Велашейп 3

модерният начин за премахване на целулит и стягане на кожата

|

Някои кожни несъвършенства са генетично обусловени, а други – системно провокирани от начина на живот, средата и динамичните процеси в тялото. Макар и зависещи от различни предпоставки, целулитът и преждевременното състаряване на кожата предизвикват едни и същи ефекти – понижено самочувствие и дискомфорт.

За щастие, съвременната естетична дерматология има потенциала да помогне както в превенцията, така и в успешното третиране на тези често срещани проблеми. А името на този потенциал е Велашейп 3.

Какво е Велашейп 3?

Velashape III е технологична иновация, дошла на бял свят като въплащение на някои от най-съвременните научни открития в областта на естетичната дерматология.

Уредът работи с помощта на комбинация от патентовани неинвазивни технологии, като съчетава двуполюсна радио честота, инфрачервена светлина, мощен вакуум и дълбок механичен масаж.

Резултатите не закъсняват – подобряване на кръвообращението и клетъчния метаболизъм, лимфен дренаж, засилено производство на колаген и ефективно намаляване размера на мастните клетки. Иначе казано – кожата става по-гладка, възвръща младежкия си блясък, и Вие отново можете да се чувствате като най-добрата версия на себе си.

Третиране на целулит с Велашейп 3

Процедурите по премахване на целулит с Velashape III са абсолютно безопасни и безболезнени, като разчитат по-скоро на стимулация на собственте процеси на тялото, отколкото на радикална външна намеса.

Те могат да се прилагат както върху една, така и върху повече зони – бедра, ханш, седалище и т.н. В Естетичен център “Дерма”, индивидуалният график за процедурите, винаги и без изключение, е изготвен от професионални медицински лица в съответствие с индивидуалния Ви случай.

За да достигнем заедно до възможно най-смисленото решение, ние Ви предлагаме безплатна първа консултация, по време на която можете да получите персонални отговори на всички свои належащи въпроси.

Подмладяване и стягане на кожата с Велашейп 3

При нас можете да откриете работещо решение за третиране на отпусната и преждевременно старееща кожа, изпълнено с помощта на Velashape III в комбинация с професионална медицинска козметика.

Най-често третираните зони включват например шия, деколте и предмишници – традиционно проблемни участъци, в които правилното планиране може да постигне повече от чудесни резултати.

В допълнение към неинвазивното третиране на място, Вие можете да се възползвате и от допълнителна консултация с професионален нутриционист. Нейният смисъл е създаване на дългосрочен ефект след процедурите с помощта на балансирано функционално хранене и правилен прием на съответните течности, микронутриенти и макронутриенти.

Велашейп 3 в Естетичен и лазерен център “Дерма” – Бургас

Нашият екип се гордее с възможността да Ви предложи качествено нов вид услуга, базирана на:

  • Най-иновативните съвременни технологии, тествани и сертифицирани от всички необходими регулационни органи;
  • Безкомпромисна селекция на екип, който е опитен, подготвен и способен да създаде индивидуална стратегия за Вашата красота и самочувствие;
  • Отлично клиентско изживяване, базирано на прозрачност, взаимно уважение, гъвкавост и подкрепа през всяка една фаза на процеса.

Обърнете хода на часовника и се чувствайте добре в кожата си сега и занапред – като се свържете с нас и запишете час за безплатна първа консултация. Защото знаем, че всяка голяма промяна започва с желанието утре да се чувстваш по-добре, отколкото се чувстваш днес!

Интересни
статии

Чиста и здрава кожа с HydraFacial

чиста и здрава кожа |Какво представлява HydraFacial? HydraFacial е безболезнено почистване на кожата, което се извършва в рамките на 30-40 минути. Процедурата с този апарат осигурява почистване в дълбочина на кожата и може да бъде адаптирана към специфичните нужди на...

Естетичната дерматология

здравето отвътре създава красотата отвън! |Екипът на естетичен център “Дерма” Бургас винаги е вярвал в смисъла на холистичния подход в своята работа: защото силното, здраво и обгрижено тяло неизменно блести с ослепителна красота! За да можем да предложим на...

Пилинг за лице

нежен към кожата, безкомпромисен към несъвършенствата |Лъчите на лятното слънце, засилената дехидратация и обичайното за сезона обилно изпотяване могат да оставят кожата Ви изтощена и силно замърсена. Ето защо, късната есен е чудесно време за дълбоко и ефективно...

Премахване на целулит

интересни и полезни факти |Известно е, че целулитът се проявява като проблем при над 90% от дамите, както и при около 10% от господата – в по-голяма или в по-малка степен, на по-ранен или на по-късен етап от живота. Заболяване или козметичен дефект: мненията все още...

Революционно лечение на петна по лицето с BioRepeel: Вашата пътека към безупречна кожа

Революционно лечение на петна по лицето с BioRepeel: Вашата пътека към безупречна кожа     Лицето ни е визитна картичка и отражение на здравето ни. Въпреки това, мнозина се борят с несъвършенства като петна, които могат да изострят външния вид и да засегнат...

Омагьосаният кръг на временното обезкосмяване

Омагьосаният кръг на временното обезкосмяване Познатата до болка картинка от… Кремове за бръснене, кола маска, депилиращи кремове, които обещават гладка кожа без косми…  …без да уточняват колко дълго трае това.  Дали ще бъде… Два дни или седмица, след това...

Подготовка за процедури за лицето

Подготовка за процедури за лицето Когато става въпрос за деликатното платно, което е кожата на лицето ни, подготовката е от първостепенно значение.  Независимо дали се подготвяме за нанасянена грим, слънцезащитен крем или по-модерни процедури, е от първостепенно...

Ежедневно: 10:00- 19:00
Без почивни дни