Велашейп 3

модерният начин за премахване на целулит и стягане на кожата

|

Някои кожни несъвършенства са генетично обусловени, а други – системно провокирани от начина на живот, средата и динамичните процеси в тялото. Макар и зависещи от различни предпоставки, целулитът и преждевременното състаряване на кожата предизвикват едни и същи ефекти – понижено самочувствие и дискомфорт.

За щастие, съвременната естетична дерматология има потенциала да помогне както в превенцията, така и в успешното третиране на тези често срещани проблеми. А името на този потенциал е Велашейп 3.

Какво е Велашейп 3?

Velashape III е технологична иновация, дошла на бял свят като въплащение на някои от най-съвременните научни открития в областта на естетичната дерматология.

Уредът работи с помощта на комбинация от патентовани неинвазивни технологии, като съчетава двуполюсна радио честота, инфрачервена светлина, мощен вакуум и дълбок механичен масаж.

Резултатите не закъсняват – подобряване на кръвообращението и клетъчния метаболизъм, лимфен дренаж, засилено производство на колаген и ефективно намаляване размера на мастните клетки. Иначе казано – кожата става по-гладка, възвръща младежкия си блясък, и Вие отново можете да се чувствате като най-добрата версия на себе си.

Третиране на целулит с Велашейп 3

Процедурите по премахване на целулит с Velashape III са абсолютно безопасни и безболезнени, като разчитат по-скоро на стимулация на собственте процеси на тялото, отколкото на радикална външна намеса.

Те могат да се прилагат както върху една, така и върху повече зони – бедра, ханш, седалище и т.н. В Естетичен център “Дерма”, индивидуалният график за процедурите, винаги и без изключение, е изготвен от професионални медицински лица в съответствие с индивидуалния Ви случай.

За да достигнем заедно до възможно най-смисленото решение, ние Ви предлагаме безплатна първа консултация, по време на която можете да получите персонални отговори на всички свои належащи въпроси.

Подмладяване и стягане на кожата с Велашейп 3

При нас можете да откриете работещо решение за третиране на отпусната и преждевременно старееща кожа, изпълнено с помощта на Velashape III в комбинация с професионална медицинска козметика.

Най-често третираните зони включват например шия, деколте и предмишници – традиционно проблемни участъци, в които правилното планиране може да постигне повече от чудесни резултати.

В допълнение към неинвазивното третиране на място, Вие можете да се възползвате и от допълнителна консултация с професионален нутриционист. Нейният смисъл е създаване на дългосрочен ефект след процедурите с помощта на балансирано функционално хранене и правилен прием на съответните течности, микронутриенти и макронутриенти.

Велашейп 3 в Естетичен и лазерен център “Дерма” – Бургас

Нашият екип се гордее с възможността да Ви предложи качествено нов вид услуга, базирана на:

  • Най-иновативните съвременни технологии, тествани и сертифицирани от всички необходими регулационни органи;
  • Безкомпромисна селекция на екип, който е опитен, подготвен и способен да създаде индивидуална стратегия за Вашата красота и самочувствие;
  • Отлично клиентско изживяване, базирано на прозрачност, взаимно уважение, гъвкавост и подкрепа през всяка една фаза на процеса.

Обърнете хода на часовника и се чувствайте добре в кожата си сега и занапред – като се свържете с нас и запишете час за безплатна първа консултация. Защото знаем, че всяка голяма промяна започва с желанието утре да се чувстваш по-добре, отколкото се чувстваш днес!

Интересни
статии

Пилинг за лице

нежен към кожата, безкомпромисен към несъвършенствата |Лъчите на лятното слънце, засилената дехидратация и обичайното за сезона обилно изпотяване могат да оставят кожата Ви изтощена и силно замърсена. Ето защо, късната есен е чудесно време за дълбоко и ефективно...

Интензивно третиране на акне

отново щастливи в кожата си! | Акнето е изключително неприятно и упорито кожно състояние, което може да обхване различни части на тялото – лицето, шията, деколтето, гърба и т.н. В зависимост от степента и фазата на развитие, то може да предизвика широк спектър от...

Полезни храни срещу целулит

как да се храним ефективно |Целулитът, известен още като „портокалова кожа“, представлява натрупване на мастни клетки, които притискат и деформират съединителната тъкан в дермалния слой на кожата. Ефектът е неестетичен и за съжаление, засяга над 80% от жените. От...

Почистване на лице

лесно, приятно и ефективно |Да се живее край морето е голям плюс според повечето хора. Мирисът на водорасли и солена вода се долавя във въздуха, а и слънцето сякаш е друго. Бризът разнася нежни талази от морски пари, богати на полезни за здравето и кожата...

Чиста и здрава кожа с HydraFacial

чиста и здрава кожа |Какво представлява HydraFacial? HydraFacial е ободряващо лечение за кожата, което се извършва в рамките на 30-40 минути. Процедурата с този апарат осигурява дългосрочно здраве на кожата и може да бъде пригодена да отговори на специфичните нужди на...

Премахване на целулит

интересни и полезни факти |Известно е, че целулитът се проявява като проблем при над 90% от дамите, както и при около 10% от господата – в по-голяма или в по-малка степен, на по-ранен или на по-късен етап от живота. Заболяване или козметичен дефект: мненията все още...

Центрове за лазерна епилация в Бургас

здраве, самочувствие, промяна |Центрове за лазерна епилация Бургас Броят на активните центрове за лазерна епилация – Бургас расте стремглаво, и причините за това са няколко. Преди всичко, услугата набира все по-голяма популярност, поради отличните дългосрочни...

Индивидуален подход

В естетичен център “Дерма” Бургас Вие ще получите холистична грижа за здравето, красотата и самочувствието си.

Какво ще направим за Вас?

Z Ще Ви гарантираме безплатна първа консултация, по време на която ще дефинираме състоянието, нуждите и проблемите на кожата Ви и ще отговорим на всичките Ви въпроси.

Z Ще изготвим специален персонализиран план за професионални процедури, извършени на място в нашия естетичен център.

Z Ще Ви предложим продължаваща или допълваща домашна терапия с подходящи продукти от водещи световни производители.

Готови ли сте да се почувствате добре в кожата си?

Обадете ни се или заповядайте на място при нас!

Вторник - Събота: 10:00- 19:00
Неделя и понеделник- почивни дни