Велашейп 3

модерният начин за премахване на целулит и стягане на кожата

|

Някои кожни несъвършенства са генетично обусловени, а други – системно провокирани от начина на живот, средата и динамичните процеси в тялото. Макар и зависещи от различни предпоставки, целулитът и преждевременното състаряване на кожата предизвикват едни и същи ефекти – понижено самочувствие и дискомфорт.

За щастие, съвременната естетична дерматология има потенциала да помогне както в превенцията, така и в успешното третиране на тези често срещани проблеми. А името на този потенциал е Велашейп 3.

Какво е Велашейп 3?

Velashape III е технологична иновация, дошла на бял свят като въплащение на някои от най-съвременните научни открития в областта на естетичната дерматология.

Уредът работи с помощта на комбинация от патентовани неинвазивни технологии, като съчетава двуполюсна радио честота, инфрачервена светлина, мощен вакуум и дълбок механичен масаж.

Резултатите не закъсняват – подобряване на кръвообращението и клетъчния метаболизъм, лимфен дренаж, засилено производство на колаген и ефективно намаляване размера на мастните клетки. Иначе казано – кожата става по-гладка, възвръща младежкия си блясък, и Вие отново можете да се чувствате като най-добрата версия на себе си.

Третиране на целулит с Велашейп 3

Процедурите по премахване на целулит с Velashape III са абсолютно безопасни и безболезнени, като разчитат по-скоро на стимулация на собственте процеси на тялото, отколкото на радикална външна намеса.

Те могат да се прилагат както върху една, така и върху повече зони – бедра, ханш, седалище и т.н. В Естетичен център “Дерма”, индивидуалният график за процедурите, винаги и без изключение, е изготвен от професионални медицински лица в съответствие с индивидуалния Ви случай.

За да достигнем заедно до възможно най-смисленото решение, ние Ви предлагаме безплатна първа консултация, по време на която можете да получите персонални отговори на всички свои належащи въпроси.

Подмладяване и стягане на кожата с Велашейп 3

При нас можете да откриете работещо решение за третиране на отпусната и преждевременно старееща кожа, изпълнено с помощта на Velashape III в комбинация с професионална медицинска козметика.

Най-често третираните зони включват например шия, деколте и предмишници – традиционно проблемни участъци, в които правилното планиране може да постигне повече от чудесни резултати.

В допълнение към неинвазивното третиране на място, Вие можете да се възползвате и от допълнителна консултация с професионален нутриционист. Нейният смисъл е създаване на дългосрочен ефект след процедурите с помощта на балансирано функционално хранене и правилен прием на съответните течности, микронутриенти и макронутриенти.

Велашейп 3 в Естетичен и лазерен център “Дерма” – Бургас

Нашият екип се гордее с възможността да Ви предложи качествено нов вид услуга, базирана на:

  • Най-иновативните съвременни технологии, тествани и сертифицирани от всички необходими регулационни органи;
  • Безкомпромисна селекция на екип, който е опитен, подготвен и способен да създаде индивидуална стратегия за Вашата красота и самочувствие;
  • Отлично клиентско изживяване, базирано на прозрачност, взаимно уважение, гъвкавост и подкрепа през всяка една фаза на процеса.

Обърнете хода на часовника и се чувствайте добре в кожата си сега и занапред – като се свържете с нас и запишете час за безплатна първа консултация. Защото знаем, че всяка голяма промяна започва с желанието утре да се чувстваш по-добре, отколкото се чувстваш днес!

Интересни
статии

Почистване на лице

лесно, приятно и ефективно |Да се живее край морето е голям плюс според повечето хора. Мирисът на водорасли и солена вода се долавя във въздуха, а и слънцето сякаш е друго. Бризът разнася нежни талази от морски пари, богати на полезни за здравето и кожата...

5 предимства на лазерната епилация

5 уникални предимства от процедурата |Предимства на лазерната епилация – вижте как може да Ви е от полза! Вероятно сте чували за процедурата по лазерна епилация нееднократно, и често сте обмисляли дали тя е достатъчно подходяща за Вас? Днес в блога на Естетичен и...

Естетичната дерматология

здравето отвътре създава красотата отвън! |Екипът на естетичен център “Дерма” Бургас винаги е вярвал в смисъла на холистичния подход в своята работа: защото силното, здраво и обгрижено тяло неизменно блести с ослепителна красота! За да можем да предложим на...

Гладка кожа с VelaShape III

Подарете си секси фигура и копринено гладка кожа | Антицелулитен масаж: най-известният и древен метод за третиране на целулит Въпреки че хранителните разстройства, генетиката и много други фактори могат да причинят целулит, основната причина за развитието на...

Пилинг за лице

нежен към кожата, безкомпромисен към несъвършенствата |Лъчите на лятното слънце, засилената дехидратация и обичайното за сезона обилно изпотяване могат да оставят кожата Ви изтощена и силно замърсена. Ето защо, късната есен е чудесно време за дълбоко и ефективно...

Емоционалното хранене

как да се справим с постоянното усещане за глад |Колко често ти се случва, когато си сама вечер у дома изведнъж да почувстваш силно желание да опиташ от тортата в хладилника, или от сладкишите купени от магазина, с идеята че ще са за „ в краен случай”. Скоро след...

Нов уред за подмладяване в Бургас-Vivace

Vivace-иновативен микронидлинг съчетан с радиочестота |Бургас става все по-модерен и иновативен в грижата за здравето и красотата. В Дерма център можете да направите още една стъпка към по-здрава, млада и красива кожа. Vivave е иновативна технология за микронидлинг,...

Вторник - Събота: 10:00- 19:00
Неделя и понеделник- почивни дни