Лазерна епилация с PRIMELASE и ELYSION Pro в бургас

 

Вече има и висок клас лазерна епилация в Бургас.

 

Да, това е съвременна и напълно щадяща за кожата процедура за обезкосмяване. Процедура за лазерна епилация с иновативния уред “Elysion” и още по-мощният диоден лазер Primelase, може да си направите в Естетичен център Дерма Бургас. При нас ще намерите модерна и уютна обстановка, прекрасно отношение и истинска наслада от всяко Ваше посещение. Специалистите с радост ще Ви обяснят за всяка стъпка от процедурата, за да сте спокойни и удовлетворени от постигнатите резултати.

Работим с най-бързите диодни лазери, за лазерна епилация, който се използват безпроблемно през цялата година, дори и в разгара на летните месеци. Elysion Laser и Primelase удобно, безопасно и напълно ефективно премахва нежеланото окосмяване, дори от най- чувствителната кожа на лицето.

Съвременната технология гарантира достигането до точната дълбочина на фоликулите, като спира растежа на косъмчетата в техния активен растеж.

Elysion ProПри използване на техники за трайно обезкосмяване, трябва да бъдем предпазливи, особено през слънчевите летни дни. Спазвайки правилата за лазерна епилация можете да бъдете спокойни. Но рискът от хиперпигментация и изгаряния по кожата в процес на фотоепилация през лятото е реален. Меланина в кожата бива активиран по време на процедурата, което в комбинация със слънчеви бани, може да доведе до изгаряния и трайни петна по кожата. Благодарение на Elysion и Primelase можете да започнете процедури за трайно обезкосмяване  с лазерна епилация без никакви ограничения, дори и през лятото в Бургас.

Лазерната епилацията с нашите лазери е напълно безопасна за вашата кожа. В бургас  диодният лазер предлага отлични резултати като редуциране на окосмяването на третираната зона още след първата процедура, като унищожава космените фоликули в активно състояние. Резултатите постигнати с този революционен метод за епилация са изключително дълготрайни.

Различното в този метод на лазерна епилация е, че при най-светлите кожи, количеството енергия, която влиза под формата на импулс навлиза подкожно с най- малък риск от нежелани ефекти. Това е важно, предвид това че студиото ни за лазерна епилация е разположено в Бургас. По- тъмните типове кожа са най- силно ограничаващи от лазерни епилации, но това не се отнася за диодната епилация в Дерма център, която третира дори най-тъмния фототип.

Процедурите оказват ефективно влияние за премахване на косми дори от най-чувствителната кожа на лицето. Епилацията гарантира дълготрайни резултати, достигайки до точната дълбочина на фоликулите.

Безопасна ли е
лазерната епилация?

лазерна епилация

Системата Elysion и Primelase включва ниска степен на болка в сравнение с други методи на фотоепилация, благодарение на охлаждащата си система. Primelase премахва окосмяването по селективен начин, атакувайки пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на клетката на фоликула без да увреждат кожата.

Охлаждащата система на Elysion Pro, защитава кожата от високи температури и по този начин прави епилацията безболезнена. Системата за охлаждане се нарича „crystal freeze”. Системата работи като поддържа постоянно ниво на температурата от 6 градуса на накрайника независимо от температурата в помещението.

Усещането за кожата е приятно, което прави обезкосмяването безопасно, безболезнено и комфортно по време на цялата процедура. Това, което я отличава, като революционен метод е фактът, че тя не забранява излагането на слънце, подходяща е за всички видове кожа, не уврежда кожата, и е персонализирана въз основа на кожния фототип на пациента и дебелината на косъма. Изпълнявана от професионалист, фото епилацията носи минимални странични ефекти или дори отсъствие на такива, в зависимост от типа на кожата. В някой случай може да се прояви зачервяване, което преминава бързо.

Ползите от процедурите
с Elysion и Primelase

Elysion Pro

Дълготрайно обезкосмяване, което се постига за кратък период от време, като в същото време се подобрява състоянието на кожата. Премахват се така наречените „обърнати косми” и се подобрява състоянието при проблеми с фоликула, циреи, пъпки и т.н.

Противопоказания и предпазни мерки преди процедура лазерна епилация с Elysion Pro и Primelase

Лазерната епилация не се препоръчва по време на бременност, при наличие на екземи, дерматити или хепатит. Не се третират зони с татуировки, тъй като същия този участък може да се повреди, както и зона с наличие на бенки. При наличие на татуировка, процедурата се извършва на най- малко 2,5 см. разстояние от нея.

