробластите и извънклетъчната матрица, като започва и ремоделиране, за да се намали ефективно размера на мастните клетки и да се изглади повърхността на кожата.

Целулитът е едно от най-големите притеснения

за нашите клиенти, особено след раждането на детето. Често чуваме, как това е причнина те да се чувстват дискомфортно и се ограничават в това, което могат да правят и носят, особено през летните месеци. Ако Вашата кожа има неравности и искате да бъде по-гладка и стегната, говорете с експертите от Дерма център за най-успешният уред  в индустрията  за борба с целулит и одобрен от  FDA VelaShape III.

Какво представлява целулита и защо се появява?

Установено е, че целулитът е устойчив на диета. Дори и слаби хора се борят с този проблем. При отделянето на тези  мазнини от съединителна тъкан, се създава ясно една  изразена вдлъбнатина на самата  повърхност на кожата.

Мастните клетки в областта с целулит  са разделени на отделения чрез съединителна тъкан. При увеличаване на обема на мастните клетки, целулитът става по-видим. Кожата придобива груба и неравна повърхност.

Проблемите с целулита започват още след пубертета при около 80% от жените. След бремеността това се задълбочава, особено ако е съпроводено с качване на повече килограми. Заседналият начин наживот, стрес и лошо храносмилане са още фактори, които влошават състоянието. Целулитът е неприятен когато е в малка степен, а с  увеличаване на  мастните клетки става все по-видим, възможно е и да бъде болезнено третирането му с ръчен масаж.

Пет  причини  за поява на целулита

 1. Причините за целулита могат да включват хормонални проблеми. Хормоналният дисбаланс за съжаление оказва голямо вляние и върху  фигураta.
 2. Наследственост- генетично предразположени към образуването му.
 3. Липса на движение-ако ежедневието Ви минава стоейки, или  работите на компютър. Със сигурност е добре да включите физически упражнения, за да стимулирате циркулацията на кръвта.
 4. Пушенето е още един фактор, който макар и в малки количества спомага за увеличаването на целулита. Ако не можете, или не искате  да се откажете от този навик е добре да приемате хранителни добавки и витамини, за да подсилите тялото си.
 5. Лоши хранителни навици и малко количество приемана вода. Задължително е да регулирате начина си на хранене и да включите повече полезни храни в менюто си.

              Хубавата новина е, че някой от причините за почва на целулита могат да бъдат отстранени.

Видове целулит

Има три вида целулит, които се определят от степента на засягане на кожата.

 • Целулит първа степен е видим само, когато стиснете кожата.
 • Целулит втора степен е видим когато сте прави, но когато легнете изчезва.
 • Целулит трета степен е видим когато сте изправени и в легнало положение.

Повечето жени  имат някаква форма на целулит. При мъжете също се среща, но много по-рядко.

Как да се справим с целулита и с помощта на какви методи?

Можете да си помогнете и сами, като намалите излишните мазнини в тялото, подобрите диетата и добавите кардио упражнения. В някой случаи помага и класическият антицелулитен масаж. При целулит втора и трета степен се изисква специално лечение.

Velashape III е иновативен уред и изпитано решение за справяне с целулита, независимо от степента. Този уред, удобрен от FDA използва четири вида технологии, за да се справи с проблема. Специалистите от естетичен и лазерен център Дерма Бургас са постигнали невероятни резултати с кожата на своите пациентки, защото уреда има множество предимства, като:

 • Биополярна радио честота, фокусирана върху повърхността на кожата.
 • Вакуумна технология, която работи само върху нагрятата повърхност.
 • Ролки, които правят дълбок механичен масаж.
 • Инфра ред технология, която спомага ефективността на  би полярната радио честота.

velashape derma burgas

Какво трябва да знаете преди процедура с Velashape III

Кожата трябва да бъде обезкосмена в зоната, в която ще работим. Така ще осигурим плавно движение на апликатора и по- добър резултат. Ексфолирайте кожата, преди лечението.

