процедури за лице

Професионални продукти и за домашна грижа

Продуктите за домашна грижа са от изключително значение както за продължаващата терапия, така и за подобряването и поддържането на вече постигнатите резултати от нашите процедури.

Те помагат на нашите клиенти да се възползват от ежедневна професионална грижа от комфорта на дома си - защото кожата има нужда от регулярно подхранване, а не просто от спорадично интензивно третиране. 

За целта, екипът ни осигурява достъп до някои от водещите продукти за домашна грижа, разработени от производителите на специализирана медицинска козметика.

Продължаващата домашна терапия ще бъде препоръчана, назначена и внимателно планирана от нашите специалисти. Тя ще бъде индивидуално структурирана според типа кожа, желания ефект, вида и броя на професионалните процедури, очакванията и бюджета на всеки клиент. 

natura bisse

Висок клас козметика за продължаваща и допълваща грижа

С помощта на естетичен център “Дерма” Бургас, Вие ще можете да се насладите на някои от водещите козметични брандове от висок клас, които предлагат професионални продукти за домашна грижа. Това включва формули, подходящи за различни дерматологични проблеми и различни зони на тялото, включително лице, шия, деколте, ръце, бедра, корем, седалище и др. 

В зависимост от вида и характера на приложената в центъра процедура, ние ще Ви препоръчаме употребата на продукт или серия на някои от следните производители:

лечение на акне

Mesoestetic

Mesoestetic е водеща испанска компания, предлагаща широк спектър от професионална медицинска и естетична козметика за всички типове кожа. Mesoestetic има серии за мъже и жени, а различните им продукти могат да подпомогнат процеса на подхранване, стягане, изглаждане и редуциране на възпалението при различни състояния на кожата. 

От хиперпигментация до различни фази на акне, себореен дерматит, раздразнение и стареене - Mesoestetic е интелигентно решение на традиционно трудно решими проблеми.

Natura Bisse

Natura Bisse е друг испански бранд за натурална и медицинска козметика, който се радва на световно признание в професионалните среди. Марката създава иновативни продукти за активна грижа за кожата на лицето, шията и деколтето - те уплътняват структурата, възвръщат младежкия вид, ревитализират в дълбочина и видимо изглаждат както тена, така и структурните несъвършенства.

Продуктите за домашна грижа на Natura Bisse допълват, подобряват и удължават резултатите, постигнати с професионалните терапии на марката.

FORLLE’D

FORLLE’D е високотехнологична японска козметика, която ребалансира естествения състав и функции на кожата на дълбоко клетъчно ниво. Благодарение на патентованите си нискомолекулярни и йонизирани съставки, продуктите на FORLLE’D променят начина, по който мислим за подмладяването и уплътняването на кожата на лицето и тялото.

Комбинацията между професионална и домашна японска козметика на FORLLE’D гарантира видимо подмладяване, биостимулация, детоксикация и защита на кожата. За да можете да се радвате на най-добрата версия на себе си!

forlled професионална козметика

Индивидуален подход

В естетичен център “Дерма” Бургас Вие ще получите холистична грижа за здравето, красотата и самочувствието си. 

Какво ще направим за Вас?

  1. Ще Ви гарантираме безплатна първа консултация, по време на която ще дефинираме състоянието, нуждите и проблемите на кожата Ви и ще отговорим на всичките Ви въпроси.
  2. Ще изготвим специален персонализиран план за професионални процедури, извършени на място в нашия естетичен дерма център.
  3. Ще Ви предложим продължаваща или допълваща домашна терапия с подходящи продукти от водещи световни производители. 

Готови ли сте да се почувствате добре в кожата си?

Обадете ни се или заповядайте на място при нас!

TOP