Предпазни мерки преди процедурата лазерна епилация

За да предпазите вашата кожа, е нужно да вземете предвид някой условия преди процедура:

  • Не се епилирайте с кола маска от 2 до 3 седмици преди процедурата.
  • Избягвайте излагане на третираната зона на слънце  поне 3 дни преди и след процедурата и солариум 10 дни преди и след процедурата. Използвайте висок фактор на слънцезащита като превенция.

Предимства от използването на лазерна епилация с Elysion Pro и Primelase:

Z Подходящ за всички сезони и всички видове косми с пигмент
Z Най-безболезнената епилация на пазара
Z Може да се ползва целогодишно, дори през лятото
Z Отстранява както тъмни и дебели косми, така и по – светли и тънки косми
Z 3 дни след излагане на активно слънце, или  10 дни след солариум вече можете да се подложите на епилация
Z Предпазва кожата от загряване и таргетира единствено косъмa
Z Изключително мощен и прецизен в параметрите си
Z Третира тъмни кожи
Z Успешно премахва тънки косми
Z Премахва завинаги подкожните косми
Z Elysion притежава охлаждаща система, която защитава кожата от високи температури и по този начин прави епилацията безболезнена. Системата за охлаждане се нарича „crystal freeze”. Системата работи като поддържа постоянно ниво на температурата от 6 градуса на накрайника независимо от температурата в помещението. Системата произвежда приятно усещане на кожата, което прави обезкосмяването безопасно,безболезнено и комфортно.

Цени

лазерна епилация

Търсите комплексно решение за проблемите с нежеланото окосмяване? Току-що го намерихте. Запознайте се с нашите пакетни предложения и направете крачка напред към мечтаната гладка кожа.

Жени

Горна устна
25 лв.
Ареоли
25 лв.
Скули
25 лв.
Брадичка
25 лв.
Бакенбарди/Бузи
25 лв.
Шия
25 лв.
Врат
35 лв.
Подмишници
40 лв.
Корем-лента
40 лв.
Външни бикини
65 лв.
Предмишници
90 лв.
Корем
90 лв.
Кръст
90 лв.
Седалище
110 лв.
Общи бикини
125 лв.
Цели ръце
140 лв.
Гръб
210 лв.
Подбедрици
260 лв.
Гръб и кръст
290 лв.
Бедра
340 лв.
Цели крака
490 лв.

Мъже

Ареоли
45 лв.
Брадичка
25 лв.
Скули
25 лв.
Бакенбарди/Бузи
25 лв.
Шия
35 лв.
Подмишници
45 лв.
Врат
60 лв.
Корем-лента
65 лв.
Рамене
120 лв.
Предмишници
120 лв.
Корем
110 лв.
Кръст
110 лв.
Гърди
170 лв.
Седалище
140 лв.
Цели ръце
190 лв.
Гръб
290 лв.
Подбедрици
290 лв.
Гръб и кръст
280 лв.
Бедра
390 лв.
Цели крака
540 лв.
Слабини
140 лв.

Запишете час за безплатна
първа консултация!

Екипът на Естетичен център “Дерма” Бургас ще се запознае с Вашия индивидуален случай и ще изготви персонализирана програма за постигане на възможно най-съвършени резултати.

По време на безплатната първа консултация ще вземем предвид вида и състоянието на кожата, възрастта, диетата и начина на живот, за да Ви предложим най-смисления цялостен подход, с който можем да се ангажираме заедно с помощта на Hydrafacial.

По време на консултацията ще отговорим изчерпателно на всичките Ви въпроси относно подготовката и протичането на процедурите с Hydrafacial, както и относно постигането и поддържането на желаните резултати.

Индивидуален подход

В естетичен център “Дерма” Бургас Вие ще получите холистична грижа за здравето, красотата и самочувствието си.

Какво ще направим за Вас?

Z Ще Ви гарантираме безплатна първа консултация, по време на която ще дефинираме състоянието, нуждите и проблемите на кожата Ви и ще отговорим на всичките Ви въпроси.

Z Ще изготвим специален персонализиран план за професионални процедури, извършени на място в нашия естетичен център.

Z Ще Ви предложим продължаваща или допълваща домашна терапия с подходящи продукти от водещи световни производители.

Готови ли сте да се почувствате добре в кожата си?

Обадете ни се или заповядайте на място при нас!

Вторник-събота: 10:00- 19:00
Почивен ден: неделя и понеделник