Заповядайте на процедура с чиста и суха кожа без парфюм, крем, лосион. Ще Ви бъдат взети мерки на зоната, на която ще се работи. Препоръчваме Ви да си направите снимки у дома, както и при нас- с Ваше устройство. Това е изключително Важно, за да можете да проследите резултатите от лечението. Нашите терапевти ще Ви обяснят всичко това в предварителната консултация.

Насоки и съвети след процедура с Velashape III

Задължително е след процедурата да приемате 2,5-3 литра вода на ден. Не всякакви течности-вода! Соковете и газираните напитки трябва да не съществуват в менюто Ви (освен фрешове и смутита). Добре е режимът Ви на хранене да е балансиран. Ако включите и физически упражнения ще спомогнете за изчистването на втечнените мазнини и тялото Ви ще изгори (консумира)  освободените мастни киселини, като източник на енергия. Това ще подобри значително резултатите. Ние можем да Ви помогнем с изпитаните от много наши клиенти  домашни упражнения на Кирил Танев за жени.

Нашите терапевти ще отговорят и на всички други въпроси, които имате по време на  безплатна консултация.

Усещането веднага след процедурата е цялостно стягане и подобрение на структурата и текстурата на кожата. Клинични резултати показват, че средно се забелязва намаление с 1-3 см. след 1 терапия. Скорошно изследване показва 97% удовлетворение на клиентите от процедурата.

Ново начало за кожата Ви! Как?

Специалистите от Естетичен център “Дерма” Ви предлагат безплатна първа консултация, която обхваща всички важни аспекти от терапията с Velashape III. По време на нея ще установим локацията, вида и степента на целулита, след което ще препоръчаме схема за третиране според индивидуалните Ви потребности. 

Като част от безплатната първа консултация, Вие ще получите примерен план за процедури с Velashape III, както и цена за единична или пакетна услуга за премахване на целулит. 

За да запазите индивидуален час за безплатна консултация, обадете ни се на телефон 0882068371, или ни пишете съобщение в официалната фейсбук страница на Дерма център Бургас.

ПОВЕЧЕ ЗА УРЕДА VELASHAPE III

 • Увеличена радиочестотна енергия - до 150W
 • По-бързо се достига желаната температура
 • Намалява се времето на процедура
 • Елегантен, модерен, съвременен дизайн
 • Ергономичен дизайн, който позволява мобилност на специалиста по време на процедурата

Този тип на ефективно загряване и вакуум стимулира растежа на нови и по-качествени колаген и еластин, което води до локализирано намаляване на целулита, обема и подобрява цялостно текстурата на кожата.

Клиентите обикновено виждат ясно изразено подобрение в няколко сесии на терапии. Най-често се използва за третирането на целулита в - стомах, корем, любовни дръжки, горната част на ръцете, бедрата и задните части.

КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

 • Vela III загрява тъканта по-бързо
 • Поддържа целевата температура по-дълго
 • Намалява общата продължителност на процедури
 • Предлага по-кратки сесии на лечение
 • Прoтоколите за процедура с Vela III са оптимизирани за обработка на малки, средни и големи зони на тялото
 • Регулируема мощност, за да достави оптимална енергия във всички диапазони
 • Измерване на температура в реално време

НОВ ИНТЕРФЕЙС

Нов интерфейс велашейп
 • Нов, лесен за използване и интуитивен интерфейс позволява настройка работни параметри преди и след процедура
 • Клиента вижда в реално време температурата, с която се работи през различните етапи от процедурата.

НОВ ТЕМПЕРАТУРЕН СЕНЗОР

 • Вграден сензор за температура и RF
 • Предоставяне на постоянна RF мощност
 • Процедури за тяло позволяват по-точни и фокусирани
 • Постоянни и видими резултати
 • Комфорт и безопасност на пациентите

НОВИ АПЛИКАТОРИ С РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИ

НОВИ АПЛИКАТОРИ
 • Радиочестотата прави по-добър контакт с кожата и доставя прецизна енергия до тъканта
 • 3 размера апликатор - голям, среден и малък
TOP